Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pro ročníky 78-81 jsem vytvořil takový tisknutelný "plakát" který mi visí na stěně v garáži. Velmi praktická věc Stáhnout můžete zde: (jedná se o základní elektriku vedoucí od předních světel až po zadní) Když se budu hodně nudit, tak to převedu do vektorů a nabarvím jednotlivé kabely :-D Upraveno uživatelem pátek 5. srpna 2011 10:41:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Lepší než plakát, je vidět ty dráty ve skutečnosti.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Oboje je dobré vidět, ale díky plakátu víš co kam a v jaké barvě. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem volný čas v posledním měsíci zabil tím, že jsem převedl základní elektrické schéma pro ročníky 78-81 do vektorů a dal by se s z toho nechat vytisknout obrovský plakát. Velikostně to může být ideálně 2x A3 na šířku. Je pravděpodobné, že se bude valná většina shodovat i Firebirdy. Zájemci o podklad pro tisk mi piště do mailu. Pro členy fóra zdarma, američanům to budu prodávat za $5 :-)) Podklady jsou odsud: http://www.nastyz28.com/2gcog/wiring.htmlNáhledy: -- -- Upraveno uživatelem čtvrtek 21. června 2012 11:42:14(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Jako plakát velikosti A0 do garáže ideální, nebo vyříznout do folie a nalepit na kapotu :-) Jakej máš formát? DXF?
|
|
|
|
|
Dělal jsem to v Corelu, můžu exportovat téměř do čehokoliv - AI, DXF/DWG, PDF, ...
Na A0 se to nehodí, protože je to dlouhá nudle, spíš ty 2xA3 spojený na kratší straně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
|
Sorry, ale ty měsíce práce mi za to nestojí, leda bych si na tom založil business Nicméně hodně drátů by tam mělo odpovídat i barevně, můžeš zkusit porovnat schémata :-) 78-81 vs. 74-76 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Budu si nechávat tisknout ten schematický plakát v tiskárně. Nechcete někdo taky? Velikost je to 4x A3 na výšku, tj. jakobyste dali 4 naše kalendáře na výšku vedle sebe. Napsal: xjohny Tak jsem volný čas v posledním měsíci zabil tím, že jsem převedl základní elektrické schéma pro ročníky 78-81 do vektorů a dal by se s z toho nechat vytisknout obrovský plakát. Velikostně to může být ideálně 2x A3 na šířku. Je pravděpodobné, že se bude valná většina shodovat i Firebirdy. Náhledy: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
To by mělo bejt asi identický na birda 79 ne? kdyžtak bych jedno chtěl.
|
|
|
|
|
Mohlo by být, jelo to na stejný lince. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak jednu plachtu beru :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Napsal: xjohny Budu si nechávat tisknout ten schematický plakát v tiskárně. Nechcete někdo taky? Velikost je to 4x A3 na výšku, tj. jakobyste dali 4 naše kalendáře na výšku vedle sebe.
Pro ty co znají jednotky ISO a neměří na kalendáře to bude 1200 x 450 mm. Tento rozměr se mi aspoň osvědčil.
|
|
|
|
|
Přesněji řečeno 1188x420 :-) Jsem na to fakt zvědavej, ještě jsem to svoje dílo vytištěný neviděl |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Na tebe dost dobrý
|
|
|
|
|
Počkej počkej, co myslíš tou první půlkou věty? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To je skrytý obdiv. Záslužná práce a asi to zabralo dost času.
|
|
|
|
|
Jasně, děkuji :-) Jestli se dobře pamatuju, tak jsem to matlal po večerech asi měsíc+. Kdyby mě to ale nebavilo, tak to nedělám :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Ahoj. Nemáte někdo čistě náhodou schéma připojení rádia Pioneer KEH 3939 ? Je to pravděpodobně origo rádio v Corvettě 74 a tak je možný že to bylo i v Camarech. Je tam na výstupu konektor 10 pin a nemůžu se nikde dopídit barev drátů. To rádio umí 2x25, nebo 4x15, ale schema nikde není a z radia ho nějaký šikula odloupnul.
|
|
|
|
|
Našel jsem tohle, ale otázka jak to bude korespondovat s tvým současným stavem: two speakersGreen Left + Green w/black L- Gray Right + Grey w/black R- If using 4 Speakers the Green w/ Red would be L+ Front Grey w/ Red would be R+ Front & evidently the Green w/black L- on both Lefts & Grey w/black R- on both Rights. PS L=Left R=Right Zdroj: https://www.corvetteforu...er-wireing-question.html |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Super ! Díky za vyčerpávající, konstruktivní informaci. Než odvařit rádio, tak se raději dvakrát přeptám. (A to ještě nevím, jestli už není odvařený - ještě jsem ho nezkoušel ani připojit na šťávu)
|
|
|
|
|
Pokud máš stejně barevné dráty, tak zkus změřit impedanci (odpor) L+ a L-, potom R+ a R- Mělo by vyjít pár jednotek Ohm.
Pokud to neukáže nic, zkusil bych možná zašustit 1.5V baterkou na oba dráty a poslouchat jestli repráček chrčí. Případně propípat drát - jeden konec u rádia, druhý u repro. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
[img] [/img] ELEKTROINSTALACE Zdarec.Já měl v příšerným stavu elektroinstalaci,tak jsem si objednal na ebay docela přehlednej plánek na mého farebirda(není to zadarmo,ale co naplat). Je to zalitý ve folii takže to docela vydrží.Níže je odkaz.Mají plánky na hafo US cars. http://www.ebaystores.co...mp;_trksid=p4634.c0.m322
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Tak jsem volný čas v posledním měsíci zabil tím, že jsem převedl základní elektrické schéma pro ročníky 78-81 do vektorů a dal by se s z toho nechat vytisknout obrovský plakát. Velikostně to může být ideálně 2x A3 na šířku. Je pravděpodobné, že se bude valná většina shodovat i Firebirdy. Zájemci o podklad pro tisk mi piště do mailu. Pro členy fóra zdarma, američanům to budu prodávat za $5 :-)) Podklady jsou odsud: http://www.nastyz28.com/2gcog/wiring.htmlNáhledy: Prosím Honzo máš to ještě v PC? Mě to nejde otevřít..... Nezaslal by jsi mi to v plné palbě na E-mail prosím prosím mě s té eletriky snad jebne :-(( parekk@seznam.cz |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Máš to tam. Ale upozorňuji, že je to do roku 79. Novější už měly drobné změny jako třeba přidanou primitivní ŘJ. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK