Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
OM píše pro V-8 Engine 17.5 US qts (= 16.5611766 liter)
|
1 uživatel blahořečil Blackwind za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Blackwind napsal:OM píše pro V-8 Engine 17.5 US qts (= 16.5611766 liter) Na 16 l náplně je 7 l Fridexu až dost, ne?? A stejně furt málo ...sakriš! |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ono taky záleží, jak moc je přesný to měřidlo ;-) 7 litrů čistýho fridexu musí stačit bohatě, co přesně jsi tam nalil? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
xjohny napsal:Ono taky záleží, jak moc je přesný to měřidlo ;-) 7 litrů čistýho fridexu musí stačit bohatě, co přesně jsi tam nalil? Červenej ... 2 kanďáky + zbytek z minulýho roku ... musel jsem trochen upustit takže 6 litrů by tam mělo být určitě. Zkoušel jsem 2 měřidla na všech pěti autech. Všude ukazovali -20, na Landovi dokonce -30, jen na Fajráku -15. Je pravda, že v ostatních autech je zelenej ... No nic, dám tam ještě kanďák a pak se děj vůle boží. |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Tak už vím co dělalo neplechu v zadním kole ... Čumim do toho hodinu a nemám odvahu ty pakny vyndat (v životě jsem to nedělal). Jednoduchý návod jak na to prosím, určitě to máte všichni už za sebou ... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No pěkně :-) Je to jednoduchý, jsou tam takový pérka, tak je vem kleštěma jedno po druhým ven, je asi jedno, kterým začneš. Ostatní vypadá samo, kromě prasátek. Při té příležitosti by bylo ideální, kdybys koupil novou sadu všech těch drobností k kolem. Pokud tečou prasátka, tak i ty nový. Montáž zpět mě teprve čeká |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
No ja kdyz sem delal zadni brzdy tak sem si to pekne vyskladal na kus kartonu abych vedel jak to tam bylo a co cert nechtel dal sem karton do depa a druhej den mi na to spadlo harampadi z regalu a bylo to cely v pr... ale nakonec sem to do kupy dal.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Chceš to naskenovat? Jinak já to dělal tak že sem sundal i druhej buben a začal sem jednou stranou a když bylo úspěšně hotovo tak sem se vrhnul na druhou stranu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ty sentineli ty mas plnou schranku ohledne tech pasu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
holanuvstatek : Jé promin ještě že si to napsal já to do tedka nevěděl :)
|
|
|
|
|
Kdyžtak řekni a pošlu ti to na mejla větší
|
|
|
|
|
Tak jsem vyměnil pakny ... Práce mi trvala přesně 5 hodin - no nedivte se, dělal jsem to poprvé. Po té co jsem vše složil zpět, milion pružinek ukotvil tam kam patřily a nandal zpět buben se stalo to, že už onen buben nejde sundat a pakny jsou stále v poloze zabržděno. Už jsem na to neměl nervy a byl jsem i krapet vysílen z věčného přebíhání na druhou stranu auta abych vysledoval jak to vlastně má být ... Nechám to na dnešek večer, buben zřejmě budu muset sundat silou a kladivem, když to nepůjde tak ještě větší silou ... a uvidíme :) |
|
|
|
|
|
Mimochodem ... teď trošku mimo téma ... víte co se stane, když vám spadne na el. vedení strom a přeruší uzemnění (či co mi to ten elektrikář vysvětloval) ..? Tohle: Plot o délce nějakých 500 m byl celý pod proudem a na brance mi hořel a odkapával řetěz se zámkem ... Tento pohled se mi naskytnul dnes v 6 ráno! |
|
|
|
|
|
Dobrá obrana proti zvěři a nenechavcům :-D
Jinak pěknej oblouček :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
pokud jsi slozil vse spravne a bude to zabrzdeni tak to skus ovzdusnit mas vylezle prasatko na max pac jsi uz brzdil plech o plech, tak to skus me to pomohlo na jeepu, treba to pichne i tobe sousede a kdyby bylo nejhur pisni cislo mas a konec koncu to mam k tobe kousek |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dobrá obrana proti zvěři a nenechavcům :-D
Jinak pěknej oblouček :-) Jo, obrana dobrá, ale i proti mě! Půl hodiny jsem stál u těch vrat a přemejšlel kudy ven ... zkusil jsem vrata na druhém konci zahradnictví - dokud byly zavřené tak to jenom brnělo, ale jak jsem je rozevřel na 5 cm tak se ozvala rána a já kousek popoletěl ... No, jsem zvědavej jak si s tím poradí náš milovaný ČEZ, večer bych rád domů ... :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
hele a nebo jeste mas vetsi oblozeni nez original a nebo ti nechodi samostavi, nevim treba ti nekdo poradi lip a opre se do me ze ti radim blbosti. edit: a jiste jsi vse poradne vycisti (cisticem na brzdy) a vse co se hejbe sjel trosek smirkrem Upraveno uživatelem pondělí 5. prosince 2011 12:04:00(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
marek parek napsal:pokud jsi slozil vse spravne a bude to zabrzdeni tak to skus ovzdusnit mas vylezle prasatko na max pac jsi uz brzdil plech o plech, tak to skus me to pomohlo na jeepu, treba to pichne i tobe sousede a kdyby bylo nejhur pisni cislo mas a konec koncu to mam k tobe kousek Jo, to by mělo být ono ... to mě nenapadlo, ale jak jsem již psal - dělám to poprvé. |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Jo, obrana dobrá, ale i proti mě! Půl hodiny jsem stál u těch vrat a přemejšlel kudy ven ... zkusil jsem vrata na druhém konci zahradnictví - dokud byly zavřené tak to jenom brnělo, ale jak jsem je rozevřel na 5 cm tak se ozvala rána a já kousek popoletěl ... No, jsem zvědavej jak si s tím poradí náš milovaný ČEZ, večer bych rád domů ... :) Trestní oznámení na ně :D Elektřinu na rok zdarma, vždyť tě to mohlo skoro zabít! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No to je ale fakt k smíchu! Ráno v 6 zavoláš na poruchy a do teď se nic nedělo ani po několikerém urgování, až když tam zavolala má matka tak se všichni začali omlouvat, že netušili jak moc je to nebezpečné a že tam tedy po osmi hodinách okamžitě někoho posílají. Myslíte, že oznámení typu "hoří mi kovový řetěz na plotě ve kterém je proud" není dostatečně výmluvné?? Miluju ČEZ, velmi rád jim dávám 2500.- měsíčně jen za pitomej jistič, za to mě ráno pěkně dobijí energii při otevírání vrat ;o))) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To teprv počkej na fakturu za tuhle energii - spotřebovaná přece je na Tvým pozemku :) |
|
|
|
|
|
Jo, to by mě taky zajímalo kolik žere energie takovej hořící plot. Mimochodem, stále tam nikdo nebyl !!! Řetěz se stále roztejká, vrata hrozivě bzučí a drnčí ... začínám být krapet nasr... ! |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
To se ti několik hodin škvaří plot a nikdo se nemá k tomu aby to v rozvodně vypli? Jinak je tam cca 22 kV, takže jiskra může přeskočit až 8cm.
|
|
|
|
|
ČEZ je banda údů :) zase by mi to tady jinak program upravil :) jinak s tim bloklym bubnem se mi to stalo taky ale naštěstí se mi to podařilo silou sundat. akorát sem sundal víčko od nádržky brzdy a kvedlal sem s tim. a pak znova poskládal a už to bylo dobrý...a tušim že sem si dole dal snad obráceně tu pružinku nebo váleček na samostav tak jestli to neni tim.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK