Napsal: Ká 
Genialni. Diky moc. Uz to chapu. No ten motorek co jde ztuha jsem napsal blbe. Ztuha znamena ze cejtim odpor a s necim tocim. Ten druhej nefunkcni prave ne. Proto jsem to odsoudil k ozubenymu kolecku. Budu sundavat naraznik i kapotu tak tam bude mista na tancovani :-) jeste jednou dikes
Nemáš zač. Aha takhle, jo tak to bude těmi rozpadenými válečky. Místa je tam dost i bez sundávání nárazníku, stačí ten mechanizmus jen vyšroubovat (a když vyšroubuješ celý světlo, tak si asi budeš muset dělat geometrii světel) a můžeš to dát v pohodlí domova místo garáže.
Napsal: OndraS 
Bouri, jaký vraky rádií máš na mysli? Nemáš nějaký díly k pozbytí? Ideálně funkční zesilovačovou desku. Na Zetkovým radiu (je to typově to, co sem dal Jirka obrázek, jenom má jiný popisky) mi pravý kanály hrají potišeji než levý, koncâkama ani kondíkama to není), a na "nahradním" radiu pravý kanály prskají, opět výměna koncáků ani kondíků nepomohla)
Mám doma tyhle kousky:
http://www.bourix.cz/chevroletcamaro.cz/Radia/Rádio s CDčkem je u mě na opravu, nehraje mu jeden kanál a nepřehrává CDčka (nasaje, párkrát zamotá a vyplivne, i krásná originál nevypalovaná CDčka).
Vpravo dole je "vrak", který sice hraje, ale má nějaké problémy, na které si už nevzpomenu. Mám ho jako "dárce orgánů" (momentálně pro to s CDčkem).
Vpravo nahoře je moje původní zrenovované a hraje moc krásně (pozor, má jiné než běžné konektory, ty mám ještě v autě).
Plus má mnou dodělávaný Line-In vstup (funguje stejně jako v mém současném rádiu, viz video výše) a USB konektor pro nabíječku (jen půl ampéry) na telefon, MP3 přehrávač apod., ale kvůli vzájemnému rušení nedoporučuju moc připojovat: