Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Sentinel napsal:ČEZ je banda údů :) zase by mi to tady jinak program upravil :) jinak s tim bloklym bubnem se mi to stalo taky ale naštěstí se mi to podařilo silou sundat. akorát sem sundal víčko od nádržky brzdy a kvedlal sem s tim. a pak znova poskládal a už to bylo dobrý...a tušim že sem si dole dal snad obráceně tu pružinku nebo váleček na samostav tak jestli to neni tim. No, to jsem zvědavej jak to sundam ... budu to poklepávat kladivem a kvrdlat s tím, snad to půjde. A určitě je to tim zavzdušněním, skládal jsem to tak dlouho, ŽE TO ŠPATNĚ PROSTĚ NEMŮŽE BÝT !!!! :) Páni technici od ČEZu dorazili po 8,5 hodinách, kdy se mi rotejkaly vrata, já bych jim zatleskal, co vy na to?? :o)))) Upraveno uživatelem pondělí 5. prosince 2011 17:09:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Anty napsal:Páni technici od ČEZu dorazili po 8,5 hodinách, kdy se mi rotejkaly vrata, já bych jim zatleskal, co vy na to?? :o)))) Zatleskat a dat jim návrh na proplacení zničenýho plotu a řetězu se zámkem. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Měl si jim jen říct to je svítící vánoční řetěz pojd te dále :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Když už mám sundaný ty bubny (už se mi ho podařilo sklepat kladívkem) tak bych měl asi udělat generálku, že? Objednával jste teď někdo věci na zadní brzdy ... nechce se mi to hledat - nebo rovnou koutouče??? Jsou finančně náročný? A jak je to s výměnou - složitá?? |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Přestavba na kotouče je rozhodně finančně náročnější :-) Teda pokud to nebudou nějaký šmejdy samozřejmě. Navíc se obávám, že bys přišel o možnost snadného rozgumování Pokud chceš udělat generálku - doporučuju vyměnit prasátka, sadu pérek atp. Nějaký nový pérka tady mám, ale není to kompletní. Bubny zkontroluj asi vizuelně, jestli nejsou nějak podrápaný uvnitř. Případně, pokud máš možnost, je nech zkontrolovat, jestli nehází. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Přestavba na kotouče je rozhodně finančně náročnější :-) Teda pokud to nebudou nějaký šmejdy samozřejmě. Navíc se obávám, že bys přišel o možnost snadného rozgumování Pokud chceš udělat generálku - doporučuju vyměnit prasátka, sadu pérek atp. Nějaký nový pérka tady mám, ale není to kompletní. Bubny zkontroluj asi vizuelně, jestli nejsou nějak podrápaný uvnitř. Případně, pokud máš možnost, je nech zkontrolovat, jestli nehází. Prasátka a pérka vyměním, to je samozřejmost, jen jsem chtěl jestli náhodou někdo neobjednával nedávno právě tuhle sadu, že by sem dotyčný dal jen odkaz ;) Bubny jsem koupil nový s paknama a jsou už vyvážený ... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
konečně brzdy dodělány ... složil jsem je prý dobře, jen jsem "něco" nepovolil tak jak jsem měl ... :) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No vidiš, šikula Do měsíce to budu dělat taky, tak jsem na sebe zvědavej |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nemohl by mi prosím někdo poradit jaké svody na můj motor u Fajráka? |
|
|
|
|
|
Nedávno jsem sem dával fotky Brambora, kterého mi lakoval známý ze Slaného. Psali jste, že z fotek nepoznáte rozdíl takže zde vkládám odkaz na další z mých projektů, který mi lakuje opět dotyčný pán. Na stránkách jsou vkládány fotky z postupu prací ... Níže odkaz na stránky na FCB, které se zobrazí i neregistrovaným ... fotky a popis prací zde |
|
|
|
|
|
Viděl jsem docela rychlost od té doby co jste tu škoďuli koupili. Neni to jen v rozmezí týdnu?
Teď jsem si všiml nezodpovězené otázky na svody :-) Jakejže to máš motor? Pontiac nebo Chevy? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Viděl jsem docela rychlost od té doby co jste tu škoďuli koupili. Neni to jen v rozmezí týdnu? Ano, pustil se do toho vlastně hned ten den co jsem jí koupil (12.2.), jen jsem ji převezl z Chomutova do Slaného a docela mu to jde od ruky. Já tady nechci nikomu nic nutit nebo dopručovat, ale už nevím kdo chtěl vědět jak a za kolik pracuje tak jsem to sem dal ať je to vidět od začátku do konce ... xjohny napsal:Teď jsem si všiml nezodpovězené otázky na svody :-) Jakejže to máš motor? Pontiac nebo Chevy? Chevy Upraveno uživatelem čtvrtek 23. února 2012 13:01:55(UTC)
|
|
|
|
|
To byl určitě fik, protože pořád řešil lak :-) Co se svodů týče - já mam odzkoušené Flowtech ceramic coated, ty mi pasují dobře, ale Sentinelovi se nějak opíraly o podlahu, což nechápu, leda by měl nějak hnutou kastli nebo špatně uloženej motor..? Pak Jiří pořizoval Hedman Hedders a ty pasovaly taky bez problémů. Takže začni asi tady na tom odkaze a přefiltruj si to, podle toho, jestli chceš nerezový, keramický a nebo obyčejný. Summit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Děkuji!
Ono to stejně bylo aktuální jen díky tomu tvému odkazu na superslevu, která po tvém nákupu zmizela .... Budu to řešit až dodělám auta z východního bloku ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Anty napsal:Nedávno jsem sem dával fotky Brambora, kterého mi lakoval známý ze Slaného. Psali jste, že z fotek nepoznáte rozdíl takže zde vkládám odkaz na další z mých projektů, který mi lakuje opět dotyčný pán. Na stránkách jsou vkládány fotky z postupu prací ... Níže odkaz na stránky na FCB, které se zobrazí i neregistrovaným ... fotky a popis prací zde koukam ze budujes male soukrome muzeum 1000MB je krasne vozitko , barevna kombinace co jsi zvolil je uzasna
|
|
|
|
|
fik napsal:koukam ze budujes male soukrome muzeum 1000MB je krasne vozitko , barevna kombinace co jsi zvolil je uzasna Ještě toho mám v merku moc a moc, ale měl bych spíš investovat do firmy než do starejch vraků V tomhle jsem jak cigán - jak mám hotovost v ruce tak musím něco koupit, jinak se penízky rozutečou ... Zatím nemám manželku co by kontrolovala rozpočet tak to jde :d/ |
|
1 uživatel blahořečil Anty za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
No paráda, už jsem ti fotky chválil i na FB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Chudák Koukám, že móda hlubokých příkopů bez krajnice není jen u nás |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Standa napsal:Chudák Koukám, že móda hlubokých příkopů bez krajnice není jen u nás A zvlněná krajnice tomu taky moc nepomohla - né, že bych za to nemohl já, ale nebýt té krajnice tak bych to mohl i vyjet ven ... možná |
|
|
|
|
|
Na té poslední fotce vidíš přesně místo, kde se to pod plechem zlomilo ... Hlvní je, že jsem nic neurval pod autem. Prolejzal jsem to pak doma v garáži a až na to, že je všechno vomatlaný od oleje (ale to už bylo i před tím) se nic nestalo. Nejhorší je, že blatník na Fajráku je sice přišroubovaný, ale ještě nabodovaný k podběhu. Sundaval ho tu už někdo?? Upraveno uživatelem úterý 27. března 2012 12:00:38(UTC)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK