Tak další informace...
Jelikož se zatím čeká na ND z RockAuto, tak mi byl fajrák přistaven na můj "parking" s tím, že...
- předstih i rozdělovač je jakš takš poštelovanej
- jsou dotaženy svody u výfuku (při pokusu o povolení šroubu se samozřejmě utrhla hlavička, takže vybrousit, vyvrtat a novej šroub
- až budou ND (IAC Valve, zapalovací cívka, kabely od cívky a ke svíčkám, hadičky podtlaků), tak se to dokončí a na závěr doladí předstih, rozdělovač a optimální úroveň volnoběžných otáček
Využil jsem volné chvíle a něcomálo jsem udělal...
- odmontoval palubku s s "panelem, kde mám vypínač na mlhovku -> budu dávat nové vypínače + musím přepojit zadní mlhovky tak, aby se zapínaly až s rozsvícením hlavních světel; udělám přípravu na přední mlhovky (proč toho nevyužít, když mám čenich z TransAmu)
- debordelizoval bordel v předních reprech a zjitil, že jsou tam nějaký starý Tesly z roku XY, kerý sotva hrajou (oproti zadním je to hodně znát) -> časem koupím nový
- při otevřených dveřích řidiče mi nesvítilo světlo v interiéru - kábly byly jen odpojeny, takže světla se rozsvítily, ale stále nefunguje signalizace přítomnosti klíčků v zapalování při otevřených dveřích -> kde tam můžou bejt zrady? Mám na mysli něco odpojenýho, ať už konektor nebo prej celej modul... Jako bonus když jsem chtěl odmontovat dekl okolo táhla otvírání haubny, tak na 1 šroubku bylo šíleně velký množství namotanýho koberce, že pomohly až pořádně velký kleště se "zámkem".
- nad ovládacím panelem A/C jsem našel žárovku na přisvícení, ale nesvítila, nějaký nápad, jak se do ní dostat a vyměnit ji? viz foto níže
- vymontoval jsem 1 reflektor, a´t podle něj můžu shánět EU konverzi; ještě tam mám Sealed beam, rád bych tam dal H4 s pozičkama, ať na STK nefrflaj...
- pokus o demontáž motoru mrkačky (mám nejspíš vyběhaný nebo nepromazaný ložisko) jsem strhnul šroubek horního deklu motoru (ten v kerým je magnet), řešení je nákup nového motoru s převodovkou... ale zatím to jede
- chtěl jsem vyčistit prostor motoru ventilace, ale jaksi se mě to začalo bát, takže se to samo od sebe vyčistilo...
- klima neklimuje, asi bude něco špatně... Kde hledat senzory tlaku (na zkontrolování) nebo mám problém hledat někde jinde? (ani nevím, v jakým je klima stavu, ale prý jela)
Fotky:
Šroubek omotanej kobercem a jeho hlavička (pardon za rozmazaný fotky, mobil si zaostřil něco jinýho).
TESLA repráky, levej chlupatej a pravej flekatej...
Žárovička na přisvícení popelníku (červená šipka).
- Kdo z vás má tu kovovou páčku vystupující kolem spínačky (zelená šipka)?
- Kdo by mi dokázal vysvětlit, proč palivoměr stále ukazuje palivo a jaké režimy ventilace (MAX/NORM/BI-LEV/VENT/HTR/defrost?) k čemu slouží/kam fouká? "Návod k použití" jsem nenašel.
- Kabely vedoucí kolem té žárovičky ve volném prostoru, 1 konektor je na vyhřívání zadních oken, ale co ty zbývající? Jsou funkční (konkrétně el. otevírání zadního kufru; schéma zapojení jsem nenašel, takže jsem nezkoušel)?