Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<2021222324>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline Okolojedouci  
#526 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:04:38(UTC)
Okolojedouci

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
taky jsem měl za to, že to je otevřené... k čemu to tam teda původně je? Jak jsem příznivcem původnosti, tak tohle vypadá dost dobře a aspoň to má smyl, takže palce nahoru :)
Offline tafna  
#527 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:17:17(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečil: 1-krát
Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
taky palec nahoru Hurraa a dal bych tam opravdu ten filtr jak pise Xjohny
Offline wolfow  
#528 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:20:45(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

A jak to vypadá? Nevím co máte na mysli... Hodte sem nějakej odkaz! Dík. Jestli by to zlepšilo přísun O2,nebráním se ničemu! Hmmm
Offline tomcat1  
#529 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:32:10(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
Mustang BOSS 429 mal nieco podobne. Ale bola tam klapka, ktora sa ovladala z kabiny. Co ked pojdes v dazdi a vsetok ten bordel pojde do motora...
Offline tafna  
#530 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:37:08(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
wolfow napsal:
A jak to vypadá? Nevím co máte na mysli... Hodte sem nějakej odkaz! Dík. Jestli by to zlepšilo přísun O2,nebráním se ničemu! Hmmm

neco podobneho! http://cgi.ebay.com/ebay...ckQ5fPartsQ5fAccessories
Offline xjohny  
#531 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:44:53(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
V dešti přes to bude muset hodit igelitku :D
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#532 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:45:46(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

tomcat1 napsal:
Mustang BOSS 429 mal nieco podobne. Ale bola tam klapka, ktora sa ovladala z kabiny. Co ked pojdes v dazdi a vsetok ten bordel pojde do motora...

No,ono je to vlasně po směru jízdy,takže by to nemělo zas tolik vadit-obráceně by to bylo určitě na pováženou... A pak,je tam přeci ještě filtr-ten filtruje! Jsou borci co mají vystrčený filtry přímo z haubny,nebo hned za nasávačema... Myslím,že jsem se zas tolik neprovinil... A za sebe: V dešti jezdit moc nechci-budu ho pak oharovat jako klenot!!!! Slinttt
Offline wolfow  
#533 Odesláno : čtvrtek 4. března 2010 22:49:42(UTC)
wolfow

Chápu... Mě by stačil jen ten vršek,páč jak koukám,tenhle má i to spodní osazení kolem karbce,a to já musím zachovat původní-na něm drží právě ten shaker! Kdyby se dala dokoupit jen ta vrchní filtrující "poklice" tak to bych neváhal!!!
Offline tomcat1  
#534 Odesláno : pátek 5. března 2010 2:22:55(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
wolfow napsal:
No,ono je to vlasně po směru jízdy,takže by to nemělo zas tolik vadit-obráceně by to bylo určitě na pováženou... A pak,je tam přeci ještě filtr-ten filtruje! Jsou borci co mají vystrčený filtry přímo z haubny,nebo hned za nasávačema... Myslím,že jsem se zas tolik neprovinil... A za sebe: V dešti jezdit moc nechci-budu ho pak oharovat jako klenot!!!! Slinttt

No tak po smere jazdy to akurat znizi vykon. Bude sa tam vytvarat za tym podtlak a motoru sa bude horsie sat.... Tirto veci ak maju mat vyznam musia brat vzduch naporovo a dochadza tak k miernemu preplnaniu...
Offline xjohny  
#535 Odesláno : pátek 5. března 2010 10:28:46(UTC)
xjohny

Myslim že správně by to mohlo fungovat tehdy, když to nebude napojeno na filtr, ale ten filtr ti povede normálně na předek auta (jako od výroby), funkčně tedy stejně jako Z28 scoop, který vlastně pomáhá proudění vzduchu od předku motoru k oknu, tím že vzadu "otevře okna".
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#536 Odesláno : pátek 5. března 2010 10:58:01(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
Myslim že správně by to mohlo fungovat tehdy, když to nebude napojeno na filtr, ale ten filtr ti povede normálně na předek auta (jako od výroby), funkčně tedy stejně jako Z28 scoop, který vlastně pomáhá proudění vzduchu od předku motoru k oknu, tím že vzadu "otevře okna".

No jasně! Vždyt já také to původní sání hodlám zachovat! Takže jak to popisuješ,je v podstatě správně. Jen mi tam chybí ta vlnitá hadice která vede do té boční "kapsy" na levém blatníku která nahání vzduch k filtru. Zatím to sálo jen z motorového prostoru. Všechno bude..... Myslím,že s těmi podtlaky to nebude tak žhavé-nejsme ve F1 ! Ja nic
Offline xjohny  
#537 Odesláno : pátek 5. března 2010 11:43:44(UTC)
xjohny

No tímhle se určitě vytvoří o chlup lepší průvan, a pokud to zapojíš s tou hadicí dopředu, tak jedině dobře :-)

Možná by bylo ještě lepší udělat dual-šnorchl ;-)
UserPostedImage

Upraveno uživatelem pátek 5. března 2010 11:45:20(UTC)  | Důvod úpravy: -

Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#538 Odesláno : pátek 5. března 2010 11:54:33(UTC)
wolfow

Jo,to by nebylo špatné! Uvidím jak to bude ve finále s místem... Každopádně,tohle už bude příjemné ladění. Ten shaker jsem musel upravit už ted,kvůli lakování... Kurňa-se těším!!!!![-o&lt;

Kdyby se dala sehnat jen ta poklice filtru provětrávaná... Nevíš? Hmmm
Offline xjohny  
#539 Odesláno : pátek 5. března 2010 11:58:05(UTC)
xjohny

No o té si už právě myslím, že by mohla být spíš na škodu :-)

Ale sehnat se dá:
http://www.summitracing.com/parts/KNN-66-1401/
http://www.summitracing.com/parts/KNN-66-1401XP/
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#540 Odesláno : pátek 5. března 2010 12:08:15(UTC)
wolfow

Aha..... Myslíš zase nějaké "podtlaky" a turbulence? Možná jo... Hele,vyzkoušíme to bez ní a uvidíme. Máš asi recht že ten "průvan" bude lepší hnát jen kolem...
Offline wolfow  
#541 Odesláno : pátek 5. března 2010 20:24:56(UTC)
wolfow

Tak mi dnes dorazil 1. balíček od Rockauta a v něm ty podložky pod pružiny. Taky jsem si vyzvedl hotové brzdiče-vyhonované a ve zlatém pozinku.... V úterý přijede rám v komaxitu... Začneme skládat...

http://img299.imageshack.us/img299/9914/tmeny.jpg
Offline Trans79  
#542 Odesláno : neděle 7. března 2010 10:32:21(UTC)
Trans79

Zpráv: 762

Blahořečil: 155-krát
Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
...ukázka jednoho motorového prostoru:
Offline wolfow  
#543 Odesláno : neděle 7. března 2010 10:44:59(UTC)
wolfow

Hmmm... Pěkně pán! Hurraa
Offline xjohny  
#544 Odesláno : neděle 7. března 2010 11:38:26(UTC)
xjohny

Ty budeš mít hezčí! Hurraa
Camaro se rozskočilo...
Offline Trans79  
#545 Odesláno : neděle 7. března 2010 13:25:31(UTC)
Trans79

Zpráv: 762

Blahořečil: 155-krát
Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
Taky myslim, na můj vkus tam má až příliš moc chromu...
Jířa  
#546 Odesláno : neděle 7. března 2010 21:20:44(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
Tak jak se pokračuje u Michala???
Offline wolfow  
#547 Odesláno : neděle 7. března 2010 23:42:06(UTC)
wolfow

Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek
Tak jak se pokračuje u Michala???

No,zatím čekám na komponenty. V úterý přiveze týpek rám na nápravu z prášk.lakovny. K tomu ramena,a náby... Taky budu mít stočený kotouče,ty taky vyzvednu. Až příjde ten balík-(pružiny,tlumiče,kuláky,silenbloky,dorazy,hadice atd....) tak to začnu skládat. Jinak klika do motoru s příslušenstvím by měla být od 5.3. na cestě ze států-tak se těším... Ondra čistí,barví... A samotný auto jde snad už v týdnu komplet do plniče... Polepy se "Silver" slepicí už jsou taky někde v půli cesty... No-je toho dost. A to jsem se rozhodl,že zítra snížím strop v garáži kvůli prašnosti-pořád padá stará omítka dolů,a občas rez z nosných traverz. Tak to zaklopím sádrokartonem a bude.... Vymaluju... Na zemi už jsem kvůli tomu na podzim dělal dlažbu,jak ten beton prášil... Znáte to,je to jak helikoptéra,ta obrovská vrtule před chladičem. Takže buduju bezprašnou garáž... Už to bude celkem sterilní prostředí pro Bandita!!!Hurraa To udržování čistoty na černý barvě je nekonečný boj-znám....Doprrr
Jířa  
#548 Odesláno : pondělí 8. března 2010 0:01:47(UTC)
Guest

wolfow napsal:
No,zatím čekám na komponenty. V úterý přiveze týpek rám na nápravu z prášk.lakovny. K tomu ramena,a náby... Taky budu mít stočený kotouče,ty taky vyzvednu. Až příjde ten balík-(pružiny,tlumiče,kuláky,silenbloky,dorazy,hadice atd....) tak to začnu skládat. Jinak klika do motoru s příslušenstvím by měla být od 5.3. na cestě ze států-tak se těším... Ondra čistí,barví... A samotný auto jde snad už v týdnu komplet do plniče... Polepy se "Silver" slepicí už jsou taky někde v půli cesty... No-je toho dost. A to jsem se rozhodl,že zítra snížím strop v garáži kvůli prašnosti-pořád padá stará omítka dolů,a občas rez z nosných traverz. Tak to zaklopím sádrokartonem a bude.... Vymaluju... Na zemi už jsem kvůli tomu na podzim dělal dlažbu,jak ten beton prášil... Znáte to,je to jak helikoptéra,ta obrovská vrtule před chladičem. Takže buduju bezprašnou garáž... Už to bude celkem sterilní prostředí pro Bandita!!!Hurraa To udržování čistoty na černý barvě je nekonečný boj-znám....Doprrr

Pěkný... Takže boj na všech frontách Hurraa
Jsem zvědavej na další várku fotek.

Já jsem na podzim ustájil Camaro do nové garáže a od té doby jsem tam nebyl. Zamrzli vrata.
A boj s prachem jsem už vzdal. Camaro spí holt pod plachtou Juj

http://img137.imageshack...mg137/6466/p1000229h.jpg
Offline wolfow  
#549 Odesláno : pondělí 8. března 2010 0:36:11(UTC)
wolfow

Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek
Pěkný... Takže boj na všech frontách Hurraa
Jsem zvědavej na další várku fotek.

Já jsem na podzim ustájil Camaro do nové garáže a od té doby jsem tam nebyl. Zamrzli vrata.
A boj s prachem jsem už vzdal. Camaro spí holt pod plachtou Juj

http://img137.imageshack...mg137/6466/p1000229h.jpg

A Fridex dals???? Ja nic To by bylo nemilé.... Samozřejmě legrace!!!! Jo,zima je sviňa! Po téhle,byť zprostředkované nemilé zkušenosti,budu fridexovat radši i vlétě!!!! Jak mě je ho líto kluka... Ale vidíš,každému tady se vyvrbí nějaká nepříjemnost-není to zajímavý! Když to není klika,tak blok,nebo od každého trochu... Není to procházka růžovou zahradou tyhle škunery!!!! Každý kdo Tě pak vidí a říká si: podívej se na frajírka! Jak si vozí prdel v káře... - by si měl tohle forum pročíst,aby viděl o čem to doopravdy je!!! Rekni to ruce
Jířa  
#550 Odesláno : pondělí 8. března 2010 19:02:15(UTC)
Guest

wolfow napsal:
A Fridex dals???? Ja nic To by bylo nemilé.... Samozřejmě legrace!!!! Jo,zima je sviňa! Po téhle,byť zprostředkované nemilé zkušenosti,budu fridexovat radši i vlétě!!!! Jak mě je ho líto kluka... Ale vidíš,každému tady se vyvrbí nějaká nepříjemnost-není to zajímavý! Když to není klika,tak blok,nebo od každého trochu... Není to procházka růžovou zahradou tyhle škunery!!!! Každý kdo Tě pak vidí a říká si: podívej se na frajírka! Jak si vozí prdel v káře... - by si měl tohle forum pročíst,aby viděl o čem to doopravdy je!!! Rekni to ruce

Mám tam 9 litrů modrého fridexu :-)
A přesně jak říkáš... Všichni vidí jen to ježdění Ani nemluvit
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (5)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<2021222324>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.