Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Máš to tam. Ale upozorňuji, že je to do roku 79. Novější už měly drobné změny jako třeba přidanou primitivní ŘJ. Děkuji já mám 1979 takže by to mělo být přesně ono. Děkuji mnohokrát jdu na to juknou. Jo Hanzy když tě mám na drátě prosím funguje spolupráce s Ameriky-HK? Jak tomu bylo kdysi? Děkuji |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
"Nefunguje"... prostě si vypočti cenu dle kalkulačky na jejich webu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
Napsal: xjohny "Nefunguje"... prostě si vypočti cenu dle kalkulačky na jejich webu :-) Děkuji Náčelníku, já jen kvůli výfukovému setu ten bohužel letecky nepošlou..... Ale zatím to bude na JZD, končit před zadní nápravou, a za rok Z-tko dostane celý set. https://www.summitracing.com/parts/pye-sgf70s |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koncovky koupíš za pár desítek dolarů, tlumiče jsou dost daleko. Kdybys chtěl lepší proudění plynů, tak je tam nedáš vůbec :-D Nebo použij glasspacky. |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK