|
Už to fakčí, dík!
|
| camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
Tak snad opraveno, nahrál jsem znova nejnovější verzi mobilní šablony. Vypadá to tam velice spartánsky, ale na mobilu je to aspoň svižnější a účelu to slouží ;-) Na tabletu, pokud libo, přepněte na plnou verzi - je to úplně dole vpravo "View Full Site" nebo " klikněte sem".
|
| Camaro se rozskočilo...
|
|
Asi bude problém v té mobilní "templatě". Až bude chvilka tak se na to kouknu. Zatím můžete v mobilu používat plnou verzi, jak píše MartinB.
|
|
|
V prohlizeci stranek v mobilu, nebo tabletu staci nastavit zobrazeni pc verzi webu.
|
|
Mám stejnej problém na mobilu s Androidem. Načte jen hlavní stránku a hlásí chyby při jakýmkoli kliknutí dál.
|
| Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
Na mým tabletu mi fórum už 14 dní běží v jakýmsi už od pohledu nouzovým režimu. Vypadá úplně jinak, ale hlavně když kamkoliv na kteroukoliv rubriku kliku, zobrazí se stránky, že to nefunguje, ať kontaktuju správce nebo co. Teď píšu z dědovýho počítače a funguje to normálně, včetně normálního vzhledu fóra. Tzn, co je na tabletu špatně, že po nedávné změně hostingu mi to nefachčí, přičemž fachčilo do té doby bez problému?
|
| camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
to jsem udělal hned po migraci... no a tenhle příspěvek mi to vůbec neoznačilo žlutou ikonkou... Snad nevadí, že používám 2 počítače, dřív to fungovalo dobře.
|
| |
|
To by mohlo být tím jak se předělávaly cookies, zkus "Označit všechna fóra jako přečtená" a pak by to už mohlo chodit.
|
|
|
přijde mi, že od přechodu na nový server nefunguje správně přechod k 1. nepřečtené zprávě - hodí mě to na správnou stránku, ale nahoru, ne k nové zprávě
|
| |
|
Nojo, asi nějaká chyba Já to neprogramoval :-D Budu dělat upgrade jedině až se mi bude chtít nebo se objeví nějaká hacking "hrozba".
|
|