Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zde bych si dovolil založit diskuzi pro výpomoc Jirkovi v jeho konverzi z automatické převodovky na vysněný manuál. Vzpomínám si, že ses mě nedávno ptal, jak vlastně vypadá tunel pro manuál, tak jsem našel nějaké pěkné obrázky (1980 Z/28) Upraveno uživatelem pondělí 22. srpna 2011 10:57:54(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jo... To je ono... Už jsem o tomto tématu uvažoval ale netroufl jsem si [-o<
|
|
|
|
|
Tak první krok k mému vytouženému manuálu byl úspěšně vykonán. Nyní mám v technickém průkazu uvedenou převodovku manuální. Myslel jsem že hned po výfukách se do toho pustím, ale rozhodl jsem se že ještě počkám a dám dohromady ten podvozek. Samotná přestavba bude sice běh na velmi dlouhou trať, ale když máte vedle sebe někoho kdo vás v tom podporuje a fandí vám, tak to jde přeci jen o něco lépe Upraveno moderátorem pátek 24. prosince 2010 20:42:38(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak to je fajn ze ti nekdo fandi a podporuje te! moje pritelkyne na camaru uz ma par hodin odpracovanejch a uz by jezdila po srazech :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Tak první krok k mému vytouženému manuálu byl úspěšně vykonán. Nyní mám v technickém průkazu uvedenou převodovku manuální. Myslel jsem že hned po výfukách se do toho pustím, ale rozhodl jsem se že ještě počkám a dám dohromady ten podvozek. Samotná přestavba bude sice běh na velmi dlouhou trať, ale když máte vedle sebe někoho kdo vás v tom podporuje a fandí vám, tak to jde přeci jen o něco lépe No konečně pořádně vím, jak někdo vypadá :-) pořád jen samé foto aut Upraveno moderátorem čtvrtek 12. května 2011 10:38:23(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jo, gratuluju, moje mě taky podporuje ale teď má spíš starosti s nákupama věcí na druhého synátora. Mimino je dost velká investice. :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
no udelame tady s toho takovou seznamku :)))))
|
|
|
|
|
No... Rázem se všicí známe :-)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:no udelame tady s toho takovou seznamku :))))) sexznamku.... jupíííí Kucí mě padli ty zasrané wimdowsi a všechny záložky jsou v řiti, tak se neodstanu ani k fotkám a jedu přes linuxy a neumím v tom moc dělat :-((foto dodám později :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
no já se sem raději ani dávat nebudu:-) bo za prvé jsem sám a zadruhé na mě nic významného není:-) a u Camara vyfocen nejsem |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá no já se sem raději ani dávat nebudu:-) bo za prvé jsem sám a zadruhé na mě nic významného není:-) a u Camara vyfocen nejsem Ha a na tebe jsem se nejvíce těšil, seš sám , super, hledám kluka, co mi prd.l šu.á :-)))))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: Ha a na tebe jsem se nejvíce těšil, seš sám , super, hledám kluka, co mi prd.l šu.á :-)))))))))))))))
:-DDDDDDDDDDD a to jsi ženat....já to řeknu:-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak, kolega se vám už představil a teď si prohlídněte mě... ať víte, komu potom platíte. Tady na téhle jsem vidět sedíce za volantem. Pokud je mě špatně poznat, tak třeba tady, opět sedím za volantem. Jo a ruku mi podává Cámo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsi mě odhalil, jsem na té druhé fotce, ten co Ti podává ruku...tedy pro ty, kteří nejsou zainteresováni problému..ten černej borec, který podává ruku tomu sedícímu v Camaru jsem já a ten sedící je xjohny, kdyby se nevědělo:-) a za mnou je fialové Camaro a to je moje:-) nešahat |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-DDDDDDDDDDD a to jsi ženat....já to řeknu:-D
To ti říkal kdo že jsem ženatej, že o tom nevím :-)))))...ne fakt nejsme svoji...
|
|
|
|
|
Ta hláška by se spíš více hodila na sraz Velorexů Upraveno moderátorem středa 11. listopadu 2009 15:05:28(UTC)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: To ti říkal kdo že jsem ženatej, že o tom nevím :-)))))...ne fakt nejsme svoji...
aha...ale přítulku máš ne? máš i potomka, tak jsem si domyslel, že jste svoji...tak pardón, nebudu malovat ještě čerta na zeď:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Helejte, já vám to tady zamknu a bude, takové vážné téma a vy tu rozebíráte hovadiny (jako obvykle) :))
Koukejte si založit téma, "Ukaž ksicht, nastavím zadek" v obecné diskuzi.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Cá aha...ale přítulku máš ne? máš i potomka, tak jsem si domyslel, že jste svoji...tak pardón, nebudu malovat ještě čerta na zeď:-)
Mám, ale prcka ještě ne během 14 dní se narodí naše Stellinka, kuwa to bude akce, snad do srazu pak vystřízlivím
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Helejte, já vám to tady zamknu a bude, takové vážné téma a vy tu rozebíráte hovadiny (jako obvykle) :))
Koukejte si založit téma, "Ukaž ksicht, nastavím zadek" v obecné diskuzi.. Nebo ukaž bobra...and show me your tits :-)))))tak to založ
|
|
|
|
|
Dočasně zamykám, než se vám uklidní hormóny :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už jsem podobný způsob viděl. Je to na jednu stranu nápadité, ale na druhou stranu bastl ze kterého je vidět že je to překopaný. Já bych to viděl následovně Upraveno moderátorem středa 11. listopadu 2009 15:05:49(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Já bych počkal až se někde objeví celé auto s manuálem a šel bych do něj. Té práce,a peněz za předělávku.... jezdil bych a jezdil a jezdil,však se něco objeví časem.... Jo,abych nezůstal pozadu. Já s kámoškou..... http://i39.tinypic.com/9j0rgw.jpg
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já bych počkal až se někde objeví celé auto s manuálem a šel bych do něj. Té práce,a peněz za předělávku.... jezdil bych a jezdil a jezdil,však se něco objeví časem.... Jo,abych nezůstal pozadu. Já s kámoškou..... http://i39.tinypic.com/9j0rgw.jpg Kámošku vem sebou na sraz
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK