Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Adam66 napsal:Dnes som nameral remenice za pomoci laserovej vodovahy za 7 €. Zdemontoval som povodne remenice zasvietil lucom a sublerou odmeral rozdiely, funguje to jak prasa. 6 merani, 6 identických rozmerov Je vidět,že máš za ušima!!!! Gratuluji! Je vidět,že vynalézavost ještě navymřela. Tyhle zkušenosti se tady budou určitě někomu hodit!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
wolfow napsal:Je vidět,že máš za ušima!!!! Gratuluji! Je vidět,že vynalézavost ještě navymřela. Tyhle zkušenosti se tady budou určitě někomu hodit! Tak trocha ma na to nasteloval Tomcat s jeho podlozkama. Pridat, ubrat a potom ma napadla tato somarina.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Dobrá Somarina!!!!:d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Kým som varil Johnyho gule tak som si zložil servopoumpu, nechal som si pochromovat obal Upraveno uživatelem pondělí 29. března 2010 22:27:48(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
¨Pěkné,pěkné... servopumpa s custom držákem? Šikovný!!!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Nemá to chybu!!! Nádhera.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nemá to chybu!!! Nádhera. No ma to chybu. Zatial to nejazdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:No ma to chybu. Zatial to nejazdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nevadí. Ale je to pěkný
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
pche! to co ma Adam je stokrat hesci!! a zmaknul to driv nez by to z USA doslo postou :)
|
|
|
|
|
Tafna ma pravdu. Kym by mi to doslo mal som to hotove a za facku. Tych 130 $ za take hovno je pekna palka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Adam66 napsal:Tafna ma pravdu. Kym by mi to doslo mal som to hotove a za facku. Tych 130 $ za take hovno je pekna palka. no vzdyt!!! jen tak dal adam !!! :))
|
|
|
|
|
No a konecne sa mozem pustit do tych remenic.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:No a konecne sa mozem pustit do tych remenic. hehe. na to jsem fakt zvedamaj a nejen ja :) vypravim o tobe u nas v hospode takze jsou zvedavi i oni :))))
|
|
|
|
|
tafna napsal:hehe. na to jsem fakt zvedamaj a nejen ja :) vypravim o tobe u nas v hospode takze jsou zvedavi i oni :))))
Já zase klukům okolo veteránů tady u nás
|
|
|
|
|
Tak neviem, neviem. U nas ked o niekom hovoria, tak si s neho robia prcu.
|
|
|
|
|
Já o tobě mluvím ve stylu "znám jednoho kofra ze slovače a to bys čuměl co dokáže..."
|
|
|
|
|
Ja cely zivot mam velku vyzvu. Vsetko bysom chcel skusit a vsetko co sa da vyskusat v domacich podmienkach skusim. Bud sa to podari alebo sa stym popasujem. Ale neboj sa. vsetko neviem. Neni som McGiver.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ja cely zivot mam velku vyzvu. Vsetko bysom chcel skusit a vsetko co sa da vyskusat v domacich podmienkach skusim. Bud sa to podari alebo sa stym popasujem. Ale neboj sa. vsetko neviem. Neni som McGiver. To vůbec nevadí. Stejně seš frajer. Pak spolu budem dělat laminátové kapoty ;-) Ale to až budu mít hotovo motoricky a karosářsky :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To vůbec nevadí. Stejně seš frajer. Pak spolu budem dělat laminátové kapoty ;-) Ale to až budu mít hotovo motoricky a karosářsky :-) OK
|
|
|
|
|
Po strašne dlhej dobe mi prišli predné pružiny, ale zabudol mi objednať chladič.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Po strašne dlhej dobe mi prišli predné pružiny, ale zabudol mi objednať chladič. Vy mi ale děláte chutě. Potřeboval bych nutně vyhrát nějakou tu kačku ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Este treba trocha upravit rozmery je to vacsie asi o 1-2mm, nakreslit a mozem zacat gravirovat.
Ty ses stejne machr..... Dokazes si s tim tak vyhrat a stoji to za to... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK