Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: MartinG Těsnící guma chodí po vnitřní ploše válečku a Adame, čti, nikde jsem nenapsal, že to bude týct, pouze jsem nesouhlasil s tvým názorem, že vnitřní plocha brzdiče je nepodstatná, což je mušlovina, protože to je těsnící plocha . Jistej si nejsem, ale mám pocit, že ta těsnící guma zapadne do drážky ve třmenu a klouže po pístku. Do drážky v pístku pak patří jen prachovka. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
nevim je to mozny u jinejch aut to je opacne, ze guma je v pistku v drazce a klouze po stenach brzdice |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Ale OK, beru zpět, pravda, většina auto to má jak říkáš asi si pamatuju jen ty paskvily co mi prošli rukama a měly to na pístku :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Běžná praxe je, že v prasátkách bubnů klouže těsnění po vnitřní ploše válečku (stejně jako v hlavním brzdovým válci), ale u třmenů na kotouče je ta těsnící plocha na pístcích. Pochybuju, že zrovna na Camaru by to bylo obráceně. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
My tam máme drážku v brzdiči, tam zapadne gumička a po ní jezdí pístek :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Preto je brzdic litinovy a valcek opatreny tvrdochromom aby sa zamezilo poskrabaniu PRACOVNEJ plochy!!! Jak pise Jirka 28 ,gumicka je zasadena do brzdica a vytesnuje chromovy valcek. A ta prachovka je tam na to , aby pri zasuvani piesta spatky zotrel bordel,prach, pisek atd, aby sa nedostal na tesniaci kruzok ktory by bol nasledovne poskodeny a potom ti zacne tiect kapalina.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Hoši dneska mi známej přivezl ty brzdiče jenom dva hotový jeden přední a jeden zadní ale nazinkovaný že sem šel do vrtule tak sem mu řekl at to koukají předělat a to sem myslel že když je to známej že to udělají pořadně.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
taky jsem je kupoval ale stejně sem tam musel dát starý myslim že i ten závit je trochu jinej.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Dělaly se dva druhy závitů, to jsem si pro jistotu ověřoval. Takže závit seděl. Ale holt druhovýroba neni dokonalá no, možná by to udělali správně Russel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: holanuvstatek Hoši dneska mi známej přivezl ty brzdiče jenom dva hotový jeden přední a jeden zadní ale nazinkovaný že sem šel do vrtule tak sem mu řekl at to koukají předělat a to sem myslel že když je to známej že to udělají pořadně. On ten zinek na to moc dobře nechce chytit, prý se s tím taky trošku prali. Tys to pískoval? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Pestrobarevná objednávka ze Summitu, zase něco na hraní :-) Nová pumpa objednaná u Simixu se zdržela Příště si to koupim sám |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Kecá,(obchďák ze Simixu) zase to zapoměl objednat nebo tak dlouho přiobjednával, že projel termín.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Napsal: Hejkal taky jsem je kupoval ale stejně sem tam musel dát starý myslim že i ten závit je trochu jinej. Nekde jsem cet, ze od 1980 davali metrickej zavit. Do ty doby byly vsude jenom emericky.Ja to mam nakombinovany - osmdesatkova slepice se starym oldou takze nikdy nevim, na jakej bonbon si vytahnu |
|
|
|
|
|
Dneska odvzdušněno, pravý brzdič byl nějaký týden částečně naplněný brzdovkou. Nikde nic zatím neteče, zinek drží a brzdovka, zdá se, mu nijak neubližuje. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Gratulace.
|
|
|
|
|
Tak s novou pumpu jsem rovnou natáhnul super-mega-profi-hyper-cool nerezový palivový vedení Původní stav se skleněným filtrem a obyč hadičkou Nafotit jsem to měl venku, ale neměl jsem s sebou žádný aparát, takže až stav v autě. Blbý hadice |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Vypadá to parádně Taky bych chtěl nezrezový hadice
|
|
|
|
|
Pěkné, pěkné.
|
|
|
|
|
Musim něco udělat s těma hadicema, to je hnus, ale to má čas :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
a kolik to přidalo kg a HP? :D |
|
|
|
|
|
To je show-mod voéé :-P
A náhodou je to čisté a bezpečnější řešení než hadičky na sponu a skleněnej filtr, to musíš uznat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska poprvé starouš zavrčel, už mu to fakt chybělo :-) Palivový vedení těsní super. Problém je stále s napojením svodů na vejfuky, tam to trošku fouká. Podle mě by to vyřešilo to kruhový těsnění, co se strčí mezi trubky, něco takovýho: Dá se to u nás sehnat ve velikosti 2.5" (63.5mm) vnější průměr? EDIT: Něco jako toto, ale aby to mělo sražený hrany na obou stranách... http://www.eko-raj.cz/eshop/cs/903-.htmlUpraveno uživatelem sobota 21. března 2015 14:58:56(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Dneska poprvé starouš zavrčel, už mu to fakt chybělo :-) Palivový vedení těsní super. Problém je stále s napojením svodů na vejfuky, tam to trošku fouká. Podle mě by to vyřešilo to kruhový těsnění, co se strčí mezi trubky, něco takovýho: Dá se to u nás sehnat ve velikosti 2.5" (63.5mm) vnější průměr? EDIT: Něco jako toto, ale aby to mělo sražený hrany na obou stranách... http://www.eko-raj.cz/eshop/cs/903-.html ja vysekal tesneni z nehorlaveho klingeritu a dobre tesni
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK