Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny spravena dalsia, zajtra idem na tu celohlinikovu a potom este z bieleho silonu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Obrázek dva je držák táhel ke karburátoru to asi potřebovat nebudeš. Jednička je někde u svodů myslím že to drží zapalovací kabely. Upraveno uživatelem úterý 2. března 2010 20:34:42(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Baronet74 napsal:Obrázek dva je držák táhel ke karburátoru to asi potřebovat nebudeš. Jednička je někde u svodů myslím že to drží zapalovací kabely. Dik Baronet. Spravim doma bednu a vsetky nepotrebne diely tam nahadzem.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Baronet74 napsal:Obrázek dva je držák táhel ke karburátoru to asi potřebovat nebudeš. Jednička je někde u svodů myslím že to drží zapalovací kabely. dvojka tady je to dobře vidět |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
OK. Ten dekel filtru je chromovy? Mam doma chromovy ak ho chces alebo niekto chce, tak mu ho ho poslem.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Johny spravena dalsia, zajtra idem na tu celohlinikovu a potom este z bieleho silonu. Ježíš, už dóóóóst :D Všechny jsou krásné, ale zase jich nepotřebuju mít 20. 5 bude stačit :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ved ich bude len 5. Momentalne aj tak nemam co robit lebo cakam na drzak serva.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
No když vidim kolik si odved práce a co čeká mě tak se mi dělá blbě :D ty lamináty sis dělal úplně sám?
|
|
|
|
|
uplne vsetko sam len motor som kupil a nic som na nom neurobil.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak to si borec....já tam palubku mám ale je dost taková rozvrzaná tak přemejšlim jestli sehnat novou nebo jenom potáhnout....a to si použil původní díly jako formu?
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Tak to si borec....já tam palubku mám ale je dost taková rozvrzaná tak přemejšlim jestli sehnat novou nebo jenom potáhnout....a to si použil původní díly jako formu? Povodna bola zkrutena, dolamana tak som podla nej urobil sadrovu a z nej formu atd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Co dodat, Adam je prostě mág :-)
Napadlo mě, že bys mi mohl (za úplatek) vyrobit i novou palubku, až tu původní sundám. Protože ty se sehnat nedaj a překrývat starou nějakou koženkou se mi moc nechce... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
palubka je kde su budiky? Johny, mozme poriesit na dalsiu zimu neni problem. Este Jira ma u mna nahlasenu robotku. Potom asi moc casu nebudem mat. Ale na taketo drobnosti sa cas najde. Dnes som zaniesol hlinik kamosovi , ma doma elektricku pec a roztopi mi ten hlinik. Musim si maknut. Zajtra bude vypaleny drzak na tu servo pumpu a ked to bude dobre tak mozem namerat remenice.
|
|
|
|
|
Palubkou myslím celej ten dekl od okna k oknu :-) Původní je snad z nějakýho měkkýho plastu. Problém je, že mi na to nějakej německej tuzer nalepil černou koženku, takže vůbec nevím, jak to bude vypadat, když se pokusím jí odstranit. Samozřejmě to počká do příští zimy. A štědře se odměním. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nevedel som sa dočkať vypálených držiakov tak už ich mám. Po troch hodinách prirovnávania a skúšania som zistil že to musím z 50% prerobiť. Upraveno uživatelem pondělí 8. března 2010 22:03:37(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Ako je zapojená ta hadica do serva? vyšlo mi to na tých držiakoch nejako blízko...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Ako je zapojená ta hadica do serva? vyšlo mi to na tých držiakoch nejako blízko... Rád bych ti to vyfotil. Ale mám zamrzlá vrata garáže :-(((
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nenasel jsem zadnou fotku kde to mam vyfocene!! :(
|
|
|
|
|
Tak teda pockam. Neviem ani ci som to dal tou dobrou stranou , ci to nema byt opacne. Kazda strana je inac ohnuta.
|
|
|
|
|
Pomůže? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pomůže? Ze sa pytas. Samozrejme ,ze pomoze! Dik Johny.
|
|
|
|
|
Tak to jsem rád, fotografie vytáhnutá z galerie repasování 305ky, ani ne rok a už zamáčknutá nostalgická slza... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osadený alternátor aj so šponovákom:
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK