Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<89101112>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline hd1903  
#226 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 23:00:24(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:

Jo,mile rád!!! Začnu trénovat přemísťování v časoprostoru a až v tom budu dobrej,jsem tam jak na koni!!! Vyměníme,pokecáme,popijem něco a já zas pofrčím...Slinttt

Pro začátek vezmi krumpáč,lopatu a kolečko a začni v garáži kopat jámu,abysme to měli kde dělat!!! Já taky musel! (ale já v tý břidlici musel použít zbíječku a pěkně si tu jámu vytěžit) Ale teď stojím pod autem vzpřímeně jako pán!!!Hurraa

No to já s jámou prdím, to se spíš jednou seberu zajedu k tobě trochu zamakáme, a pak pojezdíme, tak na víkned, uvidíme...
Offline wolfow  
#227 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 23:17:30(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
hd1903 napsal:

No to já s jámou prdím, to se spíš jednou seberu zajedu k tobě trochu zamakáme, a pak pojezdíme, tak na víkned, uvidíme...

Ok. Tak to beru. Takže první adept na cestu ke mě. Pepe to má za rohem... Tak ještě aspoň 2 a můžem udělat minisraz. S prohlídkami na jámě,s poježděním,s popitím,posezením u ohně.(nasráním sousedů).... Jo jsem pro!!!Ja nic
Offline hd1903  
#228 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 23:34:16(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

Ok. Tak to beru. Takže první adept na cestu ke mě. Pepe to má za rohem... Tak ještě aspoň 2 a můžem udělat minisraz. S prohlídkami na jámě,s poježděním,s popitím,posezením u ohně.(nasráním sousedů).... Jo jsem pro!!!Ja nic

Hurraa Hurraa
Jířa  
#229 Odesláno : čtvrtek 21. května 2009 23:49:13(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

wolfow napsal:
Tak dnes mi dorazilo gufero,filtr do převodovky,těsnění.... Jo a taky oleje. Pořídil jsem všechno od Millers oils. Byli moc ochotní,udělali slevu a ještě uhradili dopravu. PPL až pod nos! Pořídil jsem vše(všechny náplně) za cca 3.600 vč. aditiva do chladiče. A ještě mne požádali jestli by si nemohli umístit foto mého vozu na Svůj Web. Tak jsem jim to teda dovolil-no...Jupiii!

Pustím se do toho. Jo- a taky jsem volal kováři a asi ty lisťáky nechám vyhamrovat rovnou. Když budu měnit ty tlumiče,vemu to z jedné vody načisto. Kola jsou objednána přes Ameriky HK a snad dorazí do našeho srazu... Beru Cragar Street Pro Díky Jířovi,že mi pomohl s výběrem. Byla to cesta trnitá,ale... No,uvidíme jaký bude výsledek. To je asi tak v kostce vše. Další pokračování po výměně. Zdar a sílu Camarádi!Rekni to ruce

Tak teď aby to sedlo tak jak má :-)
Offline wolfow  
#230 Odesláno : pátek 22. května 2009 0:17:10(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek

Tak teď aby to sedlo tak jak má :-)[/quote

Gufero stejný-to jsem porovnával,filtr-necháme se překvapit,těsnění-uvidíme. Ale nejvíc se těším na kola!!! Už jsem odeslal Hvězdovi zálohu-tak ted už jen aby to dorazilo včas!
Jířa  
#231 Odesláno : pátek 22. května 2009 0:20:12(UTC)
Guest

wolfow napsal:

Gufero stejný-to jsem porovnával,filtr-necháme se překvapit,těsnění-uvidíme. Ale nejvíc se těším na kola!!! Už jsem odeslal Hvězdovi zálohu-tak ted už jen aby to dorazilo včas!

Počítám tak 3 měcíce a budou doma.
Do čeho to obuješ? Už máš vizi rozměru? Předek 225/60 a zadek?
Offline tafna  
#232 Odesláno : pátek 22. května 2009 0:37:34(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
wolfow napsal:

hele on je Hvězda v USA????
Offline xjohny  
#233 Odesláno : pátek 22. května 2009 1:12:05(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
tafna napsal:
hele on je Hvězda v USA????
Ne, už se vrátil.

wolfow: Hele, a nekoupili jsme teda ty fukací tlumiče nakonec zbytečně? Když budeš hamrovat péra, tak se rovnou mohly koupit řádnější.
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#234 Odesláno : pátek 22. května 2009 23:07:32(UTC)
wolfow

Počítám tak 3 měcíce a budou doma.
Do čeho to obuješ? Už máš vizi rozměru? Předek 225/60 a zadek?

No,mám jetý 275/60 tak to zkusím jak to bude vypadat a uvidím. Chtěl jsem to stihnout do toho našeho srazu,ale kontajner putuje fakt dost pomalu. Takže asi ještě na snowflakách...Doprrr
Jířa  
#235 Odesláno : pátek 22. května 2009 23:10:35(UTC)
Guest

wolfow napsal:

No,mám jetý 275/60 tak to zkusím jak to bude vypadat a uvidím. Chtěl jsem to stihnout do toho našeho srazu,ale kontajner putuje fakt dost pomalu. Takže asi ještě na snowflakách...Doprrr

Ty 275/60 jsou moc vysoký a balonoidní... Teda na můj vkus. To víš... Bejvalej závodník Ja nic
Offline wolfow  
#236 Odesláno : pátek 22. května 2009 23:11:45(UTC)
wolfow

xjohny napsal:
Ne, už se vrátil.

wolfow: Hele, a nekoupili jsme teda ty fukací tlumiče nakonec zbytečně? Když budeš hamrovat péra, tak se rovnou mohly koupit řádnější.

To neva,chci právě vyzkoušet co to umí. Jak jdou nafouknout,vyfouknout,prostě mne to láká zkusit. Udělat nějaký fotky s prdelí nahoře a tak.... Zkusit se má všechno. Až mne omrzí-dáme normální. Už mám domluvený lisťáky z Ducata-uzmu po jednom listu a přidám do svazku. To je dobrý nápad. No,a uvidí se...Juj
Offline wolfow  
#237 Odesláno : pondělí 25. května 2009 0:11:55(UTC)
wolfow

Zdar Camarádi! Hlásím-lisťáky venku a už jsou u kováře. Ten nejkratší poslední list byl na pravé straně prasklý vejpůl,takže jako by tam nebyl. No,a bývalý opravář to vyřešil po svém(jelikož ta strana byla o něco víc sedlá)-dal pod každý šroub kterými je přichycen svazek k podlaze na přední straně 6 podložek 0,5mm silných a dlouhé šrouby-rychlé a jednoduché.... Už jsem vypreparoval z Ducata krásné listy kterými ty spodní nahradím. Jednak jsou o 20cm delší a jednak o 3 mm na prostředku silnější.
No a když jsem byl v tom amoku,tak jsem vycukl celou nápravu ven.... Odvezu pakny na nanýtování nového obložení a celou tu srandu odrbu,odmastím a natřu pěkně černým kladívkovým Hammeritem(nápravu,kardan,bubny...) Jo,ale nevím-jestli budu schopen složit zpátky ty pakny-je to pěkný hlavolam....Zatr!
Jířa  
#238 Odesláno : pondělí 25. května 2009 1:09:43(UTC)
Guest

wolfow napsal:
Zdar Camarádi! Hlásím-lisťáky venku a už jsou u kováře. Ten nejkratší poslední list byl na pravé straně prasklý vejpůl,takže jako by tam nebyl. No,a bývalý opravář to vyřešil po svém(jelikož ta strana byla o něco víc sedlá)-dal pod každý šroub kterými je přichycen svazek k podlaze na přední straně 6 podložek 0,5mm silných a dlouhé šrouby-rychlé a jednoduché.... Už jsem vypreparoval z Ducata krásné listy kterými ty spodní nahradím. Jednak jsou o 20cm delší a jednak o 3 mm na prostředku silnější.
No a když jsem byl v tom amoku,tak jsem vycukl celou nápravu ven.... Odvezu pakny na nanýtování nového obložení a celou tu srandu odrbu,odmastím a natřu pěkně černým kladívkovým Hammeritem(nápravu,kardan,bubny...) Jo,ale nevím-jestli budu schopen složit zpátky ty pakny-je to pěkný hlavolam....Zatr!

Listová pera raději koupím njů. Už máme s Jenikem vybráno... A jsou to fakt pořádný pera.
Jinak na tom složení paken není nic světového. Už jsem to měl sundané nockrát. Naposled když jsem měnil prasátka. Když by sis nevěděl rady, tak ti s tím po netu helpnu.
Ale když se nad tím zamyslíš, tak na tom fakt není nic světového :-)
Tady jem dělal Jenikovi předek i zadek http://chevroletcamaro.c...y-za-minutu-dvanact.aspx

A tady jsem je dělal na svém camaru...

http://chevroletcamaro.c...brzdy-pro-camaro-78.aspx
Offline wolfow  
#239 Odesláno : pondělí 25. května 2009 11:47:56(UTC)
wolfow

Listová pera raději koupím njů. Už máme s Jenikem vybráno... A jsou to fakt pořádný pera.
Jinak na tom složení paken není nic světového. Už jsem to měl sundané nockrát. Naposled když jsem měnil prasátka. Když by sis nevěděl rady, tak ti s tím po netu helpnu.
Ale když se nad tím zamyslíš, tak na tom fakt není nic světového :-)
Tady jem dělal Jenikovi předek i zadek http://chevroletcamaro.c...y-za-minutu-dvanact.aspx

A tady jsem je dělal na svém camaru...

http://chevroletcamaro.c...brzdy-pro-camaro-78.aspx

JO,jo!!! Je to úplně identické! Neboj-taky jsem si radši udělal fotku,abych měl podle čeho skládat...
Nějak to dopadne-když ne dobře,tak špatně určitě!!!Hurraa se říká u nás.....
Offline tomcat1  
#240 Odesláno : pondělí 25. května 2009 20:33:12(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
hlavne nevymen samostav medzi pravou a lavou stranou, maju opacny zavit!
Offline hd1903  
#241 Odesláno : pondělí 25. května 2009 22:43:24(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

JO,jo!!! Je to úplně identické! Neboj-taky jsem si radši udělal fotku,abych měl podle čeho skládat...
Nějak to dopadne-když ne dobře,tak špatně určitě!!!Hurraa se říká u nás.....

Koukám, že opravuješ a měníš co se dá a jde ti to pěkně od ruky, paráda Hurraa Hurraa
Offline wolfow  
#242 Odesláno : úterý 26. května 2009 0:38:16(UTC)
wolfow

tomcat1 napsal:
hlavne nevymen samostav medzi pravou a lavou stranou, maju opacny zavit!

Jasný,díky za postřeh. Co je z leva dávám nalevo a naopak. Už se to tam začíná pěkně kupit! Jsem zvědav kolik toho zbyde až to složím....Juj
Offline wolfow  
#243 Odesláno : úterý 2. června 2009 0:23:14(UTC)
wolfow

Čau chlapi... Tak pera jsou vahamrovaná,vyndal jsem celou zadní nápravu a zjistil že ty gumy ve kterých jsou staženy pera k nápravě jsou nic moc. Tak jsem je objednal v Simixu a pár vyjde na 800,- bez daně. Když to mám venku tak to všechno vyglancuju a natřu... O víkendu jsem vyndal celý "nový" výfuk a obrousil sváry a vyleštil je skládaným kotoučem a nastříkal hliníkovou žáruvzdornou barvou. Už to vypadá líp,ne?!
http://i43.tinypic.com/28befj9.jpg
http://i42.tinypic.com/207mb1v.jpg
http://i39.tinypic.com/11lrlup.jpg
Jupiii!
Jířa  
#244 Odesláno : úterý 2. června 2009 0:33:47(UTC)
Guest

wolfow napsal:
Čau chlapi... Tak pera jsou vahamrovaná,vyndal jsem celou zadní nápravu a zjistil že ty gumy ve kterých jsou staženy pera k nápravě jsou nic moc. Tak jsem je objednal v Simixu a pár vyjde na 800,- bez daně. Když to mám venku tak to všechno vyglancuju a natřu... O víkendu jsem vyndal celý "nový" výfuk a obrousil sváry a vyleštil je skládaným kotoučem a nastříkal hliníkovou žáruvzdornou barvou. Už to vypadá líp,ne?!
http://i43.tinypic.com/28befj9.jpg
http://i42.tinypic.com/207mb1v.jpg
http://i39.tinypic.com/11lrlup.jpg
Jupiii!

Ty vado jak jsi to tam měl udělaný. Resp. kde byl vyvedený koncovky? A hlavně vidím že je každá jiná...
Offline tafna  
#245 Odesláno : úterý 2. června 2009 0:46:52(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
no lepsi to je urcite!!!! jsem zvedavej az uslisim na vlastni usi ten zvuk!! :)
Offline wolfow  
#246 Odesláno : úterý 2. června 2009 0:49:09(UTC)
wolfow

Ty vado jak jsi to tam měl udělaný. Resp. kde byl vyvedený koncovky? A hlavně vidím že je každá jiná...

Nech se překvapit... Kouká z pod blatníku jen ten řez koncovkou,zbytek není vidět. A hlavně bojuju s nesouměrností pravé a levé strany-není to stejné-proto ty jiné tvary.Styd se
Jířa  
#247 Odesláno : úterý 2. června 2009 1:21:59(UTC)
Guest

wolfow napsal:

Nech se překvapit... Kouká z pod blatníku jen ten řez koncovkou,zbytek není vidět. A hlavně bojuju s nesouměrností pravé a levé strany-není to stejné-proto ty jiné tvary.Styd se

No to jsem teda zědavej :-)
Offline wolfow  
#248 Odesláno : úterý 2. června 2009 23:56:12(UTC)
wolfow

tafna napsal:
no lepsi to je urcite!!!! jsem zvedavej az uslisim na vlastni usi ten zvuk!! :)

Zvuk je super!!! To je bez diskuse! Dunivý a agresivní... K té zlaté barvě to ani nejde-to by jeden spíš čekal šepot květin....Juj
Offline wolfow  
#249 Odesláno : neděle 14. června 2009 23:53:05(UTC)
wolfow

Zdar Camarádi! Tak jsem strávil o víkendu zase spousta hodin v jámě... Mám to složený zpět,konečně... Ale....
Kovář se s tím moc nepáral a vyhamroval to tak ukrutně,že jsem to tam dostal po neskutečným zápasení se soustavou pajsrů a heverů a různých svěrek.A pak ten přidaný list z Ducata tomu taky napomohl-ale vlastně jsem jím jen nahradil ten nejkratší spodní,jelikož byl vlevo stejně zlomený.
No,když jsem to poskládal a spustil na kola-nestačil jsem se divit. Prdel až u stropu... Stabik skoro hobloval diferák a tlumiče byly krátké!!!! Takže Hijackery zatím nejsou potřeba. Dal jsem zpátky ty Koni tlumiče a naskládal do kufru asi 300kg a občas to propéruju-uměle to musím trošku unavit. Už je to trošku lepší... Jo-je to věda. Zatr!
Offline xjohny  
#250 Odesláno : neděle 14. června 2009 23:55:43(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Já jsem si řikal, žes to trošku předimenzoval :)
Camaro se rozskočilo...
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (14)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<89101112>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.