Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nechat přečalounit interiér + vyřešit přístrojovku u stříbrnýho nebude tak strašný, záleží spíš na celkovým stavu auta. U toho černýho je v háji celá palubka, což se řeší blbě a těžko říct, jak na tom je zbytek interiéru.
454 je celkem málo rozšířená věc proti SB, takže cenu těžko odhadnout. Ale může se stát, že ho zrovna bude někdo shánět a pak za něj dá zajímavý peníze. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 16.06.2014(UTC) Zpráv: 85 Bydliště: Kraslice
|
Sedačky by mi snad mohla udělat žena, když bude novej stroj co šije kůži.. :)) Mě připadá, že u toho stříbrného jsou lemy kolem dveří divoký, vypadá to jako zrezlé. A tam je malinko v horším stavu přístrojovka, tak záleží za kolik by se dala sehnat nebo komponenty do ní. U toho černýho nějak nejde přístrojovka vidět, krom toho budíku, jinak je tam na ní nějakej hadr. Upraveno uživatelem čtvrtek 10. července 2014 13:44:52(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Ten hadr u černýho je tam skoro jistě proto, že ta palubka je popraskaná. Navíc mi přijde i nějak zdeformovaná. Prostě to chce vidět, ale tohle se těžko opravuje. |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 16.06.2014(UTC) Zpráv: 85 Bydliště: Kraslice
|
psal jsem mu, at mi napošle detaily interiéru, palubky, podvozek jak vypadá, prostor motoru pořádně, aby si člověk mohl udělat aspon nějakou představu.
|
|
|
|
|
tak mi napsal, že auto už s motorem tak koupil. Takže se nedozvim, jestli je to udělané pořádně nebo ne.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A kdyby ti napsal že motor udělal a dal ho tam, tak myslíš že by to bylo udělaný pořádně? ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mno popravdě, moc né... ;-)) věřim jen své práci.. :))
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Akorát je o kus novější... Předpokládám, že chce jen do '73 |
|
|
|
|
Mě se ta 73 zalíbila nejvíc. Tak bych rád takové auto
|
|
|
|
|
Narazil jsem na další camaro k prodeji. Je sice o něco dražší, ale zase vypadá o něco líp, psal mi majitel, že se musí předělat lak a práce na karoserii. Stálo by za koupi. Plus tam píše RS, ale to se mi nepozdává. Poznám z vinka výbavu? http://www.ebay.nl/itm/1...&hash=item4622f949a5Jen tak mimoi mísu 68 Firebird 350. Kolik se u tohoto auta pohybujou ceny..? Upraveno uživatelem pondělí 14. července 2014 2:21:08(UTC)
|
|
|
|
|
Rozhodně vypadá zachovaleji. O tohle auto se asi majitel staral.
U Fajráka 68 bych považoval za dobrou cenu 300-500tisíc, pokud bude v slušným stavu. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Djjuju napsal:Narazil jsem na další camaro k prodeji. Je sice o něco dražší, ale zase vypadá o něco líp, psal mi majitel, že se musí předělat lak a práce na karoserii. Stálo by za koupi. Plus tam píše RS, ale to se mi nepozdává. Poznám z vinka výbavu? http://www.ebay.nl/itm/1...&hash=item4622f949a5Jen tak mimoi mísu 68 Firebird 350. Kolik se u tohoto auta pohybujou ceny..? Vzdyt to auto je jasny podvod uz si videl v Nizozemi na vsech autech usa spz? :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Vim, že tam jsou značky z USA. Proto jsem se ptal, kde auto je a majitel mi řekl, že auto je už v Holansku. Slíbil mi detailnější fotky, tak jsem zvědavej. Upraveno uživatelem pondělí 14. července 2014 8:43:28(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ehm, americký značky má leckterá Amerika na srazech tady i v zahraničí :)
Spíš to prostředí na fotce je typicky americký... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Nechapu proč ti lide nikdy neposilají aktuální foto :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
uz ses na to jel podivat ? Teoretizovanim na dalku nic nekoupis |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
MartinG napsal:uz ses na to jel podivat ? Teoretizovanim na dalku nic nekoupis Včera jsem skončil v práci po 3 týdnech, když jsem střídal dovolenou. Tak fakt jsem se tam neměl jak dostat... ;-) Takže jsem si musel nechat aspon nějaké fotky poslat, abych věděl, jak to vypadá.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Djjuju nic ve zlem ale asi dame sazky jestli neco koupis nebo budes jen slintat a koukat na obrazky
|
|
|
|
|
Robert napsal:Djjuju nic ve zlem ale asi dame sazky jestli neco koupis nebo budes jen slintat a koukat na obrazky V plánu je koupit auto, ale momentálně jsem měl důležitější výdaje. Takže to bude až příští rok počítám.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
zdravim, jsem tu novy a chtel bych poridit camaro rv 1970-1971 predrenovacni stav za rozumne penize. nevite o necem? dik
|
|
|
|
|
Nevíme, v ČR nic moc není, zkus hledat po Evropě nebo dovoz z US.
Kdyby se objevila 71-72 v předrenovačnim stavu za rozumné peníze, tak je rychle pryč ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hlavně nenaleť podvodníčkům, který ti to budou nabízet a že jich je |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK