Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak jsem našel číslo motoru je za altíkem jak říkal MG, ale nemůžu to rozklíčovat . TII03DTW 19B450982 tak jestli někdo víte, dejte info. Dík
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No možná jsi to špatně přečetl, ale: TII03DTW bych spíš bral jako T1103DT? ...což znamená že motor vyroben v Tonawandě, 3.11., DT? (cokoliv místo otazníku) znamená 1979 305 s automatem.
To druhý by mělo být něco jako částečný VIN a znamená: 1 = Chevrolet, 9 = 1979, zbytek nevim :)
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
No já to hledal na netu a podobně jsem to taky rozklíčoval, ale všechny čísla jsou čitelný a tak to vypadá, že to dělal někdo nalitej vždy se to liší o jedno písmeno a v tabulkách to není.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já myslím že všechno důležitý uzp víš ne? Zbytek jsou podružný detaily :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo jo. Zjistil jsem, že je to Camaro 1979, je bílé a podle všeho je moje, teda asi.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Napsal: NeoN Jo jo. Zjistil jsem, že je to Camaro 1979, je bílé a podle všeho je moje, teda asi. Tak aspoň nějaký informace si z toho dostal:-D
|
|
|
|
|
No myslel jsem spíš, že na motoru je napsáno, že je to 305ka rok výroby 1979. Takže tam patří a vše by mělo sedět. Nevím co víc by chtěl komisař vědět. Jako třeba, kolik černochů a kolik bělochů se podílelo na stavbě, jestli tehdy pršelo a zda Jack obdržel večer na baru objednanou whiskey. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Z důvěrných zdrojů jsem zjisti, že Jack obdržel whiskey večer před šichtou. Proto si pitomec pletl písmena DTW a DTM
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 13.06.2014(UTC) Zpráv: 31 Bydliště: Praha
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
No, hlavně aby to nebyla pondělní výroba......
|
|
|
|
|
To nevím, copak se dá chlastat jenom v neděli? Tak to dělám něco špatně.
|
|
|
|
|
Tak jsem dodělal generálku přední nápravy: - nové silentbloky na ramenech - nové kulové čepy - komplet nové čepy řízení - nové tlumiče - převařené dorazy, aby mi ty 235/60 R16 neškrtaly o podběhy takže po odprodání dílů co jsem objednal navíc mě komplet předek vyšel na 64OO,-Kč Jo a už to svítí, sice jsem musel koupit přepínač dálkové potkávačky, ale za těch 170,-Kč to ani nebolelo. Potřeboval bych info co za olej je v převodce řízení (není červený) takže ATF DII tam asi nepatří Upraveno uživatelem pátek 21. listopadu 2014 0:45:29(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Podle mě pokud tam dáš převoďák z automatu nic nezkazíš, já to tak aspoň dělám |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
No, ATF se tam dává, když už není jiná možnost. Jinak tam patří normální hydraulický olej. Něco jako GL5. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nemáte někdo specifikaci toho co tam má být?(v převodce řízení) Nechtěl bych vyrobit HU-HU koktejl. Ona by to taky nemusela přežít. Mám tam k řešení ještě dost věcí.
|
|
|
|
|
Hola, hola, hrabu se v elektrice a nad zapalovačem mám díru po vypínači. Nemám ani tucha co se tam mělo vypínat natož ten vypínač. Nemáte někdo radu nebo typ na vypínač?
|
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Tak to zapojím, ještě sehnat nějaký org. vypínač. Je tu málo vrakovišť.
|
|
|
|
|
Tak jsem to pročítal a většina lidí tam stejně leje ATF :-) Ostatně na starších nádržkách bylo uvedeno, že se to má dolévat ATFkem. Jinak je to holt nějaký GM Power Steering fluid, nevidim to nikde moc přesně specifikovaný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky koupím ATF a doplním to, snad to vydrží. Kdyby něco, tak jsem našel v garáži ještě jeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Zjisťuju, že máš evropský zadní lampy - blinkry máš v rohu světel. V rámci renovace toho bráchovýho Camara (rubrika Camaro LT - z hrobu zpátky do života) bych potřeboval vědět, jak jsou ty světla zapojený. V tom rohu světla je totiž kromě 21W žárovky - blinkr - ještě 5W žárovka. U červeno-rohých světel funguje jako pozička, ale tady? Svítí to současně s blinkrem, nebo to svítí zkrátka jako oranžová pozička, nebo tam není žárovka? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: OndraS Zjisťuju, že máš evropský zadní lampy - blinkry máš v rohu světel. V rámci renovace toho bráchovýho Camara (rubrika Camaro LT - z hrobu zpátky do života) bych potřeboval vědět, jak jsou ty světla zapojený. V tom rohu světla je totiž kromě 21W žárovky - blinkr - ještě 5W žárovka. U červeno-rohých světel funguje jako pozička, ale tady? Svítí to současně s blinkrem, nebo to svítí zkrátka jako oranžová pozička, nebo tam není žárovka? neni zapojena , mam ty svetla taky
|
|
|
|
|
Já to měl taky tak, pak jsem ale měnil lampy (z těch zastříkaných černých na origo) a ty byly přehozené. Sice se nepamatuji, co jsem s tim pak dělal, ale svítí mi to trvale. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK