Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak já mám jinej zámek ve dveřích a jinej v zapalování. Taky bych věděl, jak se dá snadno nastartovat auto (2nd gen) i bez klíčků a vytrhávání kabelů jako ve filmech. Jedinej problém by asi byl zamčený volant :-) Návod sem samozřejmě dávat nebudu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
První pokus o složení dopadl tak napůl. Budu to muset zejtra zase nahoře rozebrat a poupravit chod zapalovacího mechanismu, zdá se mi, že je to o zoubek moc vepředu, protože po vrácení klíčku ze startovací polohy nejdou měnit kvalty Jo a doporučení - vždycky kupujte jedině originální (~nejdražší) díly, ty čínský stojej opravdu za hovno a šetření se nevyplatí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Téměř hotovo, spínačka už funguje jak má, nové klíčky se krásně lesknou Předtím Potom Kromě laku je na té volantové tyči i malý tuning |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak a poslední věc co chyběla - nová pokožka pro volant! Vypadá to na fotce tak nějak obyčejně (co čekat, je to obyčejný Sport Coupé ). Ale na omak je to naprosto boží, holt kůže neni plast. Už se těšim až to projedu s pocitem, že se nebudu k volantu lepit Nechal jsem obšít i část těch ramen aby to částečně napodobovalo styl Z28, např: Upraveno uživatelem středa 19. února 2014 14:13:40(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Mame sice dobu plastovou, ale souhlasim, kuze je kuze at uz obepina jakykoliv tvar.
|
|
|
|
|
Jinak ta černá barva na plastu se na fotce hodně leskne, ale ve skutečnosti je to snesitelnější. Akorát přemejšlim, co teď s tou konzolí, jestli ji taky udělat leskle (stačilo by přestříknout transparentním leskem) nebo nechat mat? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Kožak je prostě kožak. Jen si představ, jaký by to asi bylo, kdybys chytil babu za prdel a k ruce by se ti přilepil plast. Tak tohle je prakticky stejnej problém. Sloupek nech matnej. |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
1 uživatel blahořečil Speee za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Kde ti to dělali?Mám v plánu si volant vyrobit a potažení se mi jevilo jako velký problém.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Kde ti to dělali?Mám v plánu si volant vyrobit a potažení se mi jevilo jako velký problém. tak to tamten nebudeš potřebovat ne ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Hotovo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
|
Pěkná práce. Původně jsem si myslel, že původní béžová barva bude lepší, ale teď když to vidím hotový, tak musím říct, že jsem se hodně spletl. Takhle to vypadá dokonale Upraveno uživatelem sobota 8. března 2014 16:28:53(UTC)
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
já chci taky origo volant
|
|
|
|
|
Já ho musel koupit až z ameriky :-D Jinak takhle to zhruba vypadalo předtim, pro srovnání: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Cerna je decentni a vypada to dobre
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Kut, parada, moc pekny |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Děkuji za pochvalu Tady jsem to písemně a obrázkově shrnul ála Haynes. Kdyby někdo někdy dělal tu tyč, tak by mu to mohlo docela pomoci, doufám Ale asi hodně lidí má spíš tu stavitelnou verzi, ta je samozřejmě mírně složitější. http://chevroletcamaro.c...omu-volantu-nelepil.aspxUpraveno uživatelem neděle 16. března 2014 15:28:21(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě taková blbost, po instalaci novýho simeringu do voliče kvaltů na převodovce už ani kapka ze špajzky, ejchuchů |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Taky mě to gufero bude čekat. Nějak mi to tam dobytek začíná mastit |
|
|
|
|
Aby se neřeklo, tak mně v něm taky začalo hučet, v alternátoru. Tak jsem vyklepnul obě ložiska, to větší přední se tu dá v poho koupit SKF za 123,- Kč Zadní jehličkový je problematičtější, ale protože není tolik namáhaný, tak snad bude stačit ho pořádně pročistit a promazat. Celý alternátor jsem rozložil, obrousil oprýskanou oranžovou barvu a půjde to do černýho eloxu, už se těšim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vítej do klubu kterejm hučí, nebo teda hučelo.
V alternátoru |
|
|
|
|
Mě už v něm nehučí |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
:-DDDD ja vim kluci stejnak si vsechno delate sami, pak vam v tom huci ci nehuci, a pak to stejnak skonci u modre ustrice alias rudy a michal :-DDD ty jsi to delaj sami furt zadnyho odbornika k tomu nepotrebujou taky se tesim az si to budu delat na F-body sam |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Tak abychom na tebe upozornili mestaky aby te ignorovali :) |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK