Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Už studuješ motorovou literaturu? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Už studuješ motorovou literaturu? :) to viszene! jeste mi to neprislo! ceka to nekde ve sklade na ostatni kamosovi veci ale uz se nak tak poohlizim a kalkuluju. i pres problemi co me asi s tim cekaj (kdyz to tady ctu) tak se moc na stavbu motoru tesim! :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ale zas je to teda nadhernej pocit, kdyz poprve uslysis zabublat vlastnorucne postavenou V osmu. Mimochodem dorazily mi tyhle manualy. Kdyby nekdo neco potreboval, jsou k naheldnuti Jen ten na prevodovku TH400, kterej potrebuju nejvoc zatim nemaj skladem...
|
|
|
|
|
kurna!!! tak mi v patek dorazila ta knizka s deseti motory...... a vsecny 350-400ci po 305ce ani zminka :(( Honzo T : ty mas v te tve knizce nejaky navod na performance 305ci ??? Upraveno moderátorem neděle 21. února 2010 11:09:33(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Já se bojim, že přímo na 305ku toho bude málo. Protože to neni zrovna oblíbenej motor, světu vládne 350...
Možná je to ale dobrá literatura k získání základních vědomostí pro ladění SBC motorů, který lze potom aplikovat i na 305ku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já se bojim, že přímo na 305ku toho bude málo. Protože to neni zrovna oblíbenej motor, světu vládne 350...
Možná je to ale dobrá literatura k získání základních vědomostí pro ladění SBC motorů, který lze potom aplikovat i na 305ku. praveze ja si v te knize moc nepoctu moje anglictina je na to slaba! :( ja jsem jen potreboval ty parametry tech dilu co montovali do tech 10ti motoru!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:kurna!!! tak mi v patek dorazila ta knizka s deseti motory...... a vsecny 350-400ci po 305ce ani zminka :(( Honzo T : ty mas v te tve knizce nejaky navod na performance 305ci ??? ty motory jsou stejny, vsechny upravy si jsou strasne podobny, tam nemas co zmrsit... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Právěže by si měl dávat pozor, třeba na kompresi u 305ky, kdyby tam dal čistě hlavy z 350 tak to ještě zhorší. 305ka má sice podobnej zdvih, ale bohužel má úzký válce. Já bych zkusil vycházet z těch článků na webu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Právěže by si měl dávat pozor, třeba na kompresi u 305ky, kdyby tam dal čistě hlavy z 350 tak to ještě zhorší. 305ka má sice podobnej zdvih, ale bohužel má úzký válce. Já bych zkusil vycházet z těch článků na webu. no tak to je jasny, ja vychazel z toho ze tam da performer hlavy... nebo to nejde prevrtat??? snad jde ne? |
|
|
|
|
|
mno a proc si tam nekoupis 350ku? a neudelas stroker na 383? sem koukal a klika, pisty a ojnice, zaklad pro 500hp za 550 usd.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sejki napsal:no tak to je jasny, ja vychazel z toho ze tam da performer hlavy... nebo to nejde prevrtat??? snad jde ne? 305 na 350 nepřevrtáš. Maximálně jde udělat stroker na 334. To dělávaj hlavně ti, co ho mají v trucku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
takže je to sice "stejnej blok", ale má jiný chlazení? nebo co brání převrtání? |
|
|
|
|
|
No mj. je to velikej průměrovej skok, takže to přesně trefit asi nebude žádná sranda. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Právěže by si měl dávat pozor, třeba na kompresi u 305ky, kdyby tam dal čistě hlavy z 350 tak to ještě zhorší. 305ka má sice podobnej zdvih, ale bohužel má úzký válce. Já bych zkusil vycházet z těch článků na webu. hlavy koupim nove!!! performanc primo na 305 ale nevim jake! to same nevim jakou vacku atd!! ja nemuzu vychazet z nejakych clanku na webu pac neumi anglicky leda by mi nekdo rekl co a jak! co si tyce 350tky tak si myslim ze je to zbitecne kdyz ten puvodni 305 je v dobrem stavu !
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Spravne, hlavy nove, hlinikove. Vacku kup taku istu ako Jířa. Sadu piestnych kruzkov mam keby si chcel. A nezabudnni na menic a chaldic prevodoveho oleja.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Spravne, hlavy nove, hlinikove. Vacku kup taku istu ako Jířa. Sadu piestnych kruzkov mam keby si chcel. A nezabudnni na menic a chaldic prevodoveho oleja. proc hlinikovou?? litina je levnejsi a odolnejsi ne !?? neni ta vacka co ma jiřa na 305ci moc ostra?? karburator 600cmf ?? a co prutoky kanalu v hlave??? potrebuju vedet cisla!! a taky nechci delat motor spusobem pokus omyl!! takovehle iformace mi chybi!!! rad bych od vas slisel nejake udaje o dilech ktere budou fungovat s ostanimi dily! diky vsem za rady a tipy :))
|
|
|
|
|
tafna napsal:proc hlinikovou?? litina je levnejsi a odolnejsi ne !?? neni ta vacka co ma jiřa na 305ci moc ostra?? karburator 600cmf ?? a co prutoky kanalu v hlave??? potrebuju vedet cisla!! a taky nechci delat motor spusobem pokus omyl!! takovehle iformace mi chybi!!! rad bych od vas slisel nejake udaje o dilech ktere budou fungovat s ostanimi dily! diky vsem za rady a tipy :))
jestli sis nevsiml, skoro vsechny performer motory maji hlinikove hlavy... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:jestli sis nevsiml, skoro vsechny performer motory maji hlinikove hlavy... to je hezke!! ale ja chci vedet duvod!!!! jestli to maji jen kvuli vaze tak se na to muzu vybodnout!
|
|
|
|
|
Váha + tepelná vodivost (hliník se lépe chladí). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
xjohny napsal:Váha + tepelná vodivost (hliník se lépe chladí). Ale na druhej strane drzi dlho teplo.
|
|
|
|
|
Teplo snad drží déle litina ne? Proto jsou domácí radiáry litinový, jestli mě mysl neklame |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Váha + tepelná vodivost (hliník se lépe chladí). litinova hlava se ti zase neprohne kdyz motor prehrejes!!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK