chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Prodám vnitřní sametky Camaro , Firebird 2. generace
 Kategorie: Rada starších Registrován: 25.9.2012(UTC) Zpráv: 2,160 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Na Chevrolet Camaro , Pontiac Firebird 2. generace prodám: Vnitřní lišty (sametky) na dveřní panely NOVÉ - 650 Kč  |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
 Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.2.2009(UTC) Zpráv: 8,302 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 79-krát Blahořečen: 136-krát v 117 příspěvcích
|
Já mám taky dvoje, kdyby někdo chtěl :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
 Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.4.2014(UTC) Zpráv: 441 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Taky mám dva kusy, ani sem je nerozbaloval, i s těma cvočkama na upevnění:))
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zdravím, nemá ještě někdo inzerované vnitřní lišty na panel dveří na cam. II. gen? Dík Ondra
|
|
|
|
 Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.4.2014(UTC) Zpráv: 441 Bydliště: Pelhřimov
|
Já je pořád někde v garáži ve skříni mám, tak jak přišly. Až se tam dostanu, tak se podívám
|
|
|
|
 Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.2.2009(UTC) Zpráv: 8,302 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky kluci, byl bych Vám vděčen.
|
|
|
|
|
Tak první je na řadě Děda, počkáme jestli je najde |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
 Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 3.9.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Neříkejte že je máte 😂mě chybí jedna a nemůžu ji nikde sehnat 😂
|
|
|
|
|
Já kupoval celý dveřní panely a tak jsou mi sametky navíc. Mám i vnější (ta verze s kratším chromem, končícím u zrcátka), chci koupit jinačí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ty lišty jsem našel, jsou nový, nepoužitý(byl jsem línej si je dávat:)) ). Jestli budeš chtít, tak o víkendu bych ti to vyfotil... Ještě mám spodní těsnění dveří, ale nejsou tam komplet ty plastový úchytky, některý jsem si vzal. Jak na ně chvátáš? Ideál by asi bylo si je někde předat
|
|
|
|
|
Ty vnitřní sametky beru, v jakym stavu máš spodní těsnění dveří (chybějící úchytky nevadí - nahradil bych je těma ze starýho těsnění)? - písni kolik ti za to dám a jak to převzít (jsem od Kolína). AD xjohny - ty vnější lišty ze sametkama bych taky potřeboval ale mám chrom lišty přímo na dveřích a potřeboval bych bez chromu (nedá se ten chrom z lišty sundat?)
|
|
|
|
|
Nedá, právě já si chci koupit ty bezchromový... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Odkud je budeš brát - nemám s nákupem v USA zkušenosti a potřeboval bych poradit. Dík Ondra
|
|
|
|
|
Ještě nemám rozhodnuto, našel jsem je na fbodywarehouse.com, ale budou snad i na eBayi... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Prodám vnitřní sametky Camaro , Firebird 2. generace
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.