Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jo,jedná se vlastně o to,že místo filtru je jakýsi "holendr" který vede olej do chladiče a zpět a samotný filtr je umístěn potom jinde-asi kde je místo,či dobrý přístup-je to přímo tlaková hadice s přírubou na filtr a držákem,který se dá přimontovat v podstatě kamkoli,pod nějaký šroub,nebo tak... Matně vzpomínám,že to tak nějak je... Šel bych se na to do garáže podívat,ale bohužel už je kluk v lakovně! Jsem rád,že tam ten motor je,i když prý skalní fanoušci Pontiaců to moc neuznávají-tohle mísení značek... To je paráda, jak se ti věci daly do pohybu : ) Už ti řekli nějaký termín, kdy tvůj oř změní definitivně svůj kabát? Ani mi to nemusíš věřit, ale jsem na to fakt moc zvědavej!! Já dneska vezu hlavy na konzultaci, abych se konečně zas pohnul z místa-to čekání je vážně už ubíjející...asi nejsem zrovna trpělivý typ člověka
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jo,jedná se vlastně o to,že místo filtru je jakýsi "holendr" který vede olej do chladiče a zpět a samotný filtr je umístěn potom jinde-asi kde je místo,či dobrý přístup-je to přímo tlaková hadice s přírubou na filtr a držákem,který se dá přimontovat v podstatě kamkoli,pod nějaký šroub,nebo tak... Matně vzpomínám,že to tak nějak je... Šel bych se na to do garáže podívat,ale bohužel už je kluk v lakovně! Jsem rád,že tam ten motor je,i když prý skalní fanoušci Pontiaců to moc neuznávají-tohle mísení značek... Ty to ještě nemáš v laku??? Zima pomalu končí, abys to stihl do jara [-o< [-o< ...a co máš s motorem??Jestli sem to dobře pochopil, něco není v pořádku?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Trans79 napsal:To je paráda, jak se ti věci daly do pohybu : ) Už ti řekli nějaký termín, kdy tvůj oř změní definitivně svůj kabát? Ani mi to nemusíš věřit, ale jsem na to fakt moc zvědavej!! Já dneska vezu hlavy na konzultaci, abych se konečně zas pohnul z místa-to čekání je vážně už ubíjející...asi nejsem zrovna trpělivý typ člověka Čaues! No,dělá mi to známý a nechci na něho tlačit,raději kvalita než rychlost! Je to specializovaná lakovna,a dělají tam více aut najednou,většinou bouračky... Pontiac je tam jako třešnička na dortu! Řekl jsem mu,že bych rád do konce března byl hotov,abych stihl první srazy. Tak uvidíme. Tyhle dvosložkový tmely musí dlouho zrát,a pak ta plocha,hafo plastů... Rád si počkám. Není to Oktávka,nebo Pašík aby to odjelo za 3 dny hotový. Zkusím sem dát pár fotek jejich práce,abyste viděli... Dělali už pár veteránů(Ford Capri,Renault Alpine,ten Fantomasův Citroen atp..) Necháme se překvapit. Každopádně,až to bude hotovo,posoudíte sami. Bud budeme doporučovat dále,nebo ne. Nic mezi tím!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
hd1903 napsal:Ty to ještě nemáš v laku??? Zima pomalu končí, abys to stihl do jara [-o< [-o< ...a co máš s motorem??Jestli sem to dobře pochopil, něco není v pořádku? Nazdar Renegade! Nemám nic s motorem,jen ho budu trošku vylepšovat. Pár nových věcí...Znáš to... Když bude venku,tak proč to nevyužít!!! :-) Ty už jsi Camaro prodal?
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Čus , stihneš Jizbice ?? Aby nás Camara nezastínily :DDDD
|
|
|
|
|
colin napsal:Čus , stihneš Jizbice ?? Aby nás Camara nezastínily :DDDD Jak říkám,budu se snažit!!! Kdyby to záleželo jen na mě.... Byl bych rád! Mohli bychom pak dát solo jízdu na letiště nedaleké!!! Tam se popasovat.... Je to tam pěkné,jak již mnozí ví...:d/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Tak se snaž :d/ a budu se těšit !!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Nazdar Renegade! Nemám nic s motorem,jen ho budu trošku vylepšovat. Pár nových věcí...Znáš to... Když bude venku,tak proč to nevyužít!!! :-) Ty už jsi Camaro prodal? Neprodal, ale furt někdo volá a píše sms, na ty už ani nereaguju, vidím to na jaro, ted se to stejně nedá ani pořádně projet, sněhu jako sraček, už aby bylo jaro
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
..tady jsem ještě narazil na ty tvý oblíbený žaluzie
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tady to vypadá divně. Černý na černým jsou lepší. A ještě o chlup slušnější mi přijdou ty třídílný, jak jsem odkazoval ze summitu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tady to vypadá divně. Černý na černým jsou lepší. A ještě o chlup slušnější mi přijdou ty třídílný, jak jsem odkazoval ze summitu. na ty cerny to vypada dobre z duvodu ze to neni videt, protoze to splyne s autem :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:na ty cerny to vypada dobre z duvodu ze to neni videt, protoze to splyne s autem :-D Jo,jo... A pak to má jednu výhodu. Můžeš to podle nálady sundavat,nebo nandavat!!!
|
|
|
|
|
Jo-ten bílej má klasický šíbr???? To jsem zase v údivu já. Myslel jsem,že dělali bud pevnou strechu,nebo targu. Ale šíbr??? Že by nějaký kutil?
|
|
|
|
|
Bez té rolety by to bylo hezké auto , ale teď jsou to kolotoče
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krasaveček,krasaveček.... To je přesně ta orlice co se mi líbí... A vůbec tenhle styl... Díky...
|
|
|
|
|
Máš nějaký novinky z lakovny a podobně??
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Máš nějaký novinky z lakovny a podobně?? Novinky zní: Dělají na tom,brousí,kytují.... Ladí spáry apod... Bohužel se musí také něčím živit,tak dělají přednostně bouračky a tak různě. Pontiac je třešnička na dortu-ale ani nechci aby spěchali. Raději v klidu a míru.... Zítra,nejpozději pozítří bude komplet ve stříkačáku(tmelu)... A hned prý motor se špajzem ven. Ten tedy snad už konečně převezu hned odborníkovi na znovuzrození! Už se těším! Věci z US už skoro všechny dorazily-jen začít skládat!!! Jupí!!!! :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Kontaktoval si cloveka co robil ten tvoj motor? Daval som ti kontakt nanho kedysi. Vola sa Fero. Viem za tam vtedy davali novu kluku a kopu dalsich veci...
|
|
|
|
|
Tak to rád slyším : ) Moje hlavy též tenhle týden půjdou do parády, tak poté už snad přijdou jen ty lepší zaležitosti : )
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:Novinky zní: Dělají na tom,brousí,kytují.... Ladí spáry apod... Bohužel se musí také něčím živit,tak dělají přednostně bouračky a tak různě. Pontiac je třešnička na dortu-ale ani nechci aby spěchali. Raději v klidu a míru.... Zítra,nejpozději pozítří bude komplet ve stříkačáku(tmelu)... A hned prý motor se špajzem ven. Ten tedy snad už konečně převezu hned odborníkovi na znovuzrození! Už se těším! Věci z US už skoro všechny dorazily-jen začít skládat!!! Jupí!!!! :d/
Co všechno plánuješ s motorem a převodovkou dělat Michale? Jen tak pro inspiraci.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
wolfow napsal:Novinky zní: Dělají na tom,brousí,kytují.... Ladí spáry apod... Bohužel se musí také něčím živit,tak dělají přednostně bouračky a tak různě. Pontiac je třešnička na dortu-ale ani nechci aby spěchali. Raději v klidu a míru.... Zítra,nejpozději pozítří bude komplet ve stříkačáku(tmelu)... A hned prý motor se špajzem ven. Ten tedy snad už konečně převezu hned odborníkovi na znovuzrození! Už se těším! Věci z US už skoro všechny dorazily-jen začít skládat!!! Jupí!!!! :d/
držím palce at to vyjde a hlavně se těším jestli se to stihne do Jizbic. Tak at to dopadne podle tvých představ, pochválen buď
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Kontaktoval si cloveka co robil ten tvoj motor? Daval som ti kontakt nanho kedysi. Vola sa Fero. Viem za tam vtedy davali novu kluku a kopu dalsich veci... Díky za připomínku!!! Našel jsem ty mailove adresy na něho v poště. Zkontaktuju ho,jestli ještě fungují!!! Super-to je dobrý nápad!
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Co všechno plánuješ s motorem a převodovkou dělat Michale? Jen tak pro inspiraci. No,motor hlavně potřebuje nové sání a karburátor,k tomu svody... elektrická pumpa... Ondra říkal že vačku zkontroluje až při demontáži a jestli bude dobrá-prý by jí nechal,prý už takhle to je slušný motor. Převodovka se musí přetěsnit,úprava snad není nutná(zatím)... No a pak nějaké ty estetické věci jako: Barva bloku,hadice,trubice apod.... Prostě aby to jednak fungovalo a jednak lahodilo i oku,no...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK