Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
S tím šnorchlem je to pěknej zabiják
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Nemal by som prerobit ten alternator? Neni nejak vysoko?
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Nemal by som prerobit ten alternator? Neni nejak vysoko? Pokud se ti to vejde pod kapotu, tak je to v pohodě.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ty vago!!! To vcucne labuť i s nohama!!!! Vostrej násos!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Napsal: Jí Pokud se ti to vejde pod kapotu, tak je to v pohodě. To je v pohode ,ale opticky sa mi to zda na hovno.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:To je v pohode ,ale opticky sa mi to zda na hovno. Nechal bych to tak. Vypadá to peckově ;-)
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Ty vago!!! To vcucne labuť i s nohama!!!! Vostrej násos!!!!! To len tak debilne vypada. Je to fotene mobilom. V skutocnosti je to velke jak hovado!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
kurna ty jsi se do toho oprel !!!! je to dobre !!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:kurna ty jsi se do toho oprel !!!! je to dobre !!! Tak aj ja chcem ist na nejaky zraz . 2012 -13 ? Mne to tak v tej posranej garazi nejde.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Je to kus!!! Moc pěkný! Skoro až erotický!!!! Mě se to líbí! Jde z toho respekt!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Je to kus!!! Moc pěkný! Skoro až erotický!!!! Mě se to líbí! Jde z toho respekt! Dik. Hned sa mi bude lepsie spat ked mam od vas podporu.
|
|
|
|
|
Já být Tebou,vezmu si klidně půjčku,pak dovolenou a makám na tom imrvére!!! Je škoda takhle dlouho se trápit! To auto chce už ven! Na vzduch! Nejsem příznivce těchhle několikaletých staveb,to by mne snad ani netěšilo. Člověk je pak otrokem auta-mělo by to být vyvážené. Ale to je každého věc. Je to jen můj osobní názor. Každopádně Tě obdivuju. Mě baví hlavně v tom jezdit!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já být Tebou,vezmu si klidně půjčku,pak dovolenou a makám na tom imrvére!!! Je škoda takhle dlouho se trápit! To auto chce už ven! Na vzduch! Nejsem příznivce těchhle několikaletých staveb,to by mne snad ani netěšilo. Člověk je pak otrokem auta-mělo by to být vyvážené. Ale to je každého věc. Je to jen můj osobní názor. Každopádně Tě obdivuju. Mě baví hlavně v tom jezdit! Vo vsetkom s tebou suhlasim. Ale nejde to tak. Mala garaz, malo penez, ziadna pomoc, ziadna moralna podpora atd. Mam len chut vsetkym doma a v okoli ukazat ,ze to zvladnem aj ked je to tazke. A bavi ma to stale uz cele roky.Nikdy som ani nepomyslel, sa na to vysrat!!!!!! Tu na fore mam aspon tu moralnu podporu. Dik chlapi.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já být Tebou,vezmu si klidně půjčku,pak dovolenou a makám na tom imrvére!!! Je škoda takhle dlouho se trápit! To auto chce už ven! Na vzduch! Nejsem příznivce těchhle několikaletých staveb,to by mne snad ani netěšilo. Člověk je pak otrokem auta-mělo by to být vyvážené. Ale to je každého věc. Je to jen můj osobní názor. Každopádně Tě obdivuju. Mě baví hlavně v tom jezdit! Moje řeč Michale. Už teď se těším až ti zase budu v patách :-D A vůbec až budem zase calá parta pohromadě http://img707.imageshack.us/img707/7987/dsc07942x.jpgUpraveno moderátorem čtvrtek 11. března 2010 23:37:04(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Zavitnik UNF 1/2-20 prisiel. Vyskusane , narezane zavity. Johny zajtra alebo v sobotu zanesem do Seredi na elox. Neviem ako dlho to bude u neho ale dufam,ze vo stvrtok,piatok posielam balik. Takze mas bielu,ciernu, hlinikovu, hlinikovu kombinovanu,drevennu a tvoju origo.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Vo vsetkom s tebou suhlasim. Ale nejde to tak. Mala garaz, malo penez, ziadna pomoc, ziadna moralna podpora atd. Mam len chut vsetkym doma a v okoli ukazat ,ze to zvladnem aj ked je to tazke. A bavi ma to stale uz cele roky.Nikdy som ani nepomyslel, sa na to vysrat!!!!!! Tu na fore mam aspon tu moralnu podporu. Dik chlapi. Jo-ta morální podpora tady je fakt skvělá! Taky jsem měl černé období a myslel že se vším seknu... Ale těch skvělých zpráv tady od kluků.... Dost mi to pomohlo. Znovu jsem "nastartoval" a výsledek je myslím si víc než zjevný-lakovna,motor,náprava... prostě jedu!!! A nic mne nezastaví! Je teda pravda že je to na úkor jiných věcí-ale už jsem se rozhodl: Černej Bandit tady prostě bude řádit,a jinak to nebude!!! Howg.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Zavitnik UNF 1/2-20 prisiel. Vyskusane , narezane zavity. Johny zajtra alebo v sobotu zanesem do Seredi na elox. Neviem ako dlho to bude u neho ale dufam,ze vo stvrtok,piatok posielam balik. Takze mas bielu,ciernu, hlinikovu, hlinikovu kombinovanu,drevennu a tvoju origo. Díky díky, aspoň něco pozitivního z téhle hnusné zimy vzniklo :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Chcem zacat robit brzdovy system a potrebujem objednat tie koncovky holendre alebo ako sa to vola.Nevim s tu moju anglictinu v tom najst sadu tych holendrov. pozrite mi kod vyrobku lebo som s toho talian. Dik.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Prerobil som ten držiak alternátora, dal som ho ale o 6 cm nizsie. Ako to mám nechat?
|
|
|
|
|
dik Honza T. Myslis ze to mi bude stacit? Este budem potrebovat tie velke na posilovac a odvzdusnovaky na predne a zadne brzdy.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Adam66 napsal:dik Honza T. Myslis ze to mi bude stacit? Este budem potrebovat tie velke na posilovac a odvzdusnovaky na predne a zadne brzdy. Zalezi kolik toho budes potrebovat. Ten pocet sedi presne s tim co je na obrazku. Ja bral 3x tu druhou sadu s ruznymi prumery zavitu. Ja mam na aute mensi 3/8 UNF (ty zlute) i ty vetsi 7/16 UNF (ty cervene) Jinak na summitu maj i nerez verze akorat jsou drazsi http://www.summitracing.com/parts/SUM-220237/
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Zalezi kolik toho budes potrebovat. Ten pocet sedi presne s tim co je na obrazku. Ja bral 3x tu druhou sadu s ruznymi prumery zavitu. Ja mam na aute mensi 3/8 UNF (ty zlute) i ty vetsi 7/16 UNF (ty cervene) Jinak na summitu maj i nerez verze akorat jsou drazsi http://www.summitracing.com/parts/SUM-220237/ To by mi nevadilo ze su drahsie ale myslis ze to je na komplet auto?
|
|
|
|
|
Na cely auto jedna sada nestaci. Jak rikam, ty vetsi prumery jsou pouze 2 ks v sade. Zalezi kolik jich potrebujes. Kolik jich ma Mustang vim, ale kolik Camaro to fakt ne :)
|
|
|
|
|
Tie odvzdusnovaky by si mi nemohol najst?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK