Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak volant už je dole, trošku vzdoroval ale nakonec to luplo a vyskočil :) Navíc jsem ten stahovák doupravil tak, že se s ním dala vyndat i závlačka pod volantem, za kterou už je přístup k blinkrům.
Volant ti tam půjde asi jakýkoliv chceš, jen musí jít přidělat. Je tam tisícihran, ale původně jsem měl aftermarket volant, kterej stejně držel jen na tom závitu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
ted jsem koukal ze delaj nabu a pak by nemel byt problem tam dat jakejkoliv jinej volant, samozrejme nechci nejakej moderni a sportovni, ale neco co se do toho auta bude hodit :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Takže klíček je venku, ale tím to samozřejmě nebylo. Zkoušel jsem i dole sundat spínačku a taky nepomohlo. Takže se to dře někde uvnitř :( Mám ale problém se tam dostat - nejde mi sundat ten díl ve kterém jsou blinkry a klíčky: Když vyndám ty šrouby, tak mi to pořád visí za to táhlo co jde do spínačky. Je na něm nějaká sponka (na obrázku s otazníčkem) ale nedaří se mi ji vyndat. Nevim jestli se vůbec snažim dobře, jestli třeba nemam spíš nějak vyndat to zubatý kolečko? Fido by mohl vědět ne? Upraveno uživatelem sobota 6. července 2013 16:11:16(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já to rozebíral před rokem a už si to moc nepamatuju ale vím,že mi to také nešlo.Na tom ozubeném půlkolečku je nasazený perko to se musí vyndat ale jde to dost blbě,ja ho trochu zdeformoval,tak že budu muset koupit nový ale dávat to dohromady nebudu, mám na to kamaráda co to dělá a už jich několik složil.Je to fakt pakárna.Tak je mi líto ale asi ti neporadím.
|
|
|
|
|
Nojo, nevadí, tak to možná radši nechám na zimu a vyndám celou volantovou tyč. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
ja mel velkou vuli ve volantu v tom prvnim tunelu , nejde to rozebrat , dal jsem jinou celou volantovou tyč.. xjohny napsal:Nojo, nevadí, tak to možná radši nechám na zimu a vyndám celou volantovou tyč.
|
|
|
|
|
Ty jsi ale určitě měl stavitelnej viď? Ptal jsem se na Nasty a vypadá to, že to bylo tim, že jsem nesundal spínačku, jsem idiot :-D No stejně to nechám na zimu a aspoň to celý pěkně přeláknu, už si to repas zaslouží. |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
stavitelnej , ani jsem nevedel ze je i pevnej xjohny napsal:Ty jsi ale určitě měl stavitelnej viď? Ptal jsem se na Nasty a vypadá to, že to bylo tim, že jsem nesundal spínačku, jsem idiot :-D No stejně to nechám na zimu a aspoň to celý pěkně přeláknu, už si to repas zaslouží.
|
|
|
|
|
Po letišti mi auto začalo trochu zlobit. Když jedu stabilní rychlostí po rovince, tak není problém. Ale když potřebuju dostat motor do záběru, tak mi přijde, že vynechává válec. Zní to jakoby občas pálil a občas ne. Rychlou kontrolou jsem zjistil porušenou izolaci zapalovacího kabelu, asi budou připečený. Tak jsem objednal nový a ještě to asi přetáhnu na kritických místech tou teplou ponožkou... http://www.summitracing.com/parts/MSD-35593 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
nemáš zbytečně moc tý tepelný izolace na kabely ? že bych ti od ní pomohl |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
No musel jsem to všechno vrátit zpátky, protože teď v létě mezi srazy nebyl čas. Tak se na to kouknu v zimě, díky. Jinak si myslim že stejně končim u toho kroku s Torxem 30, protože nic takovýho tam nemam :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nové svíčky, důvěru jsem svěřil japoncům: Rozdíl v délce není tak markantní, takže se těch mých svíček potenciální kupci bát nemusí ;-) Tohleto udělá levnej kabel moc blízko svodu, na kterém byl dokonce kousek omotávky. Stejně to nepomohlo... A srovnání s novými kabely, jsou o 1mm tlustší a celkově masivnější: Na čtyřech místech, kde jsou kabely příliš blízko svodů jsem nasadil tyhle ponožky. Koupeno kdesi v číně, tak jsem zvědavej, jak dlouho vydržej :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska je krásně, tak byl asi 10km test-drive. Vypadá to, že problém s pocukáváním je pryč. Jede to jak z praku :-) Po vychladnutí jsem kontroloval ponožku a není na ní ani stopy po opálení, takže funkčnost snad ok. Lepší než omotávka. Malé akcelerační videjko, ale zrovna jsem asi nedával úplně plnej http://sdrv.ms/179QZFx |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Objednal jsem si tenhle krám na snadnou demontáž/reinstalaci těsnění voliče převodovky. Mělo by to mít výhodu, že se to dá udělat bez vypouštění náplně, jednoduše a zvenčí. Vyzkouším a dám vědět. Kdybyste to pak někdo řešil, tak vám to klidně zapůjčím: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Kdybys potreboval mam knizku od Ron Sessions, Turbo hydramatic-matic 350 handbook. Je to v anglictine a snad dobry. Ja ted tu zpatecku resit nebudu - snad az pozdejc, tak muzu pujcit. |
|
|
|
|
|
No zatim mi to jezdí a řadí, tak to rozhazovat radši nebudu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
ano tak je to správně, nevrtej se do něčeho co funguje |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Známej problémy s automatem řeší tak, že je kupuje i s autem, má už doma 3 skříně :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem dneska použil ten super nástroj, nějak mi nešel nahodit na simering, tak jsem ten simering musel trošku poničit a najednou vyskočil sám :-D
Tak aspoň ten druhej díl na zatlučení novýho funguje dobře. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jak je videt zlate ceske rucicky jsou lepsi nez americke udelatko.
|
|
|
|
|
Tak jsem tam byl po tejdnu a zatim to nekape! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ledy se pohnuly a já pohnul zase s něčím řádnějším - extrakce a příprava sloupku řízení k renovaci. Ven to šlo celkem dobře, ale obávám se, že budu potřebovat tři ruce, až to budu vracet zpátky (Pche, autonomní auta... GM je mělo už v roce 1979!)Upraveno uživatelem úterý 31. prosince 2013 15:56:26(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
pekny :) ja to tahal pred 5ti lety tak jsem zvedavej jak to tam dam zpet :D
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK