Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 16.06.2014(UTC) Zpráv: 85 Bydliště: Kraslice
|
Ahoj kluci, mám na vás takovej dotaz. Jak je to s camarama 70-73, které nesou označení clone. Má cenu do takového auta jít?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Pokud by mělo být jako investice nebo do muzea, tak ne. Na ježdění za rozumný peníz jo. Clone je obyčejný auto přestavěný na jiný vzácnější. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 16.06.2014(UTC) Zpráv: 85 Bydliště: Kraslice
|
Napsal: Standa Pokud by mělo být jako investice nebo do muzea, tak ne. Na ježdění za rozumný peníz jo. Clone je obyčejný auto přestavěný na jiný vzácnější. camaro cloneTřeba toto, myslel jsem koupit pro sebe, aby mělo časem nějakou hodnotu. Protože, abych řekl pravdu vypadá jako obyčejné camaro. Nechci kupovat něco co je ztráta času. Upraveno uživatelem úterý 18. srpna 2015 23:05:03(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Vypadá hezky. Nějakou hodnotu mít vždycky bude, ale cena origo SS bude se stářím stoupat výrazně rychleji. Asi by to stálo za hledání i v Americe. Nicméně tohle období už začíná být drahý všude. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Jdi do klonu, na první pohled to nikdo jiný, než šťoural nepozná a nemusíš se o auto tolik bát. S originálem bys pak jen byl v situaci, kdy to zavezeš do stodoly a pouze na to koukáš - nebo řešíš, že ti to někde ťuknul kamínek, posral pták. Já bych vždy raději volil klon - kára má přinášet radost jízdou, to si myslím. http://www.find-your-mus...om/muscle-car-clone.html
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
A navíc, co je podle mě lepší, zda mi nějaký dědek na soutěži elegance řekne, že tam mám správně všechny
odznáčky a nebo že mi kámoši vyseknou pochvalu za to, že kára má dobrý zvuk a jede jak blázen? Priority jsou
jasné : )
|
|
|
|
|
Napsal: Trans79 A navíc, co je podle mě lepší, zda mi nějaký dědek na soutěži elegance řekne, že tam mám správně všechny
odznáčky a nebo že mi kámoši vyseknou pochvalu za to, že kára má dobrý zvuk a jede jak blázen? Priority jsou
jasné : ) Chtěl bych obojí :-D když nebude camaro, tak přemýšlím o mustangu, byl jsem se v jednom projet a taky mě ucaroval. Krásnej zvuk a byl v manuálu:-) Ten je zatím k sehnání a za slušné peníze.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
1 uživatel blahořečil Robert za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kde je sakra to tlačíko na Ban? |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Mustard se dává na párky |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Mus...co? Zase postrádám blicího smajlíka Rozhodně klon, je to přesně jak psal Trans79
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Napsal: Djjuju Chtěl bych obojí :-D když nebude camaro, tak přemýšlím o mustangu, byl jsem se v jednom projet a taky mě ucaroval. Krásnej zvuk a byl v manuálu:-) Ten je zatím k sehnání a za slušné peníze. Jdi do slepice. Starej ptak je lepsi, nez nejakej starej osel. |
|
|
|
|
|
To teda koukám, co jsem vyvolal :-D mustang je nepřítel :-D
|
|
|
|
|
To neřeš. Starý Mustangy jsou taky fajn, ale f-body jezdí líp. Navíc s Mustangem dostaneš nálepku namachrovanýho debila, protože je spousta takových majitelů. |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Napsal: Djjuju Chtěl bych obojí :-D když nebude camaro, tak přemýšlím o mustangu, byl jsem se v jednom projet a taky mě ucaroval. Krásnej zvuk a byl v manuálu:-) Ten je zatím k sehnání a za slušné peníze. ODEJDI a STYĎ SE a až vystřízlivíš, tak se možná můžeš vrátit |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Mustang a Corvette - jediný ameriky, co lidi v Česku znaj. Buď radši rebel a jezdi něčím, co lidi hned nedokáží
rozpoznat a zmůžou se jen na "ty woe, co to bylo????" - dávno už jsi v prachu, ale oni maj furt brouka v hlavě
|
|
|
|
|
Ale když to odstrojis co je tam navíc tak budeš mít z clona normální camaro, ne.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
To je tvůj boj, já bych to takhle neřešil |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Trans79 Mustang a Corvette - jediný ameriky, co lidi v Česku znaj. Buď radši rebel a jezdi něčím, co lidi hned nedokáží
rozpoznat a zmůžou se jen na "ty woe, co to bylo????" - dávno už jsi v prachu, ale oni maj furt brouka v hlavě Spíš to označí za Mustanga, ať to byl jakejkoliv muscle car :) Third-gen zas nejčastěji bývá oznašen jako K.I.T.T. :) |
|
1 uživatel blahořečil Jirka_z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Jo, to me vzdycky drti, kdyz vyfotej 1992 a napisou KITT |
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Ahoj všem, hrozně se mi líbí Camaro r.v. 79 až 81 a chtěl by si ke svým 40-tinám nějaké hezké koupit. Jsem z Hradce Králové a mám strašně moc otázek jelikož sháním auto v americe a i v evropě. V evropě hlavně v německu jsem narazil na samé podvodníky a s koupí auta z ameriky ( kde jsou krásné ) nemám zkušenosti. Nejste někdo z HK kdo už Camaro má a je ochotný se podělit o zkušenosti. Díky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ahoj, já bych to bral radši opatrně, v US jsou podvodníci stejně jako všude :) Jestli tam nemáš kontakt a neplánuješ cestování po US s hledáním auta jako dovolenou, radši bych poptal dovozce tady. V HK jsou minimálně 2. Ale teda jestli máš požadavek jen na ročník (+ předpokládám V8), je jich v Evropě dost a i v ČR bývá občas pěkný na prodej. Je to tady nejběžnější ročník. |
|
|
|
|
|
martin G je z HK jsem to ale praskac
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
To Jirka_Z28:
Ahoj, samozřejmě mám vysněné Camaro Z28 s motorem 383 stroker a převodovkou 700r4, se všemi možnými vychytávkami, které trhá asfalt 😍 V US známé moc nemám, ne takové, kterým můžu 100% věřit, tak jsem telefonoval do AMHK panu Hvězdovi a byl jsem velmi překvapen, že chce za dovoz veteránu z Floridy ( kde má myslím příbuzné ) 150tis a to je ještě bez jeho provize. Kdybych nevěděl přes jakou firmu to vozí v kontajneru a jaké poplatky jsou s tím spojené, tak bych mu to v tom telefonu jak byl přesvědčivý i uvěřil. Tak jsem mu slušně poděkoval a myslel si svoje. Druhý kdo v HK tahá auta je R.S.Car v Bříze a tomu budu volat v pondělí a doufám, že cena za dovoz bude přijatelnější. Také jsem se ptal v servisu u bazaru při výjezdu z Chrudimi na dovoz veteránu a tam mi řekl ( asi majitel ) třetinu ceny než p. Hvězda. Neznáte je tam někdo? O nikom jiném v HK nevim, myslel jsi ještě někoho? Dík Tomáš
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK