Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pod tvým motorem přímo nejsou, ale pod 301cid už se něco najde. Můžeš se orientovat podle tý tabulky, co jsem odkazoval předtím. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Snižovat určitě nechci. Takže z těch 3 ze Summitu něco-ale co? Zlatá střední? Upraveno moderátorem sobota 27. února 2010 23:32:42(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No, zlatá střední podle mě vychází MOOG 8002. Možná by ale mohly být zajímavé i 584, co myslíš? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:No, zlatá střední podle mě vychází MOOG 8002. Možná by ale mohly být zajímavé i 584, co myslíš? Jo,jo... To vypadá slibně-vzhledem k očekávanému zatížení se jeví pěkně "tuze" !
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hele ty spodni cepi vymen taky !! jsou tam jen nalisovane a stojej par fufniku!!!! ja uz je mam vylisovane a obednane :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:hele ty spodni cepi vymen taky !! jsou tam jen nalisovane a stojej par fufniku!!!! ja uz je mam vylisovane a obednane :) Jo-máš pravdu! Zkusím je dostat ven. Právě,že to zas tolik nestojí-vyplatí se to koupit nové.Takže jsi to dělal na lisu? A jak to šlo- dobrý?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
wolfow napsal:Jo-máš pravdu! Zkusím je dostat ven. Právě,že to zas tolik nestojí-vyplatí se to koupit nové.Takže jsi to dělal na lisu? A jak to šlo- dobrý? jj na lisu. ven to slo presne jak ma! ani lehko ani tezko :) na ty naprave toho vymen co nejvic! pak se to blbe dela!!!! edit: ja mam na ceste http://cgi.ebay.com/ebay...id%3D7997853079758397137Upraveno uživatelem neděle 28. února 2010 15:42:07(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestli ti muzu doporucit tak vymen i ty silentbloky v ramenech!! jinak ja jsem brzdice rozebiral v sobotu :))) a taky vse KO mimo pistku ten je cistounkej!! nevis jestli se na to prodava cela opravna sada???
|
|
|
|
|
Jo, na RockAutu se prodává pístek, kroužek, prachovka... cokoliv na brzdiče, samotný i jako kit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo-je to tam. Ted jsem to studoval.... Mají toho dost.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
|
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
andrew napsal:http://andrewca2.galerie.cz/edit Ty jsi ale umělec!!!! Komu čest-tomu čest! Nádhera!!!! To bude klenot!!!
|
|
|
|
|
No doprčic!!! Už tu nebudu mít nejhezčí motůrek :'-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:No doprčic!!! Už tu nebudu mít nejhezčí motůrek :'-( pořád máš nejhezčí SBC:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
No jak se to vezme, Olds 403 je stále považován za small-block, i když největší, jaký se běžně vyráběl :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:No jak se to vezme, Olds 403 je stále považován za small-block, i když největší, jaký se běžně vyráběl :) ty hele to není small já ho viděl a v tabulce můžou mít napsáno co chtějí:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
andrew napsal:http://andrewca2.galerie.cz/4440837-lakovani Normálně zírám... Už teď jsem zvědavej jak si pohrajete s tim mým projektem co mám pod kapotou :o)
|
|
|
|
|
Myslím,že antracitová barva tomu bloku sedí. V černým prostoru se bude vyjímat,stříbrnej fógl-myslím,že to bude dobrý...[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Myslím,že antracitová barva tomu bloku sedí. V černým prostoru se bude vyjímat,stříbrnej fógl-myslím,že to bude dobrý...[-o< O tom nepochybuj Michale ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A já myslel, že to má být funkční od výroby... No udělals to pěkně a tím nejjednodušším postupem, o tom žádná. Ale možná jsi mohl spíš zvážit otevírací klapky, to by bylo teprve prďácký Mimochodem, co pod tímhle je? přímo karbec, nebo ještě filtr? Neměl bys tam potom hodit K&N - "všechnostranej"? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A já myslel, že to má být funkční od výroby... No udělals to pěkně a tím nejjednodušším postupem, o tom žádná. Ale možná jsi mohl spíš zvážit otevírací klapky, to by bylo teprve prďácký Mimochodem, co pod tímhle je? přímo karbec, nebo ještě filtr? Neměl bys tam potom hodit K&N - "všechnostranej"? Ne,je pod tím ještě klasika-filtr i s deklem.Na ty klapky jsem koukal... Zpřevodovaný od plynu,nebo elektrický... Ale to možná,někdy.... Myslím,že by to mohlo být poruchové,nevím... Až nebudu vědět,co roupama dělat.... Ted zatím vím. Zdárně to dokončit!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK