Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Něčim to hnojit musíš ne ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No to jo, ale ještě by tam měl mít UV lapmy, aby to dobře rostlo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Není třeba pokud netěsní zadní křídlo tak osvětlení se za chvíli udělá samo |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jo, jo a pak auto rozkvete celý a nakonec splyne s okolní vegetací... Tak to bych si ho s dovolením radši vzal bez koberečku a sehnal na výměnu něco už vesele kvetoucího a porostlýho. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
zadna dira se nekona a kufr udelam z plexiskla takze lampu nepotrebuju :-D mimochodem mate dost znalosti se zahradkama v kufru :-D se tesim az je uvidim
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Předevčírem jsem v kufru zasadil ředkvičky |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
tak to pak muzes na farmarske trhy
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
S průhledným víkem to budeš mít krásnej skleník, tak by taky bylo vhodný pěstovat něco užitečnýho. My se 3. gen máme skleník velkej, ale přesto tam mám radši sucho. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Zažádej si EU o dotace na osivo a hnojivo :) |
|
|
|
|
uz mam zadost o pojizdnou prodejnu poslanou :-D jen jeste musim zjistit co pujde na dracku nejvic jo a dneska se daj koupit substraty uz z hnojivem
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Ale opatrně s tím hnojivem, aby ti to nepřerostlo jako tady pánovi, kterej koukal na Receptář a koupil hnojivo na doporuření Přemka prkený Podlahy |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
diky za inspiraci :-D
|
|
|
|
|
tak vcera jsem prilepil zpetne zrcatko na celni sklo a ladil jsem vejfuky. no dopadlo to zajimave asi to radsi jeste predelam. bordel to dela dostatecnej, tak uvidim jak se budou tvarit sousedi. potreboval bych od vas radu: jak sladit zvuk v8 aby byl prijatelnej pro me a okoli. pro info: mam kazdou stranu zvlast a spojit je xkem nechci. pak to nezni jako auto s v8 - aspon do ted co jsem slysel . prijde mi lepsi nechat to zvlast. jo a mam jen trubky s nejakejma rezonatorama, jinak nic. tlumice jsou moc tichy. mam resit vyrobu tlumicu nebo je dat zpatky a nechat to funet pod auto?
|
|
|
|
|
Vejfuky to je alchymie, zeptej se Honzy ten si s nima taky užil a nakonec koupil nový a má klid |
|
|
|
|
nooo ja kupovat nove nebuduu. me staci rada mimochodem nez koupit nove, tak je necham vyrobit z nerezu. jinak nehodlam z toho delat vuz na projizdky parkem. musi bejt videt a slyset ale v ramci snesitelnosti
|
|
|
|
|
tak mam hotove vyfuky zvuk parada mam radost takze uz ani nevim co dal asi lestit mejt vysavat a tankovat panove to je des ja uz chci ty znacky
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Už se těším, až uslyším ten tvůj orchestrion, můžem potom založit duet :-D
|
|
|
|
|
noo vezmem i Martina a to bude bordelu na svete
|
|
|
|
|
Mě do toho netahejte chlapci, po loňský sezoně mě píská v uších |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Já jdu na vejfuky hned po F body.mam dát dvě samostatny větve nebo to pod autem propojit?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
No já mám dvě samostatný a zvukový efekt je pro mě jako pohlazení :-D
|
|
|
|
|
ja udelal kazdou stranu zvlast a jen malej nador na trubce a bomba ani rev ani ticho noo taky jsem ho delal asi 5x jinak jsem pouzil ty vejfuky bokem od martina tusim ze jsi je mel ty mam jeste matros na 2 kousky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Já jdu na vejfuky hned po F body.mam dát dvě samostatny větve nebo to pod autem propojit? 80% AMERIK i US motorek to ma nekde spojene , je to pro vyrovnavani tlaku na zvukovou kulisu to nema zadnej vliv samozrejme cim kratsi trubka tim vetsi ramus , pokud mas vyfuk az do zadu a jeste veden pod napravou tak jenom na te delce se to sakra utlumi , pak jeste zalezi jake pouzijes tlumice ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK