Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<7891011>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline hd1903  
#201 Odesláno : neděle 10. května 2009 1:27:32(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
tafna napsal:
fuk to rozhodne neni!!!! uz jen ten pocit! a to nejsem zadnej puntickar ale takle slepenej vejfuk bych pod autem nesnesl! ale je to jen muj nazor!!!!! :)

No nevim nevim, zda nejsi puntičkář:-))))jinak bys asi camárko do šroubku nerozdlával:-) Já jsem na HD hroznej, sere mě kde jaká mucha natož tak škrábanec, ale na camaru to nehrotim, to bych ho musel dát rozdělat jako to tvoje..
Offline xjohny  
#202 Odesláno : neděle 10. května 2009 1:43:26(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Hele hd, nevim kde žiješ, ale pokud je to holej neošetřenej plech, tak se to začne obalovat hodně rychle obzvlášť pokud je to vystaveno extrémním teplotám ;-) Takže něčím ošetřit určitě.

tafna: Co to je šopování? Oni ty výfuky byly už jednou předělávaný a půjdou na operaci stejně do třetice.

wolfow: X-pipe je taková lepší propojka než H-pipe (to tam máš teď). Vypadá to nějak takto:
UserPostedImage
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#203 Odesláno : neděle 10. května 2009 1:49:41(UTC)
hd1903

xjohny napsal:
Hele hd, nevim kde žiješ, ale pokud je to holej neošetřenej plech, tak se to začne obalovat hodně rychle obzvlášť pokud je to vystaveno extrémním teplotám ;-) Takže něčím ošetřit určitě.

tafna: Co to je šopování? Oni ty výfuky byly už jednou předělávaný a půjdou na operaci stejně do třetice.

wolfow: X-pipe je taková lepší propojka než H-pipe (to tam máš teď). Vypadá to nějak takto:
UserPostedImage

Neboj zase takovej antitalent nejsem, jasně barva, dát pozink nebo cokoliv na ochranu je nutné, to už jsem se učili snad ve třetí třídě, jak železo koroduje jen na vlhkém vzduchu :-)
Offline tafna  
#204 Odesláno : neděle 10. května 2009 2:04:52(UTC)
tafna

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 1,480

Blahořečil: 1-krát
Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
xjohny: šopovaní je nanaseni hliniku na kov pomoci autogeniho plamene. nanesou sice jen nekolik mikronu ale z vrchu je to absolutne neskorodovatelny!
hd1903: tak proc rikas ze ta obyc roura te prezije?????

Upraveno uživatelem neděle 10. května 2009 2:06:26(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline wolfow  
#205 Odesláno : neděle 10. května 2009 13:24:33(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Aha-už to chápu! A v kterých místech je to nejlepší takhle křížit? Taky za převodovkou? Kvůli kardanu-aby to nedřelo někde....Hmmm
Jířa  
#206 Odesláno : neděle 10. května 2009 13:34:25(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Jasně... X-pipe za převodovku hned za kardanový kříž.

http://img99.imageshack....img99/7155/dscf1801s.jpg
http://img216.imageshack...img216/9378/dscf1814.jpg

Upraveno uživatelem pondělí 11. května 2009 13:28:01(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline wolfow  
#207 Odesláno : neděle 10. května 2009 18:45:29(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

Aha,aha.... Pěkná křižovatka!!!Hurraa
Offline hd1903  
#208 Odesláno : neděle 10. května 2009 21:18:09(UTC)
hd1903

tafna napsal:
xjohny: šopovaní je nanaseni hliniku na kov pomoci autogeniho plamene. nanesou sice jen nekolik mikronu ale z vrchu je to absolutne neskorodovatelny!
hd1903: tak proc rikas ze ta obyc roura te prezije?????

Ach jo...., přežije, šak uvidíš:-))))a jestli s tím budee jezdit jako cámo 600 km ročně tak to přežije i jeho děcka...a to že se o to musíš starat je snad samozřejmost ne??Tak jako o vše :-)
Offline wolfow  
#209 Odesláno : neděle 10. května 2009 23:02:59(UTC)
wolfow

Hlavně se nehádejte hoši!!! Ono to nějak dopadne. V zimě to bude stejně celý rozebraný-tak třeba zbyde čas i na vylepšení potrubí... Ale teď to neřeším-funkčnost jsem nadřadil nad estetiku. To co tam bylo,by se brzy rozpadlo-rezavé moc. Jo a ta věc přežití je asi jasná-přežilo by to. Není to auto na každodenní ježdění.Juj
Offline hd1903  
#210 Odesláno : neděle 10. května 2009 23:38:48(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
Hlavně se nehádejte hoši!!! Ono to nějak dopadne. V zimě to bude stejně celý rozebraný-tak třeba zbyde čas i na vylepšení potrubí... Ale teď to neřeším-funkčnost jsem nadřadil nad estetiku. To co tam bylo,by se brzy rozpadlo-rezavé moc. Jo a ta věc přežití je asi jasná-přežilo by to. Není to auto na každodenní ježdění.Juj

Šak jo mě to je fuk, at si tam má každej co chce, třeba lešenovou trubku, že jo, je to každého věc a každej at si kritizuje své auto [-o&lt; no že jo :-)
Offline wolfow  
#211 Odesláno : neděle 10. května 2009 23:41:14(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Šak jo mě to je fuk, at si tam má každej co chce, třeba lešenovou trubku, že jo, je to každého věc a každej at si kritizuje své auto [-o&lt; no že jo :-)

Piisk Jupiii! Piisk
Offline tafna  
#212 Odesláno : pondělí 11. května 2009 0:05:29(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
hd1903 napsal:

ja jeste zadny nemam! tak musim kritizovat druhejm :)))))))) ne ba ne! ja to myslel dobre!!
Offline Cámo  
#213 Odesláno : pondělí 11. května 2009 3:24:08(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
hd1903 napsal:

Ach jo...., přežije, šak uvidíš:-))))a jestli s tím budee jezdit jako cámo 600 km ročně tak to přežije i jeho děcka...a to že se o to musíš starat je snad samozřejmost ne??Tak jako o vše :-)

Hele klídek klídek:-D náhodou už jsem asi tak od začátku roku 300 najezdil:-)
apropo, byl jsi v Třebíči?? já tam myslím viděl tafnu na Buelu p-čo:-D tafna asi vysvětlí:-D
HD's coming
Offline hd1903  
#214 Odesláno : pondělí 11. května 2009 10:31:50(UTC)
hd1903

Napsal: Cá Přejít na citovaný příspěvek

Hele klídek klídek:-D náhodou už jsem asi tak od začátku roku 300 najezdil:-)
apropo, byl jsi v Třebíči?? já tam myslím viděl tafnu na Buelu p-čo:-D tafna asi vysvětlí:-D

Nakonec nebyl, nikdo nechtěl jed a ty jsi psal, že tam taky nebudeš....byl jsem na Helfštýně na srazu veteránů a včera ve Starém městě u Uherského Hradiště na závodech motocyklů, mazec jak jezdí přes dvěsta ve městě...
Offline Cámo  
#215 Odesláno : pondělí 11. května 2009 13:06:36(UTC)
Cámo

hd1903 napsal:

Nakonec nebyl, nikdo nechtěl jed a ty jsi psal, že tam taky nebudeš....byl jsem na Helfštýně na srazu veteránů a včera ve Starém městě u Uherského Hradiště na závodech motocyklů, mazec jak jezdí přes dvěsta ve městě...

tak já jsem tedy nakonec byl, ale úplnou náhodou...večer v pátek sem se dozvěděl po telefonátu, že se betonovat nebude, protože není písek...a zhruba kolem třetí ráno, když byla cruising night, tak kamarádovi vypovědělo auto...takže sem nakonec do Třebíče jel s Camarem se 4-ma lidma na palubě:-))))
HD's coming
Offline hd1903  
#216 Odesláno : středa 13. května 2009 23:51:12(UTC)
hd1903

tak já jsem tedy nakonec byl, ale úplnou náhodou...večer v pátek sem se dozvěděl po telefonátu, že se betonovat nebude, protože není písek...a zhruba kolem třetí ráno, když byla cruising night, tak kamarádovi vypovědělo auto...takže sem nakonec do Třebíče jel s Camarem se 4-ma lidma na palubě:-))))

Ty jo a co přežili to i ti vzadu? :-))))Kolik tak tam bylo aut?
Offline Tomas13  
#217 Odesláno : sobota 16. května 2009 0:19:20(UTC)
Tomas13
Kategorie: Prodal Forda

Zpráv: 2

já ti nevím, ale stříkaný chrom bych nechtěl...přece jen je to pořád stříkané, myslím, že galvanické chromování je důslednější a samozřejmě dražší

No jsem sice motrkář, ale jak to tu tak pročítám, tak se musím přidat. Taky jsem na tu firmu narazil. Jelikož dělám přestavbu na vástavu, chtěl jsem chrom kola. (alu) Podotýkám, že hliník klasicky chromovat nelze. Pak je možnost vakuové naprašování, to co je na autech jako lišty a podobně a to zhnědlo, později jsem se dozvěděl, že 90% lidí tuto metodu zatracuje. No a narazil jsem na toto. Cena kupodivu příznívá ale už jsem se nechtěl spálit. Jsou to mladý kluci cca 28-30let. dělaj to doma, na to není potřeba nějak zvlᚡˇtní výbava. Přístup po telefonu v pohodě. Vyžádal jsem si ukázku, než se nechám napálit. Zatím samá ochota. V DUCHU JSEM SI ŘÍKAL, NO JO TO JEN TED A PKA TO OPADNE. Kluk v pohodě,ukázal mi vzorky dokonce i barevný, pak jeden hodil na zem vytáh vapku a opral to vapkou. A co se stalo? NIC. lesk jak víno, vše drželo kde má a ne na zemi. Tak jsem do toho šel. Dnes mohu jen doporučit. Bylo mi vysvětleno že se jedná o směsi chromu a stříbra nebo přesně jejich dusičnanů. Proto je povrch vodivý. drží na plastu, skle dokonce i ochromovanej kámen tam měl.Navíc tohle měl na plastový láhvy od coly a mačkal ji a drželo to. Takže je to pružný. Prý by se to dalo přirovnat asi jako auto lak, ale o něco tvrdší. A tím se dělaj kola běžně. Stejně jako komaxit a podobně. Takže jen kůli těmto pochybnostem jsem se registroval abych vám vzdělil zkušenost. Snad to k něčemu bude. Mějte se hezky. A ty co jim to haní, nebo jsou nevěřící tomášové, tak se sami přesvědčte. Oni vás nekousnou. Jen jsem chtěl ted nejaký drobnosti jeste udelat a prej do konce kvetna maj plno. Delaj nejakou zakázku pro nejakou firmu ci co a tu musej mit prej hotovou. Pak budou brat drobnosti jako kola a podobne. Takže mnoho zdaru. Ahojte všichni Tom

PS: JINAK ZDE REAGUJI N PRVNÍ PRÍSPĚVEK O TOM CHROMOVÁNÍ NÍSTŘIKEM

Upraveno uživatelem sobota 16. května 2009 0:25:07(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline wolfow  
#218 Odesláno : sobota 16. května 2009 8:52:58(UTC)
wolfow

Tomas13 napsal:

No jsem sice motrkář, ale jak to tu tak pročítám, tak se musím přidat. Taky jsem na tu firmu narazil. Jelikož dělám přestavbu na vástavu, chtěl jsem chrom kola. (alu) Podotýkám, že hliník klasicky chromovat nelze. Pak je možnost vakuové naprašování, to co je na autech jako lišty a podobně a to zhnědlo, později jsem se dozvěděl, že 90% lidí tuto metodu zatracuje. No a narazil jsem na toto. Cena kupodivu příznívá ale už jsem se nechtěl spálit. Jsou to mladý kluci cca 28-30let. dělaj to doma, na to není potřeba nějak zvlᚡˇtní výbava. Přístup po telefonu v pohodě. Vyžádal jsem si ukázku, než se nechám napálit. Zatím samá ochota. V DUCHU JSEM SI ŘÍKAL, NO JO TO JEN TED A PKA TO OPADNE. Kluk v pohodě,ukázal mi vzorky dokonce i barevný, pak jeden hodil na zem vytáh vapku a opral to vapkou. A co se stalo? NIC. lesk jak víno, vše drželo kde má a ne na zemi. Tak jsem do toho šel. Dnes mohu jen doporučit. Bylo mi vysvětleno že se jedná o směsi chromu a stříbra nebo přesně jejich dusičnanů. Proto je povrch vodivý. drží na plastu, skle dokonce i ochromovanej kámen tam měl.Navíc tohle měl na plastový láhvy od coly a mačkal ji a drželo to. Takže je to pružný. Prý by se to dalo přirovnat asi jako auto lak, ale o něco tvrdší. A tím se dělaj kola běžně. Stejně jako komaxit a podobně. Takže jen kůli těmto pochybnostem jsem se registroval abych vám vzdělil zkušenost. Snad to k něčemu bude. Mějte se hezky. A ty co jim to haní, nebo jsou nevěřící tomášové, tak se sami přesvědčte. Oni vás nekousnou. Jen jsem chtěl ted nejaký drobnosti jeste udelat a prej do konce kvetna maj plno. Delaj nejakou zakázku pro nejakou firmu ci co a tu musej mit prej hotovou. Pak budou brat drobnosti jako kola a podobne. Takže mnoho zdaru. Ahojte všichni Tom

PS: JINAK ZDE REAGUJI N PRVNÍ PRÍSPĚVEK O TOM CHROMOVÁNÍ NÍSTŘIKEM

No super! Vidíš-udělal jsi nám radost-takový předskokan!Hurraa Já už sice hledám kola nová,ale člověk nikdy neví-kdy se mu to bude hodit. Super! Díky! Ještě prosím napiš jak to je s cenami. Třeba: jak velkou věc sis nechal dělat a na kolik to vyšlo. A musel sis to nějak předem připravit? Vyleštit a tak....Hmmm
Offline Tomas13  
#219 Odesláno : sobota 16. května 2009 10:10:13(UTC)
Tomas13
Kategorie: Prodal Forda

Zpráv: 2

wolfow napsal:

No super! Vidíš-udělal jsi nám radost-takový předskokan!Hurraa Já už sice hledám kola nová,ale člověk nikdy neví-kdy se mu to bude hodit. Super! Díky! Ještě prosím napiš jak to je s cenami. Třeba: jak velkou věc sis nechal dělat a na kolik to vyšlo. A musel sis to nějak předem připravit? Vyleštit a tak....Hmmm

Měl jsem 17" kola a za obě jsem dal 4600. Kola musej bejt hladký a bez dírek. Já je nechal pískovat. Oni na to maj nějaký skleněný kuličky, že ti to kolo uplně vyhladěj. Pok jsem jim to dovez a asi do tejdne volali at si přijedu. Dál jsem měl nějaký plastíky Třeba štítek na motorku velikos asi 30x 15 za to chtěli 1000. Jinde po mě chtěli stejnou technikou za 1dm asi 200 kč. Tyhle jsou levný a s přístupem si hlavu nelámou. Navíc maj napsáno že maj od pondělí do pátku, ale po tel. dohodě tě přivýtaj kdyoliv. Já tam byl v neděli asi kolem 19 hod. večer.
Offline xjohny  
#220 Odesláno : sobota 16. května 2009 12:01:39(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
wolfow napsal:

To bys mohl zkusit s těma snoflakama :) Stejně je nechceš..
Camaro se rozskočilo...
Offline Cámo  
#221 Odesláno : sobota 16. května 2009 12:42:31(UTC)
Cámo

xjohny napsal:

ehm....přezdívku snowflake mi nepřipomínej:-D
HD's coming
Offline wolfow  
#222 Odesláno : sobota 16. května 2009 20:01:34(UTC)
wolfow

xjohny napsal:

Jo-kdyby měly backspacing menší-udělal bych to. Ale kdyby to vyšlo na nějakých 9.200 (předtím ještě otryskat) tak se stejně pořád vyplatí nějaká ta "novota"... Ale myslím že kola s tolika záhyby a nerovnostmi by vyšla asi na víc,než kola na motorku. Ale nějaké ty věci do motorového prostoru.... Možná....Hmmm
Offline wolfow  
#223 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 0:15:45(UTC)
wolfow

Tak dnes mi dorazilo gufero,filtr do převodovky,těsnění.... Jo a taky oleje. Pořídil jsem všechno od Millers oils. Byli moc ochotní,udělali slevu a ještě uhradili dopravu. PPL až pod nos! Pořídil jsem vše(všechny náplně) za cca 3.600 vč. aditiva do chladiče. A ještě mne požádali jestli by si nemohli umístit foto mého vozu na Svůj Web. Tak jsem jim to teda dovolil-no...Jupiii!

Pustím se do toho. Jo- a taky jsem volal kováři a asi ty lisťáky nechám vyhamrovat rovnou. Když budu měnit ty tlumiče,vemu to z jedné vody načisto. Kola jsou objednána přes Ameriky HK a snad dorazí do našeho srazu... Beru Cragar Street Pro Díky Jířovi,že mi pomohl s výběrem. Byla to cesta trnitá,ale... No,uvidíme jaký bude výsledek. To je asi tak v kostce vše. Další pokračování po výměně. Zdar a sílu Camarádi!Rekni to ruce
Offline hd1903  
#224 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 22:41:51(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
Tak dnes mi dorazilo gufero,filtr do převodovky,těsnění.... Jo a taky oleje. Pořídil jsem všechno od Millers oils. Byli moc ochotní,udělali slevu a ještě uhradili dopravu. PPL až pod nos! Pořídil jsem vše(všechny náplně) za cca 3.600 vč. aditiva do chladiče. A ještě mne požádali jestli by si nemohli umístit foto mého vozu na Svůj Web. Tak jsem jim to teda dovolil-no...Jupiii!

Pustím se do toho. Jo- a taky jsem volal kováři a asi ty lisťáky nechám vyhamrovat rovnou. Když budu měnit ty tlumiče,vemu to z jedné vody načisto. Kola jsou objednána přes Ameriky HK a snad dorazí do našeho srazu... Beru Cragar Street Pro Díky Jířovi,že mi pomohl s výběrem. Byla to cesta trnitá,ale... No,uvidíme jaký bude výsledek. To je asi tak v kostce vše. Další pokračování po výměně. Zdar a sílu Camarádi!Rekni to ruce

Hodně zdaru chlape, když seš tak šikovnej, tak bys pak mohl vletět i na mé camárko a vyměnit mi taky náplně :-)
Offline wolfow  
#225 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 22:54:37(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Hodně zdaru chlape, když seš tak šikovnej, tak bys pak mohl vletět i na mé camárko a vyměnit mi taky náplně :-)

Jo,mile rád!!! Začnu trénovat přemísťování v časoprostoru a až v tom budu dobrej,jsem tam jak na koni!!! Vyměníme,pokecáme,popijem něco a já zas pofrčím...Slinttt

Pro začátek vezmi krumpáč,lopatu a kolečko a začni v garáži kopat jámu,abysme to měli kde dělat!!! Já taky musel! (ale já v tý břidlici musel použít zbíječku a pěkně si tu jámu vytěžit) Ale teď stojím pod autem vzpřímeně jako pán!!!Hurraa
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (13)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<7891011>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.