Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jen tak ze zvědavosti jsem koukal, jestl někdo použil LEDky pro nějaký podsvětlení, myslim, že ty budíci s tim vypadají dost dobře! Možná by to ale chtělo spíš žluto-bílou (pokud taková existuje) než modro-bílou... Originál LED: 5-element LED: 9-element Takto vypadají ty devítibodové: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Kolik je tam těch LED bloků a kde jsou umístěný nevíš? Jinak místo těch bloků by se dal použít tento ledkovej pásek, a ta barva by asi odpovídala bílo-žluté kombinaci. Nevím ale jestli by to bylo rovnoměrně podsvícený, úhel to má velkej, a když se jich několik vhodně umístí, tak snad jo. Taky by byla možnost koupit samostatný warm white ledky a nasměrovat je dle libosti, ale aby to nebyla už moc velká drbačka. EDIT: tuhle sou výkonový, ale nedaj se ohýbat ani nalepit (nevím na 100%), zato mají konektor a můžeš zapojit víc bloků k sobě. Upraveno uživatelem neděle 23. srpna 2009 12:43:40(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tam je to trochu jinak, v tišťáku za budíkama jsou sockety pro žárovičky, ty pak svítěj po celym "clusteru" pomocí světlovodivých tunýlků. Jsou tam tyhle žárovky, tak stačí sehnat ty LEDky, co jsem postnul nahoře: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
xjohny napsal:Tam je to trochu jinak, v tišťáku za budíkama jsou sockety pro žárovičky, ty pak svítěj po celym "clusteru" pomocí světlovodivých tunýlků. Jsou tam tyhle žárovky, tak stačí sehnat ty LEDky, co jsem postnul nahoře: Aha, to sem netušil, že sou tam tunýlky
|
|
|
|
|
Kdybych tu barvu chtěl stůj co stůj, tak urazím tu žárovičku a napájím k tomu socketu ty ledky a šupl je do těch světlovodů. Ale to už by byl pořádnej bastl Ale na druhou stranu ta modrobílá tam není špatná... Upraveno uživatelem neděle 23. srpna 2009 13:06:19(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Podle dosavadního hledání se snad jedná o typ: W2,1x9,5D (T10) 12VNěco jsem objednal tady, tak jsem zvědav, jestli to bude pasovat a jak to bude svítit. Chci to hlavně kvůli blinkrům, s osvětlením palubky jsem spokojen. Upraveno uživatelem sobota 5. září 2009 14:17:56(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak oznamuju, že ty LEDky tam padnou jak prdel na hrnec :)
Rozebral jsem celou přístrojovku, takže to pěkně vyčistíme a potuníme. LEDky přijdou do blinkrů, zbytek nechám žárovky, nainstaluju tuningový světlovody a pohraju si s budíkama. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
nejlepší ledky v Camaru má stejně Libor (cestovatel), z něj si vemte inspiraci
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Pánové mám rozebranou přístrojovku a některé žárovky jsou už tatam. Nikde poblíž žárovky s patici t10 nemohu sehnat pouze 5 w nebo 3w což je asi moc že? Našel jsem na netu tuto led alternativu to by mohlo fungovat ne? https://ampul.cz/led-10m...mFWwPC8BYk2H7BoCbMbw_wcB
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
ja jsem narval LED uplne vsude. At nemusim lozit uz nikdy do palubovky :) Ted jen doufam, ze mi nevyleti regulator nad 18V az odejde :) Treba ale vuuubec nikdy uz neodejde.. Ameriky se prece nekazi.. :)
|
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK