Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Velmi pěkné foto. Jak někde z Nevadské pouště.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Několik amerik (včetně mého Fajráka) se objevilo na nedělním parkurovém dostihu na Borské jízdárně v Plzni v rámci doprovodného programu. Natáčela to televize tak to asi bude v nějakém zpravodajství na ČT24 ... No ... a já jsem při odjezdu z dráhy zaparkoval na nejměkčím místě v Plzni ... ještě že jsem sebou měl spolujezdce :) Ze začátku jsem myslel, že mi to bahno co lítalo od gum roztrhne blatník, ale po 60 km už zbylo jen něco na umytí ... Upraveno uživatelem pondělí 29. srpna 2011 9:22:50(UTC)
| Důvod úpravy: - |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Bože ta šířka už tak dost širokýho auta, to je prostě nářez!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Takhle vyfotil známý na místním srazu mého Fajráka ... jsem ani nevěděl jak hezký auto mám |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak to je pecka!!! Když má člověk kvalitní techniku, tak se dějí zázraky :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vím, že je to z jiného soudku, ale musím se pochlubit co se řítí do mé garáže ... :) Stejně jako v tom klipu je zatím auto zahaleno rouškou tajemství neboť jde nejdřív do klempírny a lakovny, teprve pak domů. Upraveno moderátorem středa 14. září 2011 12:05:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Krasavec
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Krasavec Tohle samozřejmě není přímo on, ale barva i typ sedí ... už se na něj těším na brambora :) Mimochodem, akce ve Slaném padla jelikož mému bratrovi se narodila holčička a tak musím být v so večer v Tachově. Pojedu tudíž dopoledne do Prahy odvézt Brambora do lakovny a odpoledne se budu vracet. Jestli pojedeš do té Plzně tak mi dej vědět (721930489) a já ti brnknu až se budu vracet, že bychom moudře pohovořili :))) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Pěkná hračka, co v tom máš za motor a převodovku?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Anty napsal:Tohle samozřejmě není přímo on, ale barva i typ sedí ... už se na něj těším na brambora :)
Mimochodem, akce ve Slaném padla jelikož mému bratrovi se narodila holčička a tak musím být v so večer v Tachově. Pojedu tudíž dopoledne do Prahy odvézt Brambora do lakovny a odpoledne se budu vracet. Jestli pojedeš do té Plzně tak mi dej vědět (721930489) a já ti brnknu až se budu vracet, že bychom moudře pohovořili :))) to je good BMW , take ho jsem drive chtel,, mas dobre reference na tu lakovnu je cenove dostupna ?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
jo bavos dobrej ja chtel kdysi 635.no a s kamarem je skoro pribuznej dyt ma stejnou roztec na kola.
|
|
|
|
|
fik napsal:to je good BMW , take ho jsem drive chtel,, mas dobre reference na tu lakovnu je cenove dostupna ? Cenově dostupná je pro mě protože je to kamarád, popravdě ani nevím jaké mají ofiko ceny, ale poptám se, zrovna zítra tam to bávo vezu a napíšu sem jak to vypadá. |
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:jo bavos dobrej ja chtel kdysi 635.no a s kamarem je skoro pribuznej dyt ma stejnou roztec na kola. 635 CSi, tak s tím jsem lítal cca před 15-ti lety po tachovsku, do táhl to kamarád z rajchu ... neskutečnej stroj, ale dost reznul ... pak kamarád potřeboval rychle penízky a prodal ho někam do Prahy za !!! 15ooo.- !!! , když vidím ty ceny teď tak se musím smát! A co se týče té rozteče, to znamená, že bych mohl dát na šestku "vločky" z Fajráka?? :) |
|
|
|
|
|
Dnes budu oslavovat jelikož jsem konečně našel pojistkovou skříň (je to opravdu skříň!) a konečně po výměně pojistek začalo fungovat + na radiu (konečně se mi nevymažou stanice po každém otočení klíčkem) a zapalovač, ale taky začal fungovat alarm abych nezapomněl klíček ve spínačce. To máme všichni nebo je to příplatková výbava? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja mam krome iroka jeste 77 lt a tam to taky dela kraval kdyz necham klice ve spinacce a otevru dvere.pokud kola z fajraka nemaji jinou stredovou diru tak na sestku museji jit
|
|
|
|
|
Další neuvěřitelná věc .... mě fungujou hodiny !!! :d/ |
|
|
|
|
|
Pche, mně taky Sice po dvou opravách, ale jdou. Veselý je, že se předbíhají za den o 10 minut :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pche, mně taky Sice po dvou opravách, ale jdou. Veselý je, že se předbíhají za den o 10 minut :-D Já ani nesledoval jestli jdou dobře! V sobotu jsem jel do Prahy a celou cestu po dálnici jsem si říkal, že je na autě něco divnýho ... vždy jsem měl na hodinách za pět dvanáct a teď jak se "změnila palubka" jelikož ukazovaly jinej čas tak jsem z toho byl ouplně rozhozenej :) |
|
|
|
|
|
Tak to je dobrý ... právě jsem našel galerii fotek jednoho z předchozích majitelů Fajráka ... alespoň mám detailní foto spodku :) http://putchtock.wz.cz/ |
|
|
|
|
|
Zajímavý, jak ses k ní dostal? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zajímavý, jak ses k ní dostal? :) Zadal jsem do vyhledávače "Pontiac Firebird 1978" ... hledal jsem nějakou literaturu o mém autě a našel tohle :) |
|
|
|
|
|
První a zatím jediná fotka Brambora z provozu při přejezdu z Prahy do Slaného ... |
|
|
|
|
|
Ví někdo o stránce, kde jsou všechny rozměry Fajráka? Konečně jsem se rozhoupal k tomu, že zlegaizuju svůj vůz a chtěj po mě všechny možný čísla ...... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK