Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Já jsem si řikal, žes to trošku předimenzoval :) No,jo-ale v dobrý víře. Když to před tím táhlo skoro prdel po zemi,ta pera byla prohnutá skoro už na druhou stranu. Těžko se to odhaduje. Kdybych to věděl dopředu tak bych kováři řekl ať udělá jen "medium" ale pera nejsou bifteky! On je totiž zvyklej hamrovat Tatry,Liazky,traktory..... Tak se do toho opřel,no. Unavíme a uvidíme....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:No,jo-ale v dobrý víře. Když to před tím táhlo skoro prdel po zemi,ta pera byla prohnutá skoro už na druhou stranu. Těžko se to odhaduje. Kdybych to věděl dopředu tak bych kováři řekl ať udělá jen "medium" ale pera nejsou bifteky! On je totiž zvyklej hamrovat Tatry,Liazky,traktory..... Tak se do toho opřel,no. Unavíme a uvidíme.... Nafot to at se můžem pokochat :-)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:Zdar Camarádi! Tak jsem strávil o víkendu zase spousta hodin v jámě... Mám to složený zpět,konečně... Ale.... Kovář se s tím moc nepáral a vyhamroval to tak ukrutně,že jsem to tam dostal po neskutečným zápasení se soustavou pajsrů a heverů a různých svěrek.A pak ten přidaný list z Ducata tomu taky napomohl-ale vlastně jsem jím jen nahradil ten nejkratší spodní,jelikož byl vlevo stejně zlomený. No,když jsem to poskládal a spustil na kola-nestačil jsem se divit. Prdel až u stropu... Stabik skoro hobloval diferák a tlumiče byly krátké!!!! Takže Hijackery zatím nejsou potřeba. Dal jsem zpátky ty Koni tlumiče a naskládal do kufru asi 300kg a občas to propéruju-uměle to musím trošku unavit. Už je to trošku lepší... Jo-je to věda. To hamrování není legrace. Když to přeženeš, tak to trčí k nebi a když to zase ošolichneč, tak hobluješ humy o podběhy.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Jasně,brzy nafotím a dám to sem. Dal jsem si práci i s nátěrama. Všechno jsem brousil drátěnýma kotoučema na flexe až na kov. Pak základovka a kladívkový Hammerite. Na bubny a brzdy jsem použil barvu na vysoké teploty. Bubny černé a vše kolem brzd červené.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Jasně,brzy nafotím a dám to sem. Dal jsem si práci i s nátěrama. Všechno jsem brousil drátěnýma kotoučema na flexe až na kov. Pak základovka a kladívkový Hammerite. Na bubny a brzdy jsem použil barvu na vysoké teploty. Bubny černé a vše kolem brzd červené. Ty jo kompletní GO :-) dám ti své camaro na zimu, aby ses nenudil :d/
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ty jo kompletní GO :-) dám ti své camaro na zimu, aby ses nenudil :d/
Hele,když tady tak čtu jak kluci řeší problémy s motorem a karburátory a vůbec-tak jsem ještě slabej hráč! Doufám,že mi to vydrží co nejdýl a nebudu muset spravovat motor-do toho se sám pouštět nehodlám-nemám patřičnou kvalifikaci!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Hele,když tady tak čtu jak kluci řeší problémy s motorem a karburátory a vůbec-tak jsem ještě slabej hráč! Doufám,že mi to vydrží co nejdýl a nebudu muset spravovat motor-do toho se sám pouštět nehodlám-nemám patřičnou kvalifikaci! Co mám říkat já, já tomu vůbec nerozumím:-(
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Co mám říkat já, já tomu vůbec nerozumím:-(
Se zas tak nepodceňuj,ono Tě to donutí-a pak máš Harleye,hadraplán a kdo ví co ještě-kočár teď.... Takže určitě v Tobě nějaká ta manuální zručnost bude! Kdo hledá-najde!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Se zas tak nepodceňuj,ono Tě to donutí-a pak máš Harleye,hadraplán a kdo ví co ještě-kočár teď.... Takže určitě v Tobě nějaká ta manuální zručnost bude! Kdo hledá-najde!!! Nějakej základ ve mě asi bude, ale na auta jsem ještě panic [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Super!!! Díky! Na první pohled to vypadá identicky!!! Zjistím a dám vědět!!!:d/
|
|
|
|
|
Tak kdepak je máš Míšo?
|
|
|
|
|
Hvězda psal že ta první várka(přední) tu už bude brzy-jedou už v kontejneru(já myslel že už je má tady a on myslel že je má-ale naložený na lodi!) No,a ty zadní pořád nebyly-museli je prý zadat do výroby-takže pojedou až dalším kontejnerem. Tzn. že tu budou tak v září!!! No není tohle k nas..ní!!!???
|
|
|
|
|
Ale budou tu. A hlavně je tu nikdo nemá. Dobře jsme vybrali dobře...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí Ale budou tu. A hlavně je tu nikdo nemá. Dobře jsme vybrali dobře... jsou suprovi!!!!! az budu vybirat kola tak te taky pozadam :)
|
|
|
|
|
tafna napsal: jsou suprovi!!!!! az budu vybirat kola tak te taky pozadam :) Jasný... Není problém. Průměry, ETčka, backspacingy už mám zmáknutý ze svého camara :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Vypadaj nadherne a nemuzu se dockat, jak budou vypadat na aute-fakt dobra volba
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Vypadaj nadherne a nemuzu se dockat, jak budou vypadat na aute-fakt dobra volba Taky to bylo E-mailů, diskuzí a hledáního než jsem Michalovi kápnul do noty. Ale jest pravdou že jsme vybrali fakt bezvadně. Je to hodně muziky za málo peněz. Jsou levnější jak moje Cragary a rozměrově je to to samé. 8x15 backspacing 4.25" a 10x15 backspacing 4.25"
|
|
|
|
|
Jinak až ti dorazí Michale, tak se nelekaj jejich šíře. Budou se ti zdát jako nehorázný válce. Ale je to jen zdání :-) Krásně ti vyplní zadní podběh a hlavně nečumí ven.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jinak až ti dorazí Michale, tak se nelekaj jejich šíře. Budou se ti zdát jako nehorázný válce. Ale je to jen zdání :-) Krásně ti vyplní zadní podběh a hlavně nečumí ven. Už se jich nemůžu dočkat! Si piš!!! Mimochodem,dnes jsem při projížďce Pontiacem potkal cestou pěknýho Buicka a dali jsme řeč s týpkem. A on,že ví kde stojí Firebird a hned vedle má prý soused Camaro... Tak jsem tam zajel a nekecal!!!! Ještě k tomu je to kámoš(s tím Birdem) a vůbec jsme se nikdy nebavili o tom že něco takovýho má!!! Náhoda jak blbec! Škoda že jsem s sebou neměl foťák.....Doufám že ho brzy zprovozní(nějak ho zlobí motor) a vyjede. To Camaro je pojízdné 5.7 motor a je po renovaci-ale týpek s ním moc nejezdí-tak snad začne! Takže 2 mouchy jednou ranou-3km od mého baráku!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: Jí Jinak až ti dorazí Michale, tak se nelekaj jejich šíře. Budou se ti zdát jako nehorázný válce. Ale je to jen zdání :-) Krásně ti vyplní zadní podběh a hlavně nečumí ven. Ked sa to zmesti na Camaro, Fiebird bude v pohode, ma o nieco vacsie vykrojenie na kolesa, mozno to zvladne aj o cislo vacsie pneu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hele Majkl, až to budeš mít v tom černym laku, tak ne abys s tim vyváděl nějakou neplechu jako týpek tady... :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hele Majkl, až to budeš mít v tom černym laku, tak ne abys s tim vyváděl nějakou neplechu jako týpek tady... :)) Borec dobrej suverén
|
|
|
|
|
Zdar chlapi... Omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyl...ale řeším teď velkou životní tragédii... Nemám na nic chuť ani náladu. Celý svět se mi zhroutil... Nevím jak to bude dlouho trvat,ale snažím se s tím bojovat. Dochází mi síly-a každodenní samota tomu moc nepřidá. Snad se z toho dna vyhrabu a vše bude zas dobrý.Omlouvám se za nečinnost tady-ale nemůžu,nic mne netěší... Tak zatím. Michal.
|
|
|
|
|
Safra, tak to je mi moc líto :-( Sic tady asi nikdo neví o co se jedná, ale to se taky nehodí to "veřejně" říkat. Snad jen to, že ti moc držím palce a ať to překonáš! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK