Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Bouri, zdá se, že chceš slyšet názory, tak teda jo no :)
Obecně, hood ornament by měl bejt něco jako šperk, něco hezkýho, stylovýho, symbolickýho, na důstojným místě. Proto se podle mě dával na vysoký masky a ne na placatý čumáky. Čili na Deltě mi vysloveně chybí a možná ho tam dám, na 2nd gen Camaru bych si ho dovedl představit, možná i u 3rd gen Camara (ale to už je na hranici), ale k 3gen Birdu nebo 4th gen mi nesedí ani trochu. Když se přenesu přes předchozí... dal bych ho aspoň dozadějc, tak o 20 cm, prostě aby byl navrchu a ne na nárazníku (chápu, že takhle to je kvůli nepoškození kapoty, to je chválihodný, protože (doufám) Tě to brzo omrzí).
Ke konkrétní figurce. Jediný + vidím v aspoň nějakým barevným sladění. Jinak to na mě působí hrozně dětsky nebo aspoň jako na autě pro blondýnky, to si Bird podle mě nezaslouží, přestože to bylo mimo jiné auto pro teenagery. Co mě na tom ale vadí nejvíc je to, že je to nějakej japonskej nesmysl. Jejich komiksy nemám rád obecně, ale tady to ve mně navozuje vzpomínky na fotky Mustangů s čínskejma znakama na zadním okně (kterejm stejně ani majitel nerozumí, ale je to cool u tunerů). Nevím, jak Ty, ale já ty auta mám rád i proto, že jsou prostě americký. Japonský audio je v něm ok, ale komiksy fakt ne :) Jako nijak mě to neuráží, nepobleju se u toho, ale vkusný mi to nepřijde no. Každopádně auto je Tvoje, takže to bude tak, jak chceš sám a budu to respektovat.
Příklad stylovýho řešení je místní hotrod s ježkem v kleci na chladiči. To mi přijde prostě super nápad. A když komiks, tak mi je blízký řešení Ondry, s Patem a Matem pod zadním sklem. To má hezkou symboliku, je to český a dobře vypadá ;)
|