Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Ja som tam dal namiesto tej gule lebku za 11 dolarov a vsetky mlade baby si z toho idu cvrkut.... :-) 11 dolarov ? Myslis tu atrapu co predavaju aj v tuning shop? Videl si lebku v skutocnosti? To potom z mojich by sa museli aj posrat. A to sa nechvalim lebo tu v leopoldove su dvaja manici co robia taketo veci a nesaham im ani po clenky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Chlapi dufam , ze toto patri na tu servopumpu. na moji urcite! :)))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Tak na moje asi tiez. Len mam takych kravin,hadic plno tak podla summitu som to vybral,ze to je asi ono. Nemozem vsetko dat chromovat a potom zistim ,ze polovica veci na camaro ani nepatri.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
s tech veci co jsi mi sem tuhle poslal nemuzu najit nic! naopak, nasel jsem ve sklade par kousku ktere sam nevim kam dam :))) budez muset vydrzet az to budu strojit!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Ja som tam dal namiesto tej gule lebku za 11 dolarov a vsetky mlade baby si z toho idu cvrkut.... :-) Tak tomu věřím, ale lebka se podle mě hodí ke kompletně stylizovanýmu autu. Já jdu směrem decentním, nicméně neobvyklým. Takže takový pohodový redneck :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tafna napsal:s tech veci co jsi mi sem tuhle poslal nemuzu najit nic! naopak, nasel jsem ve sklade par kousku ktere sam nevim kam dam :))) budez muset vydrzet az to budu strojit! Posli , mozno budem prekvapeny. Mozna aj ja to mam.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Našel jsem rady pro odlévání hliníku. Asi tě vyjde lépe, pokud si seženeš rovnou nějaký hotový profi odlitek, ingot, profil, ... nebo jak se tomu řiká. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Našel jsem rady pro odlévání hliníku. Asi tě vyjde lépe, pokud si seženeš rovnou nějaký hotový profi odlitek, ingot, profil, ... nebo jak se tomu řiká. Ved o to ide, ze hotova remenica v usa stoji cca 50 dolarov. Je hotova chromovana. Ale je ich vela druhov podla vodnej pumpy,servo pumpy atd. Keby som vedel , ze tato a tato remenica tam pasuje tak vobec nespekulujem. Ale mne nikto neporadil tak musim ist na to po svojom. Musim dat do cajchu 3 remenice. Ak neviem ake rozmery mam pouzit tak si nemozem dovolit kupit hotovu gulatinu ktora stoji viac ako hotova remenica v usa.
|
|
|
|
|
fik napsal:to bude stejne ?? nebo kamos zadrel BB a objednal new motor tak mu vse zbylo muzu to poptat adam: na tohle si nereagoval!! co ty na to ????
|
|
|
|
|
tafna napsal:adam: na tohle si nereagoval!! co ty na to ???? Doslovne som nereagoval ale viem o tom. Tam staci aby mal" long "pumpu a je to v haji. Taku konfiguraciu ako mam ja nenajdes ani na summite ani v jegs. Moj motor je postaveny do clna alebo hot rod.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Doslovne som nereagoval ale viem o tom. Tam staci aby mal" long "pumpu a je to v haji. Taku konfiguraciu ako mam ja nenajdes ani na summite ani v jegs. Moj motor je postaveny do clna alebo hot rod. tak vzit od nej ty remenice a podle toho kupit vodni pumpu! ta tolik nestoji ne!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pekna prace!!!! koukam ze se u vas straci naradi! ze mas podepsano šupleru :))))
|
|
|
|
|
tafna napsal:pekna prace!!!! koukam ze se u vas straci naradi! ze mas podepsano šupleru :)))) To z fotrom sa stale handrkujeme o vercajch tak to potom takto riesim.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:To z fotrom sa stale handrkujeme o vercajch tak to potom takto riesim. koukam ze to je vsude stejny, nejhorsi je ze otec za mnou prijde ze sem mu neco vzal a za dva dny si vzpomene ze to mel vlastne on... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:koukam ze to je vsude stejny, nejhorsi je ze otec za mnou prijde ze sem mu neco vzal a za dva dny si vzpomene ze to mel vlastne on... Preto si od fotra nerad pozicavam naradie, lebo mu ho vratim a na druhy den ho chce znova.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Klbouk dolu Adame.... Hele... Když jsi takovej koumák... Dovedl bys gravírovat nápis do hliníku? Něco jsem si vymyslel ale nikde mi to nechtějí udělat
|
|
|
|
|
Musim vedet o com je rec Jira. Gravirovat do hlinika neni problem.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Musim vedet o com je rec Jira. Gravirovat do hlinika neni problem. Dobrá... Pošlu ti to poštou aby jsme tu pak mohli překvapit :d/ Ale nějak musím dát dohromady jak to popsat aby to bylo pochopitelné :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Dobrá... Pošlu ti to poštou aby jsme tu pak mohli překvapit :d/ Ale nějak musím dát dohromady jak to popsat aby to bylo pochopitelné :-) OK tak aspon naznac. Je to logo, obrazok, ornament alebo na co to je.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Cierny silon. Je skoro hotova chyba tam uz iba ten zavit. Ten bude v pondelok-utorok. Je to docela dobre. Zajtra odlejem polyester cierny aj priesvitny. A buduci tyzden zacnem aj hlinikovu robit a dam to naeloxovat do Seredi kamosovi.
|
|
|
|
|
Omg, už se nemůžu dočkat :)) To budu vozit na každej sraz jinou :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Dobrá... Pošlu ti to poštou aby jsme tu pak mohli překvapit :d/ Ale nějak musím dát dohromady jak to popsat aby to bylo pochopitelné :-) Jira a hlavne si navrhni typ a velkost pisma. To je pre mna dolezite.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Jira a hlavne si navrhni typ a velkost pisma. To je pre mna dolezite. Já si trošku pohraju ve fotošopu a pošlu ti to na konzultaci.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK