Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
sejki napsal:stejny to neni, mopar tak male obsahy nemel :-D ne jednoduse receno ma 5.2 318ku a do toho taky nikdo necpe prachy pac vi ze je na houno a radsi si uz koupi smallblock 360ku a nebo radeji bigblock 383 nebo 440 :)
timto chci poukazat na to ze 305 je taky na upravy na prd a lepsi poridit 350.... Tak jsem to nemyslel... Tu úpravu samotnou mám na mysli. Hlavy, vačka, sární, karburátor, zapalování a tak... Nejlepší je běžně používaný návod a to jest najít si nějakou úpravu třeba v hotrodingu a normálně to okopčit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Tak jsem to nemyslel... Tu úpravu samotnou mám na mysli. Hlavy, vačka, sární, karburátor, zapalování a tak... Nejlepší je běžně používaný návod a to jest najít si nějakou úpravu třeba v hotrodingu a normálně to okopčit. treba... ja to myslel tak ze pro 318ku nejsou taky zadny konfigurace protoze se proste neupravuje stejne jako u chevy 305ka |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
sejki napsal:treba... ja to myslel tak ze pro 318ku nejsou taky zadny konfigurace protoze se proste neupravuje stejne jako u chevy 305ka to si nemyslim ze se 305tky neupravujou!! proc by teda na to delali performanc dily??? no to je jedno! ja jsem rozhodnutej! chtel bych s toho dostat cca 300PS spis min nez vic!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tafna napsal:to si nemyslim ze se 305tky neupravujou!! proc by teda na to delali performanc dily??? no to je jedno! ja jsem rozhodnutej! chtel bych s toho dostat cca 300PS spis min nez vic!! Ty performance díly se nedělaj na míru 305ce, ale pasujou pro blok v rozmezí 305-400 ;-) Prostě se 305ky obvykle neladěj, takže nabídka dílů je bohužel chudší. Ale například aftermarket písty apod. k mání jsou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tafna napsal:to si nemyslim ze se 305tky neupravujou!! proc by teda na to delali performanc dily??? no to je jedno! ja jsem rozhodnutej! chtel bych s toho dostat cca 300PS spis min nez vic!!
Třeba tady Martin.... Tady 305ce přidali 150 koní. To už by šlo ne? http://www.popularhotrod...engine_blocks/index.html
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Ty performance díly se nedělaj na míru 305ce, ale pasujou pro blok v rozmezí 305-400 ;-) Prostě se 305ky obvykle neladěj, takže nabídka dílů je bohužel chudší. Ale například aftermarket písty apod. k mání jsou
zas na 300hp nepotrebuje pefromance pisty :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Jí bezvadny!!!! daji se tam vycist nejake potrebne udaje?? me ty cisla a kor ty inče nic nerikaj
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ak budes kupovat hlavy, kup urcite hlinikove!!! Su aspon 10x odolnejsie voci praskaniu, lahsie atd... Tych par dolarov naviac nestoji za rec! Vacku kludne zober tu co objednal Jira, je to rozumny kompromis. K tomu 600-ku karbec a nejake performance sanie, za cca 120 dolarov.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí takze vacku, rozvody a nadzdvihatka pouzili tyhle http://www.summitracing..../CCA-K12-242-2/?rtype=10karburator 650cmf ale nevim co to maj za hlavy!! Xjohny nepodival by jsi se do toho clanku a nezjistil to!?? jeste tam pisou u obrazku jak ten motor brzdej neco o 375hp !?? Upraveno uživatelem neděle 21. února 2010 22:32:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sejki napsal:https://parts.aaeq.net/IW_Products.m4p.pvx?;PRODUCTS_NO_TREE?company=AAM
v menu vyber performance cilinder head a pak podle parametru si ji najdi co se v tom clanku pise... Já bych to viděl na jedny z těhle... http://www.summitracing....er-Volume-cc/58/?Ns=Rank|Asc
|
|
|
|
|
sejki napsal:v menu vyber performance cilinder head a pak podle parametru si ji najdi co se v tom clanku pise... v clanku pisou: Intake Runner Volume (cc) 180 Exhaust Runner Volume (cc) 60 Intake Valve Diameter (in)1.940 in Exhaust Valve Diameter (in)1.500 in. takovou hlavu jsem nikde nenasel!! tahle je docela podobna:http://www.summitracing.com/parts/CCA-12402/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí pravda!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ja by som kupil poskladanu hlavu s pruzinami a ventilmi, nech je s tym co najmenej roboty. A tu vacku a zdvihatka sdamostatne, nie v sete s pruzinami. jj ta sada se da koupit bez tech pruzin a je o 60 dolcku levnejsi!! http://www.summitracing.com/parts/CCA-SK21-223-4/
|
|
|
|
|
tafna napsal:v clanku pisou: Intake Runner Volume (cc) 180 Exhaust Runner Volume (cc) 60 Intake Valve Diameter (in)1.940 in Exhaust Valve Diameter (in)1.500 in. takovou hlavu jsem nikde nenasel!! tahle je docela podobna:http://www.summitracing.com/parts/CCA-12402/ Podobné hlavy jsem teď koupil. http://www.summitracing.com/parts/CCA-12318/All/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak pokud to podpoříš nějakou lepší vačkou a šestistovkou edelbrockem, tak úspěch je zaručen :-) A v neposlední řadě nějaký ten performance výfukový systém ;-)
|
|
|
|
|
preco bez pruzin a ventilov?
|
|
|
|
|
No... To je ta co jsem ti vyfiltroval :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No... To je ta co jsem ti vyfiltroval :-) to je! jsem si to poradne neprecetl ze nema pruziny a ventili!
|
|
|
|
|
sejki napsal:ses slepej??? sem ti hodil odkaz .... tady maj ty hlavy co pouzili na ten motor !!!!! psal jsem vepredejc ze takova hlava co pisou v tom clanku tam neni pouze ta sama znacka
|
|
|
|
|
tafna napsal:psal jsem vepredejc ze takova hlava co pisou v tom clanku tam neni pouze ta sama znacka to je divny ne vzdyt pisou ze ji pouzili... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:to je divny ne vzdyt pisou ze ji pouzili... to neznamena ze neexistuje! treba uz ji ta firma nedela! ten clanek je docela starej!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK