|
obrázky, jakože upload přímo sem? to by bylo velmi příjemné
|
| |
|
|
| Camaro se rozskočilo...
|
|
Přechod k novému provozovateli proběhl překvapivě velmi hladce. Všichni se musíte přihlásit znovu a ťuknout na tlačítko "Označit všechna fóra jako přečtená" vlevo dole pod seznamem témat.
|
|
|
Lidi, rozhodl jsem se změnit provozovatele webhostingu, protože tenhle je už zastaralý a nenabízí to co konkurence za méně. Je možné že nějaký den fórum nepojede. Tak jen abyste se nepolekali. Ten provoz tady není tak zásadní, aby to někoho bolelo si myslim :-D
|
|
|
Často se tu objevují hlášení, že ten a ten má plnou schránku se zprávami. Sice jsem limit už podruhé navýšil, ale přistoupím k radikálnímu kroku a to, že zprávy starší, řekněme, 2 roky budou smazány.
Kdo o ně nechcete přijít, máte 1-2 týdny čas si je uložit někam jinam ;-)
|
|
|
To je supiìiiis. Uz to funguje :-)
|
| |
|
Napsal: Bandit2 Ja to mam na tabletu zase v "dosovsky" verzi. Zadne obrazky, zadna grafika. Snad se to casem srovna :-( Klikni úplně dole vpravo na View Full Site
|
|
|
Napsal: xjohny Viz můj příspěvek s odkazem na návody nahoře :-) jeste ze mam chytrou zenu jinak by uz pc nebyl
|
|
Ja to mam na tabletu zase v "dosovsky" verzi. Zadne obrazky, zadna grafika. Snad se to casem srovna :-(
|
| |
|
Všechno frčí i bez promazání casch(Opera 12.10)
|