Pokud máš třídrátovou variantu, tak nevím, jak tam ty převody vypadají, tam mám jen skouknutej ten systém čidel a dorazů (řízení elektronikou vs. mechanickými koncáky), zbytek je ve snýtovaným plastovým obalu.
Pokud bys chtěl (nebo někdo jinej) jeden třídrátovej motor i s převodovkou (asi pro pravý světlo) mám doma.Dvoudrátová varianta se od třídrátové varianty liší nejen elektronikou, ale i mechanickým provedením a přístupech k jednotlivým částem - dvoudrátová varianta z elektroniky obsahuje jen dráty k uhlíkům a motor, dá se rozebrat do posledního kousku včetně převodovky a komplet usazení rotoru a obsahuje hromadu toho nastavení, co jsem psal v předchozím příspěvku; v třídrátové variantě jsem se dostal jen přes to zašroubované okýnko s kontakty/koncáky, k teplotní ochraně a k uhlíkům a asi není třeba moc nastavování (většinou je to asi součástí toho plastovýho obalu).
Rozdělit svícení je přepojení několika drátů - přední boční pozičky odpojit od světel, zadní boční pozičky odpojit úplně (červeně se na boku nesmí svítit) a přední pozičky odpojit úplně a přepojit je na nějaký bílý pozičky (vepředu taky nesmíme svítit oranžově, i když je to paradox k Volvům, novým Baworákům a dalším autům). Já sem tohle taky upravoval (včetně otevírání světel na parkovačky), ale chtěl jsem zachovat originalitu auta, tak jsem to vrátil nazpět ("čokolády" nechal) a přes STK jsem procházel bez potíží...
Obdivuji tvoji trpělivost a investice jen za papírování; škoda že tu auto nebylo už delší dobu, jinak by se vyhlo vypisování výjimek, oficiálnímu dodělávání VIN atd...
Setkat se můžeme, mám pocit, že jsme se dokonce domlouvali na nějakém předběžném termínu kvůli diagnostice -
http://forum.chevroletca...ts&m=41669#post41669 .
Ochoz u Brna? Já to mám od Brna přesně na opačnou stranu (a trochu dál) a vzhledem ke stavu mojí šalinkarty to vidím spíše na návštěvu autem (ale ne fajrákem, tam teď zlobí startér).

Upraveno uživatelem 4. listopadu 2016 22:19:51(UTC)
| Důvod úpravy: -