Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<1516171819>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline Trans79  
#401 Odesláno : pátek 29. ledna 2010 16:08:17(UTC)
Trans79

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 762

Blahořečil: 155-krát
Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
wolfow napsal:
Jo,jedná se vlastně o to,že místo filtru je jakýsi "holendr" který vede olej do chladiče a zpět a samotný filtr je umístěn potom jinde-asi kde je místo,či dobrý přístup-je to přímo tlaková hadice s přírubou na filtr a držákem,který se dá přimontovat v podstatě kamkoli,pod nějaký šroub,nebo tak... Matně vzpomínám,že to tak nějak je... Šel bych se na to do garáže podívat,ale bohužel už je kluk v lakovně! Styd se
Jsem rád,že tam ten motor je,i když prý skalní fanoušci Pontiaců to moc neuznávají-tohle mísení značek...

To je paráda, jak se ti věci daly do pohybu : ) Už ti řekli nějaký termín, kdy tvůj oř změní definitivně svůj kabát? Ani mi to nemusíš věřit, ale jsem na to fakt moc zvědavej!! Já dneska vezu hlavy na konzultaci, abych se konečně zas pohnul z místa-to čekání je vážně už ubíjející...asi nejsem zrovna trpělivý typ člověka Hmmm
Offline hd1903  
#402 Odesláno : pátek 29. ledna 2010 22:28:29(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:
Jo,jedná se vlastně o to,že místo filtru je jakýsi "holendr" který vede olej do chladiče a zpět a samotný filtr je umístěn potom jinde-asi kde je místo,či dobrý přístup-je to přímo tlaková hadice s přírubou na filtr a držákem,který se dá přimontovat v podstatě kamkoli,pod nějaký šroub,nebo tak... Matně vzpomínám,že to tak nějak je... Šel bych se na to do garáže podívat,ale bohužel už je kluk v lakovně! Styd se
Jsem rád,že tam ten motor je,i když prý skalní fanoušci Pontiaců to moc neuznávají-tohle mísení značek...

Ty to ještě nemáš v laku??? Zima pomalu končí, abys to stihl do jara [-o&lt; [-o&lt; ...a co máš s motorem??Jestli sem to dobře pochopil, něco není v pořádku?
Offline wolfow  
#403 Odesláno : sobota 30. ledna 2010 11:40:59(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
Trans79 napsal:
To je paráda, jak se ti věci daly do pohybu : ) Už ti řekli nějaký termín, kdy tvůj oř změní definitivně svůj kabát? Ani mi to nemusíš věřit, ale jsem na to fakt moc zvědavej!! Já dneska vezu hlavy na konzultaci, abych se konečně zas pohnul z místa-to čekání je vážně už ubíjející...asi nejsem zrovna trpělivý typ člověka Hmmm

Čaues! No,dělá mi to známý a nechci na něho tlačit,raději kvalita než rychlost! Je to specializovaná lakovna,a dělají tam více aut najednou,většinou bouračky... Pontiac je tam jako třešnička na dortu! Řekl jsem mu,že bych rád do konce března byl hotov,abych stihl první srazy. Tak uvidíme. Tyhle dvosložkový tmely musí dlouho zrát,a pak ta plocha,hafo plastů... Rád si počkám. Není to Oktávka,nebo Pašík aby to odjelo za 3 dny hotový. Zkusím sem dát pár fotek jejich práce,abyste viděli... Dělali už pár veteránů(Ford Capri,Renault Alpine,ten Fantomasův Citroen atp..) Necháme se překvapit. Každopádně,až to bude hotovo,posoudíte sami. Bud budeme doporučovat dále,nebo ne. Nic mezi tím!!! Juj
Offline wolfow  
#404 Odesláno : sobota 30. ledna 2010 11:44:02(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

hd1903 napsal:
Ty to ještě nemáš v laku??? Zima pomalu končí, abys to stihl do jara [-o&lt; [-o&lt; ...a co máš s motorem??Jestli sem to dobře pochopil, něco není v pořádku?

Nazdar Renegade! Nemám nic s motorem,jen ho budu trošku vylepšovat. Pár nových věcí...Znáš to... Když bude venku,tak proč to nevyužít!!! :-) Ty už jsi Camaro prodal? Ani nemluvit
Offline colin  
#405 Odesláno : sobota 30. ledna 2010 12:28:17(UTC)
colin

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 93

Čus , stihneš Jizbice ??
Aby nás Camara nezastínily :DDDD
Offline wolfow  
#406 Odesláno : sobota 30. ledna 2010 12:39:12(UTC)
wolfow

colin napsal:
Čus , stihneš Jizbice ??
Aby nás Camara nezastínily :DDDD

Jak říkám,budu se snažit!!! Kdyby to záleželo jen na mě.... Byl bych rád! Mohli bychom pak dát solo jízdu na letiště nedaleké!!! Tam se popasovat.... Ja nic
Je to tam pěkné,jak již mnozí ví...:d/
Offline colin  
#407 Odesláno : sobota 30. ledna 2010 12:40:59(UTC)
colin

Tak se snaž :d/ a budu se těšit !!!
Offline hd1903  
#408 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 15:11:45(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

wolfow napsal:
Nazdar Renegade! Nemám nic s motorem,jen ho budu trošku vylepšovat. Pár nových věcí...Znáš to... Když bude venku,tak proč to nevyužít!!! :-) Ty už jsi Camaro prodal? Ani nemluvit

Neprodal, ale furt někdo volá a píše sms, na ty už ani nereaguju, vidím to na jaro, ted se to stejně nedá ani pořádně projet, sněhu jako sraček, už aby bylo jaro Hurraa
Offline Trans79  
#409 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 18:02:56(UTC)
Trans79

..tady jsem ještě narazil na ty tvý oblíbený žaluzie

UserPostedImage

UserPostedImage
Offline xjohny  
#410 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 18:38:44(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Tady to vypadá divně. Černý na černým jsou lepší. A ještě o chlup slušnější mi přijdou ty třídílný, jak jsem odkazoval ze summitu.
Camaro se rozskočilo...
Offline sejki  
#411 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 18:39:48(UTC)
sejki

Zpráv: 1,135

Blahořečil: 5-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
xjohny napsal:
Tady to vypadá divně. Černý na černým jsou lepší. A ještě o chlup slušnější mi přijdou ty třídílný, jak jsem odkazoval ze summitu.

na ty cerny to vypada dobre z duvodu ze to neni videt, protoze to splyne s autem :-D
Chevrolet Camaro '79
Buick Century Estate Wagon '89
Offline wolfow  
#412 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 19:26:32(UTC)
wolfow

sejki napsal:
na ty cerny to vypada dobre z duvodu ze to neni videt, protoze to splyne s autem :-D

Jo,jo... A pak to má jednu výhodu. Můžeš to podle nálady sundavat,nebo nandavat!!! Slinttt
Offline wolfow  
#413 Odesláno : neděle 31. ledna 2010 19:29:13(UTC)
wolfow

Jo-ten bílej má klasický šíbr???? To jsem zase v údivu já. Myslel jsem,že dělali bud pevnou strechu,nebo targu. Ale šíbr??? Že by nějaký kutil?Hmmm
Offline colin  
#414 Odesláno : pondělí 1. února 2010 14:00:28(UTC)
colin

Bez té rolety by to bylo hezké auto , ale teď jsou to kolotoče Zatr!
Offline Trans79  
#415 Odesláno : neděle 14. února 2010 0:11:56(UTC)
Trans79

Ja nic
UserPostedImage
Offline wolfow  
#416 Odesláno : neděle 14. února 2010 16:29:09(UTC)
wolfow

Krasaveček,krasaveček.... To je přesně ta orlice co se mi líbí... A vůbec tenhle styl... Díky...Hurraa
Offline Trans79  
#417 Odesláno : pondělí 15. února 2010 11:27:25(UTC)
Trans79

Máš nějaký novinky z lakovny a podobně?? Ja nic
Offline wolfow  
#418 Odesláno : pondělí 15. února 2010 23:24:50(UTC)
wolfow

Trans79 napsal:
Máš nějaký novinky z lakovny a podobně?? Ja nic

Novinky zní: Dělají na tom,brousí,kytují.... Ladí spáry apod... Bohužel se musí také něčím živit,tak dělají přednostně bouračky a tak různě. Pontiac je třešnička na dortu-ale ani nechci aby spěchali. Raději v klidu a míru.... Zítra,nejpozději pozítří bude komplet ve stříkačáku(tmelu)... A hned prý motor se špajzem ven. Ten tedy snad už konečně převezu hned odborníkovi na znovuzrození! Už se těším! Věci z US už skoro všechny dorazily-jen začít skládat!!! Jupí!!!! :d/
Offline tomcat1  
#419 Odesláno : pondělí 15. února 2010 23:38:41(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
Kontaktoval si cloveka co robil ten tvoj motor? Daval som ti kontakt nanho kedysi. Vola sa Fero. Viem za tam vtedy davali novu kluku a kopu dalsich veci...
Offline Trans79  
#420 Odesláno : pondělí 15. února 2010 23:42:04(UTC)
Trans79

Tak to rád slyším : ) Moje hlavy též tenhle týden půjdou do parády, tak poté už snad přijdou jen ty lepší zaležitosti : )
Jířa  
#421 Odesláno : úterý 16. února 2010 9:13:38(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

wolfow napsal:
Novinky zní: Dělají na tom,brousí,kytují.... Ladí spáry apod... Bohužel se musí také něčím živit,tak dělají přednostně bouračky a tak různě. Pontiac je třešnička na dortu-ale ani nechci aby spěchali. Raději v klidu a míru.... Zítra,nejpozději pozítří bude komplet ve stříkačáku(tmelu)... A hned prý motor se špajzem ven. Ten tedy snad už konečně převezu hned odborníkovi na znovuzrození! Už se těším! Věci z US už skoro všechny dorazily-jen začít skládat!!! Jupí!!!! :d/

Co všechno plánuješ s motorem a převodovkou dělat Michale? Jen tak pro inspiraci.
Offline Daawid  
#422 Odesláno : úterý 16. února 2010 9:50:08(UTC)
Daawid

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 213

wolfow napsal:

držím palce at to vyjde a hlavně se těším jestli se to stihne do Jizbic.

Tak at to dopadne podle tvých představ,
pochválen buď Ja nic
Offline wolfow  
#423 Odesláno : úterý 16. února 2010 20:01:25(UTC)
wolfow

tomcat1 napsal:
Kontaktoval si cloveka co robil ten tvoj motor? Daval som ti kontakt nanho kedysi. Vola sa Fero. Viem za tam vtedy davali novu kluku a kopu dalsich veci...

Díky za připomínku!!! Našel jsem ty mailove adresy na něho v poště. Zkontaktuju ho,jestli ještě fungují!!! Super-to je dobrý nápad!
Offline wolfow  
#424 Odesláno : úterý 16. února 2010 20:06:34(UTC)
wolfow

Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek
Co všechno plánuješ s motorem a převodovkou dělat Michale? Jen tak pro inspiraci.

No,motor hlavně potřebuje nové sání a karburátor,k tomu svody... elektrická pumpa... Ondra říkal že vačku zkontroluje až při demontáži a jestli bude dobrá-prý by jí nechal,prý už takhle to je slušný motor. Převodovka se musí přetěsnit,úprava snad není nutná(zatím)... No a pak nějaké ty estetické věci jako: Barva bloku,hadice,trubice apod.... Prostě aby to jednak fungovalo a jednak lahodilo i oku,no...Hmmm
Offline wolfow  
#425 Odesláno : úterý 16. února 2010 20:20:51(UTC)
wolfow

http://cgi.ebay.com/ebay...ries?hash=item4a9e598b4e

Tyhle dekly tam chci taky dát... Myslím že mu budou slušet!
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (15)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<1516171819>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.