Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já si trošku pohraju ve fotošopu a pošlu ti to na konzultaci. OK stavil som sa na skok doma. Robim Johnymu druhu radicku. Docela ma to bavi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Podla obrázku na summite to vyzera trocha inak, vie niekto ktoré silentbloky kam patria?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Podla obrázku na summite to vyzera trocha inak, vie niekto ktoré silentbloky kam patria? Takhle jak to mas vyfocene. horni rada na horni ramena a spodni rada na spodni ramena. az budes vyndavat stare tak to uvidis!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak píše tafna, nejlépe poznáš z těch co vyndáš. Mimochodem, já třeba zjistil, že mi v těch gumových dali jeden navíc a jeden chybí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jak píše tafna, nejlépe poznáš z těch co vyndáš. Mimochodem, já třeba zjistil, že mi v těch gumových dali jeden navíc a jeden chybí. Aj to sa moze stat? Asi bol robos ustaty po vikende.
|
|
|
|
|
Mimochodom Johny dnes som spravil gulicku z materialu co si este nevidel. Tak videl ale kombinacia jak prasa.Ale bude hotova az v pondelok. Odpociva v teple pri kotly. Zajtra nerobim tak preto az v pondelok.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hmmm, že by platina, zirkonium, palladium, mythril? :D Upraveno uživatelem sobota 27. února 2010 19:40:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hmmm, že by platina, zirkonium, palladium, mythril? :D To nie ale aspon budem vediet ako sa daju skombinovat 2 uplne odlisne materialy.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Hmmm, že by platina, zirkonium, palladium, mythril? :D jelikoz ma Adam hned za rohem atomovou elektrarnu tak soudim uran :))
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Já si trošku pohraju ve fotošopu a pošlu ti to na konzultaci. Jira,ked to tak na tom PC dobre vies tak mi tam pribal aj vytlaceny navrh toho pisma 1:1 aby som to iba obtiskol na ten diel.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Jira,ked to tak na tom PC dobre vies tak mi tam pribal aj vytlaceny navrh toho pisma 1:1 aby som to iba obtiskol na ten diel. Dobře... Hned jak se k tomu dostanu, tak to vytisknu a pošlu.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Dobře... Hned jak se k tomu dostanu, tak to vytisknu a pošlu. OK to bude parada. Uz sa tesim. Poslem ti adresu alebo mas od Johnyho?
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:OK to bude parada. Uz sa tesim. Poslem ti adresu alebo mas od Johnyho? Taky se těším :-) Jsem zvědav jestli to půjde vyleštit "do chromova" i s tím nápisem. Jinak adresu mi hoď do pošty. Jenda toho teď víc než dost, tak ho nechci otravovat.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Taky se těším :-) Jsem zvědav jestli to půjde vyleštit "do chromova" i s tím nápisem. Jinak adresu mi hoď do pošty. Jenda toho teď víc než dost, tak ho nechci otravovat. ale hlinik vylesteny ti bude spinit ruky. To by chcelo potom pochromovat, co neni problem, len by to trvalo dlhsie asi 2 tyzdne.
|
|
|
|
|
Johny bol som pozret tu hlavicu. Poslem foto ked chces ale neni hotova. Bude az zajtra.
|
|
|
|
|
Nespěchá, klidně počkám na hotovou, i když se nemohu dočkat |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:ale hlinik vylesteny ti bude spinit ruky. To by chcelo potom pochromovat, co neni problem, len by to trvalo dlhsie asi 2 tyzdne. No když by to šlo pochromovat a pak podlejt ten nápis aby byl v červeném poli tak by to bylo úplně bezvadný :d/ . S camarem vyjedu nejdřív v květnu na testace. Takže času si myslím že je habakuk :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No když by to šlo pochromovat a pak podlejt ten nápis aby byl v červeném poli tak by to bylo úplně bezvadný :d/ . S camarem vyjedu nejdřív v květnu na testace. Takže času si myslím že je habakuk :-)
Tak to tak spravim. Bude to najlepsia volba. hned ako to spravim dam to do chromu a potom cerveny finis. Tak aby to bolo co najskor.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Johny bol som pozret tu hlavicu. Poslem foto ked chces ale neni hotova. Bude az zajtra. Tak je hotova. Nebude sa ti pacit lebo je drevenna a nehodi sa to tam ale aspon vieme ako vypada drevo a priesvitna zivica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heh, to je velice zajímavé a pěkné!! Akorát se dřevo do Camara moc nehodí no. Ale určitě ji občas nasadím :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Umělecké dílo!!! Lesk jak blesk!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dik , tak to mozem hodit bokom. A mam aj ten maly kus asi liatinovy. Este raz dik.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK