Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Taky přemýšlím, že pošlu ten volant do Volantechu na očalounění kůží. Akorát musím vymyslet odstín. Možná jen věnec do černé? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Muj nazor je nechat to v puvodni barve, at je tam kontrast s cernou palubkou. Nebo palubku ocalounit podle interieru a potom volant treba cerny.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Palubka je původně taky béžová, jen je to obalený v nějaký kožence. Musím to už sundat, je to udělaný příšerně po předchozím tunerovi |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
jsem pro béžovou ;) dvoubarevnej volant by mohl na první pohled vypadat, jako že je věnec omotanej nějakou páskou... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jen tam nech tu béžovou, černá by se tam moc nehodila |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ja bych to omotal nejakou peknou reflexni omotavkou na riditka.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Svítivě zelenou s černejma pruhama jsi myslel ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Úřední páskou se zákazem vstupu do bytu :-)) Béžovýho čalounění se dost bojim, protože na 100% to bude jiný odstín než zbytek auta a hlavně volantové tyče, to by vypadalo blbě. Překopu to celý do černý, včetně klaksonu. Spodek palubky je černý, vršek bude v budoucnu origo oranžový. Mělo by to vypadat fajn. Tady je to trošku jinší, ale vypadá to moc pěkně: Upraveno uživatelem středa 1. ledna 2014 19:33:16(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak rozebráno domrtě A tadyta mrcha způsobovala dření: Kolečko se s námahou otáčelo po osičcce. Tak jsem ten jeho vnitřek přebrousil dremlíkem, namáznul vazelínou a už se zase točí jak ďas Upraveno uživatelem středa 1. ledna 2014 19:32:36(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
xjohny napsal:Úřední páskou se zákazem vstupu do bytu :-))
Béžovýho čalounění se dost bojim, protože na 100% to bude jiný odstín než zbytek auta a hlavně volantové tyče, to by vypadalo blbě. Překopu to celý do černý, včetně klaksonu. Spodek palubky je černý, vršek bude v budoucnu origo oranžový. Mělo by to vypadat fajn. Tady je to trošku jinší, ale vypadá to moc pěkně
Neboj, očalounit to necháš trochu světleji a zbytek doladíš ochmatáním :) Jinak přesně na tom obrázku mě 1. napadne "ten volant je z jinýho auta"... ale třeba to v reálu vypadá dobře no. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak rozebráno domrtě A tadyta mrcha způsobovala dření: Kolečko se s námahou otáčelo po osičcce. Tak jsem ten jeho vnitřek přebrousil dremlíkem, namáznul vazelínou a už se zase točí jak ďas Muzes mi rict, jak se ti povedla vyndat ta elektrokabelaz? Na prvni pohled to vypada nerozebiratelne.
|
|
|
|
|
Když máš volant v autě tak to opravdu vypadá nemožně. Ale musí se dole na sloupku odháknout/odcvaknout takový plastový držák (na obrázku je na kabeláži jen položený) a pak to s troškou trpělivosti jde vytáhnout, lepší je si zespoda svítit, abys ten hlavolam lépe řešil. Nejjednodušší je samozřejmě vyndat celý sloupek a vidět to přímo. Upraveno uživatelem čtvrtek 2. ledna 2014 9:48:01(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hlavne to nepujcuj vasemu mladeti na hrani nebo uz to nikdy nedas dohromady.
|
|
|
|
|
No snad to dám dohromady, než se rozchodí :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pomaličku pokračuju, natřel jsem antikorozní barvou tyč řízení. Vzal to jen štětkou, páč většina z ní je schovaná v palubce, tam to asi nikdo lupou zkoumat nebude :-) Před-po PS: To dole neni prach, ale nedoschlá barva :-) Upraveno uživatelem neděle 5. ledna 2014 19:32:52(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mírně pokračujeme... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
musíš mi pak poslat všechny fotky taky mě to čeká :)
|
|
|
|
|
Zatim jich moc víc neni, ale až to budu skládat, tak zkusim fotit jednu za druhou. To vim že se bude někomu hodit :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nalakováno, nové switche dorazily, tak můžeme začít skládat.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě teda neskládáme, musel jsem přeláknout malou část řídící osy a vyměnit tam těsnící molitan, ten původní se rozpadal na dotek. Ale zato mi dneska dorazil nový zámek zapalování, originál ACDelco, ejchuchů Leckdo by mě mohl považovat za magora, ale mám z toho loga GM velikou radost. Lepší než ten starý oprýskaný hnus Made in Italy Upraveno uživatelem středa 29. ledna 2014 9:05:09(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Máš to pěknou stavebnici. Možná bys neměl nechávat tu fotku klíčů, aby si někdo neudělal kopii a neodjel ti s autem Jde to celkem snadno i doma. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Máš pravdu, to že jsem paranoidní neznamená, že po mě nejdou. Tak jsem ten obrázek s klíčkem cenzuroval :-) Jo a aby bylo moje repasní dílo dovedeno k dokonalosti, mám na cestě i nový spínač blinkrů A dalších 30 let už na to nebudu muset šahat Upraveno uživatelem středa 29. ledna 2014 9:03:45(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
S takovymhle zamkem si poradi kazdej lojzek z jzd.
|
|
|
|
|
Mně tenkrát někdo ožvejkal zámek, ale do auta se nedostal. Takže jsou i neschopnější zlodějíčci, než ti z jzd ;) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK