chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
24.9.2011 Rozloučení se sezónou v Tachově
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
V sobotu, pokud bude přijatelné počasí bude malé rozloučení se sezónou u mě v Tachově. Chápu, že jste většinou z druhého konce republiky, ale pro ty co jsou z okolí (Plzeň, Vary, atd.) platí pozvání na malé občerstvení u mě v zahradnictví, posléze nějakou spanilku po okolí, atd. Účast přislíbilo pár amerikanistů z Plzně a několik veteranistů z Tachova tak se snad sejdem v hojné počtu. Pro ty co by jeli podle navigace je adresa "V Alejích, Tachov". Začátek ve 14.oo hod. |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Počasí vypadá dobře, takže já zřejmě dorazím.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Blackwind napsal:Počasí vypadá dobře, takže já zřejmě dorazím. Jo jo, nerad bych to zakřiknul, ale jak píšeš, vypadá to dobře :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Rozloučení se sezónou bylo (alespoň pro mě) parádní, ani jsem nečekal, že se sjede tolik aut ... K večeru se i rozjela zábava a vypadalo to, že zaplním svá volná lůžka, většina však stačila přemluvit manželky a přítelkyně takže je odvezli dom ... zbylo mi na zahradě jen jedno auto tak jsem ho rychle zavez do garáže doufajíc, že na něj zapomene, ale bohužel, včera večer si ho majitel vyzvednul ... Fotky přidám zítra. Všem děkuji za účast a dobrou náladu, Marťasovi pak obzvláště děkuji za vynikající krkovičku, klobásky a buřty za které jsem jim ani nic nedal - máte u mě oběd až se příště někde potkáme ;) Škoda, že nepřijel i vedoucí ... myslím, že poslední dorazivší vůz by ho nenechal chladným |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Který vedoucí? :-) No přeci náš vedúcí .... TY |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
|
Potvrzuji... Za mě taky: parádní akce i když jsem se nezdržel až do večera. Díky za pozvání.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
A co teda přijelo? Jsem napnutej jak struna! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A co teda přijelo? Jsem napnutej jak struna! No přece Mustang, resp. Shelbyna ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
pěkná akcička to byla, pokec a grilování taky super, bez to jako sponzor dar, Elenora....ach jo!!...
|
|
|
|
|
Jo tak, elenóra... před tou mám ještě respekt. Já zatím lovím jen "obyčejný" mustangy pro sekretářky :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak já tě asi v sobotu viděl ject...na dálnici směr Karlovy vary - Cheb. Z kopečka sem tě předjížděl v takový hlučný béžový octavce :) já si řikal že to auto odněkud znám :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Jééé, to musela být paráda, mruí mě, že jsem u toho nemohl být Ale také si nemohu stěžovat, byl jsem teď pár dnů jezdit s mašinou na Lipně-fajrák mi to snad odpustí
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Jééé, to musela být paráda, mruí mě, že jsem u toho nemohl být Ale také si nemohu stěžovat, byl jsem teď pár dnů jezdit s mašinou na Lipně-fajrák mi to snad odpustí Akce se bude opakovat takže ti to snad jednou vyjde ;) To spíš já ti závidím to Lipno na motorce ... příště mě musíte vzít sebou! |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
No to se neboj, samozřejmě ti dám rád vědět, jezdíme vždy takhle na svátky, počasí přeje, ubytko je super, tady aspoň malý náhled na čem jezdím a co jsem měl šanci potkat Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Zrovna včera jsem se hrabal v Boldorovi do večera protože jsem ho blbec umyl hadicí a zřejmě "někam" zatekla voda a jede jen na 2 válce .... do příštího léta bude ale určitě v cajku tak rád přijedu za váma! A co Fajrák, už jsi ho zazimoval nebo stále vyrážíš po okolí?? |
|
|
|
|
|
Ještě bych rád podnikl nějaké hezké podzimní focení, takže o zazimování ještě nemůže být řeč Jinak, pošli mi kdyžtak nějakou fotku svýho jednostopého stroje, rád se mrknu cabriofan@centrum.cz -ať tu nezabíráme místo autům
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
24.9.2011 Rozloučení se sezónou v Tachově
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK