Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A zdá se mi to, nebo je ten motor plnej písku? Já myslel, že tu kastli nepískovali nebo jo? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:A zdá se mi to, nebo je ten motor plnej písku? Já myslel, že tu kastli nepískovali nebo jo? :) reklbych ze je to obrousenej tmel:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
To je z broušení,celej byl zaprášenej jak od Tobruku....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
Jak pise xjohny ten motor byl dost doprasenej: utrhla merka motorveho oleje, priheftovana jen jednim malym heftem a zbytek naplacali cervenym tesnicim tmelem, do prevodovky dal nekdo uplne jinou merku, byla mensi nez je otvor do prevdodovky, tak to nekdo vymyslel tim zpusobem ze pres ni pretahnul hadici a sponkou ji stahnul a zarazil to do prevodoky samozrejme ze to netesnilo, merku na motorovy olej nekdo nejspis dal uplne jinou, je prilis dlouha a nekdo si tam asi 5 cm nad znackou full udelal zarez pilnikem kde je jeho hladina asi ok nebo ja nevim:), o tech remenech jak psal baronet ani nemluvim, a to tam nebyly jen tak nasazeny muselo to na ne jezdit, protoze ta rovna plocha je obrousena do kuzelu dle remenic :), jinak treba benzinova pumpa, kryt rozvodu i vika hlav byly extreme povoleny stejne jako karbec ale mozna se na nem neco delalo nevim. Zato rozdelovac tym byl zarostly jako blazen asi pul hodinovy zapas a az pak jsem ho dostal ven. Ale mechanicky vypada motor uvnitr v dobre kondici a je videt ze vse bylo delane nove. Dalsi veci na ktere jsem narazil byly, strhnute srouby na starteru, utrhle cidlo na teplotu vody, zniceny resistor v altiku a spatny lozisko. Upraveno uživatelem pondělí 22. února 2010 22:10:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Caute vsetci...pozdravujem aj Tomcata, Cau Michal. Dakujem za mail. Tak uz som sa konecne zaregistroval :) Prezrel som forum aj fotky. Som rad ze k autu sa dostal konecne zanieteny clovek fanusik americkej klasiky. Veru poriadne si to rozbalil a budem Ti drzat palce...som presvedceny o tom ze Ta nic neodradi. Ja budem v buducnosti urcite viac opatrnejsi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
loobo napsal:Caute vsetci...pozdravujem aj Tomcata, Cau Michal. Dakujem za mail. Tak uz som sa konecne zaregistroval :) Prezrel som forum aj fotky. Som rad ze k autu sa dostal konecne zanieteny clovek fanusik americkej klasiky. Veru poriadne si to rozbalil a budem Ti drzat palce...som presvedceny o tom ze Ta nic neodradi. Ja budem v buducnosti urcite viac opatrnejsi.
Zdar Fero!!! To je fakt super že tu jsi! Až se časem rozhoupeš(a já věřím že Tě to zas chytne) a začneš řešit co a jak,je tu skvělá parta lidí co vědí a znají... Nebudu nikoho jmenovat,abych na někoho nezapoměl. Ale pročteš-li si tu pár článků a témat,hned budeš vědět! Tak Tě tu vítám a přeju hodně zdaru!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No tě péro... jsem si řikal, co to tam na těch fotkách plandá a ona měrka :-)
Připadá mi to, nebo je fakt 90% česko-slovenských V8 motorářů bastlíři? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
|
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Smutný pohled... ještěže mně ji v GV aspoň udělali kvalitně [-o< Upraveno uživatelem středa 24. února 2010 15:47:28(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Jééé, kdybyste viděli můj motor a jeho vnitřnosti...Teď už se to aspoň pohlo, ale stejně ještě nemám ty hlavy. Nevíte, z jakého materiálu by se daly vyrobit vodítka ventilů? Přišel jsem na bronz, pak něco jako bronz-mangan, ale nechci tu kecat, nejsem chemik, tak mě opravte. Potřeboval bych to někde sehnat jako kulatý profil, ze kterého by to šlo zhotovit. No a možná nejjednodušší bude je prostě objednat, ale to zas potrvá...
|
|
|
|
|
Summit ti to doručí během týdne... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Kéž by to tak bylo, Johny. Rockauto jo, na ty je fakt spoleh a do 5-ti dnů jsem tu měl vždy všechno. Ale Summit? Klidně i měsíc! A to jsem vybíral poštovné v rozmezí 7-14 dnů....nevim, jak to maj přesně, dlouho jsem teď nebyl nucen cokoliv objednat
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Smutný pohled... ještěže mně ji v GV aspoň udělali kvalitně [-o< Co na to říct... Jsem zdrcen... Sázel jsem na to,že spodek je hotový a vše ok. No,opak byl pravdou. Ještě,že to Ondrovi nedalo-a stejně se chtěl přesvědčit. Aspon víme na čem jsme... Takže komplet G.O. Jo,jo.... Pech. Ale zbraně neskládáme-nikdy!!! O to větší požitek potom bude až zabublá....[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
wolfow napsal:Co na to říct... Jsem zdrcen... Sázel jsem na to,že spodek je hotový a vše ok. No,opak byl pravdou. Ještě,že to Ondrovi nedalo-a stejně se chtěl přesvědčit. Aspon víme na čem jsme... Takže komplet G.O. Jo,jo.... Pech. Ale zbraně neskládáme-nikdy!!! O to větší požitek potom bude až zabublá....[-o<
ondra to dá dokupy a budeš mít klid na dlouhou dobu - je to profík a jeho práce jsou skvosty, na které pějí majitelé jen oslavné ódy drž se !! [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Co na to říct... Jsem zdrcen... Sázel jsem na to,že spodek je hotový a vše ok. No,opak byl pravdou. Ještě,že to Ondrovi nedalo-a stejně se chtěl přesvědčit. Aspon víme na čem jsme... Takže komplet G.O. Jo,jo.... Pech. Ale zbraně neskládáme-nikdy!!! O to větší požitek potom bude až zabublá....[-o<
Pořád je to jen na brus a ne na novouk kliku ;-) Drž se Michale.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pořád je to jen na brus a ne na novouk kliku ;-) Drž se Michale. Já vím... Ale Ty patálie kolem toho-broušení,vyvažování,možná rovnání....atdatd... Ondra říkal kolem 5ti tisíc. +dokoupit komponenty...A záruka už nikdy 100%... No a nová vyjde na 8tis včetně všech ložisek,lágrů,šál i poštovného!!!! Tak asi není co řešit!!! A pak-čas! Čas nás tlačí!!! Jaro klepe na dveře!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Já vím... Ale Ty patálie kolem toho-broušení,vyvažování,možná rovnání....atdatd... Ondra říkal kolem 5ti tisíc. +dokoupit komponenty...A záruka už nikdy 100%... No a nová vyjde na 8tis včetně všech ložisek,lágrů,šál i poštovného!!!! Tak asi není co řešit!!! A pak-čas! Čas nás tlačí!!! Jaro klepe na dveře!!!! nespechej... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
sejki napsal:nespechej... Nespechej... Sejki to to trafil presne. Ja to uz 5,5 roka drtim a nic ma nesere. Vydrz, za komancov sa hovorilo "trpezlivost ruze prinasa"
|
|
|
|
|
sejki napsal:nespechej... To je sic velká pravda,nicméně,když to má v parádě člověk,kterého to vyloženě baví a opravdu mu jde všechno pěkně od ruky-proč ho brzdit? Já říkám-pokud to jde,tak ať dělá jak umí! Pospíchej pomalu... Já vím...[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Pořád je to jen na brus a ne na novouk kliku ;-) Drž se Michale. On u té původní kliky je trochu problém v tom že jí tam někdo namontoval kladivem když mu tam nešla ,takže je možný že by nešla reálně ani vyvážit protože je zkroucená osově. (velkým kladivem) |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:On u té původní kliky je trochu problém v tom že jí tam někdo namontoval kladivem když mu tam nešla ,takže je možný že by nešla reálně ani vyvážit protože je zkroucená osově. (velkým kladivem) To jsou mi věci..... Asi jí budu požadovat zpět a vystavím si jí v garáži jako rekvizitu!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:On u té původní kliky je trochu problém v tom že jí tam někdo namontoval kladivem když mu tam nešla ,takže je možný že by nešla reálně ani vyvážit protože je zkroucená osově. (velkým kladivem) jak muze nekdo usazovat klikovku kladivem???? to snad ani neni mozny a nutny ne??
|
|
|
|
|
tafna napsal:jak muze nekdo usazovat klikovku kladivem???? to snad ani neni mozny a nutny ne?? když uděláš výbrus a k němu koupíš špatný lágry tak jí tam jinak nedostaneš:d/ |
|
|
|
|
wolfow napsal:To jsou mi věci..... Asi jí budu požadovat zpět a vystavím si jí v garáži jako rekvizitu!!! zpátky dostaneš spoustu šrotu bez obav :d/ |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK