Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
HELP! Nemáte někdo plánek elektriky ve slušném rozlišení? Ten co mám nejde vytisknout, protože je to pak jen rozmazaná změť tlustých čar. Světla se mi už podařilo zapojit, ale palubka zatím nefunguje a v motoru mám jeden oranžový drát, který nevím kam zapojit.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Když by ti to pomohlo, tak bych ti to večer naskenoval z Haynese do pdf a hodil ti to třebas do mailu;)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No hele je to hezký, ale ten haynes mě přijde přehlednější, už jen kvůli tomu, že to není spatlaný dohromady:)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
dedku hele to od honzy je genialni tak neriskuj mam to nalepeny na zdi v garazi místo nahaty baby |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
jee to taky asi sundam zeny na zdi a dam tam schema
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Já nahatý ženský mít pověšený nesmím.
|
|
|
|
|
Napsal: MartinG dedku hele to od honzy je genialni tak neriskuj mam to nalepeny na zdi v garazi místo nahaty baby Odtěď si dávám bacha na jazyk a jdu hledat místo pro nahý ženský, který v zápětí strhám a vyměním za schéma:-D
|
1 uživatel blahořečil Dědula za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Napsal: holanuvstatek Já nahatý ženský mít pověšený nesmím. takze mas schema
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No to moje oproti Haynesovskýmu má barevný označení kabelů bych řekl. A taky to ukazuje přibližné umístění v autě (motor, palubka, pod palubkou, zadek). Musim si to konečně nechat vytisknout |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vytiskl jsem oboje a snad to nějak pospojuji, naštěstí mi tam jde v bílé dvojlince jen polovina elektriky. Nešlo by sem dát smajlíka co zvrací?
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Napsal: MartinG ten je dobrej, přesně takhle mi cáká voda z výfuků. Nevím, zda je to tím, že nastartuju, popojedu a vypnu motor a nebo mi to žere vodu z chlazení. Pokud s tím máte někdo nějakou zkušenost, tak se podělte. Měnil jsem sání a dával nové těsnění, ale nevím zda to bylo stoprocentně správně. Sice jsem sehnal i utahovací moment a postup utahování, ale zkušenost = 0,05 což není mnoho.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Za studena nebo i za tepla? Ono za studena se ti ve vejfuku tvoří vodní páry, kerý ti ve vejfuku kondenzujou a pak to ten vejfuk plive ven... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Kdyby ti šla voda motorem, tak to hulí jak parní lokomotiva :-)
To je normální kondenzát za studena. Vzpomeň si, jaký potůčky šly z vejfuku Feldy. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to je normalni taky jsem zezacatku byl z toho zoufalej
|
|
|
|
|
Trochu mě to včera vyděsilo, protože jsem vyjížděl z garáže a trochu přidal, no kromě dvou metrů spálené gumy tam byly dva kýble vody. Ale všichni říkají, že je to normální, tak budu jezdit a vyřeším to až to klekne třeba mě to přežije
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Kdyby ti šla voda motorem, tak to hulí jak parní lokomotiva :-)
To je normální kondenzát za studena. Vzpomeň si, jaký potůčky šly z vejfuku Feldy. Tu jsem nikdy neměl o něco jsem přišel?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ono toho kondenzátu může za studena vzniknout odhadem i kolem půl litru za minutu a a to se tam hromadí do okamžiku, než víc přidáš plyn. Pak to vychrstneš ven. Ale můžeš si toho všimnout i u obyčejných aut s dlouhým výfukem. Kdyby tam tekla voda z chlazení, tak to bude vypadat jinak a hlavně budeš velmi brzy vařit, protože ti dost spalin bude foukat do chlazení. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Je to normální, nemusíš se toho skutečně děsit. Je ale fakt, že když na to člověk není zvyklej, překvapí ho ten "opar" kolem auta, i když ví, že se to tak děje. Cold start Firebird V6: |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Teda tohle je kalendářová fotka jak vyšitá :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: OndraS Je to normální, nemusíš se toho skutečně děsit. Je ale fakt, že když na to člověk není zvyklej, překvapí ho ten "opar" kolem auta, i když ví, že se to tak děje. Cold start Firebird V6: Paráda, takhle úžasný to nemám, ale vody to vyrábí dost asi jí budu vyvážet
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK