Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hlásím po repasi motoru spotřebu 16-17 litrů na 100 km. Je tam nastavená bohatší směs kvůli zajíždění vačky, po doštelování by to mohlo o chlup klesnout k 16ti litrům.
S extrémně lehkou nohou a bez blbnutí bych hádal 13-15 litrů na 100 jako definitivum. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hlásím po repasi motoru spotřebu 16-17 litrů na 100 km. Je tam nastavená bohatší směs kvůli zajíždění vačky, po doštelování by to mohlo o chlup klesnout k 16ti litrům.
S extrémně lehkou nohou a bez blbnutí bych hádal 13-15 litrů na 100 jako definitivum. já se dostal na 14l když jsem jen na náš sraz, ale jel jsem pořád kilo...jinak jezdím kolem 17 l...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Hmm... Já to mám rozštelované se spotřebou kolem 20ti s lehkou nohou sakra :-(((
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak, lehká noha 14,6L, průměr 16l a blbnutí po městě tak 20L.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Havlas napsal:Tak, lehká noha 14,6L, průměr 16l a blbnutí po městě tak 20L. jj to je jak u mě...by mě zajmala spotřeba u šestiválců, jestli se to nějak výrazně liší nebo ne...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Je zde jistá pravděpodobnost, že si v pátek povezu autíko domů s novým exhaustem... :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Je zde jistá pravděpodobnost, že si v pátek povezu autíko domů s novým exhaustem... :d/ Tak to abych Jurovi zavolal a domluvil si tu úpravu výfuku ještě před odjezdem do KV. Nebo alespoň si vyzvednout ty vložky kdyby to nestihl udělat.
|
|
|
|
|
Kuafixdrát, baronet nebude vědět co dřív... Uděláme tedy pořadník: 1) Moje emise 2) a to už si dohodněte :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kuafixdrát, baronet nebude vědět co dřív... Uděláme tedy pořadník: 1) Moje emise 2) a to už si dohodněte :-D S tím počítám. Kdo by mě pak hodil dom
|
|
|
|
|
Hm, koukám, že s Ondrou se o tom ještě nikdo nebavil :-D No to jsem zvědavej, jak tahle akce dopadne. EDIT: Takže baronet možná chápe, že se to bude dělat u něj, to kristepane až v Aši, mě jebne... :)) Ještě s ním hodim řeč. Upraveno uživatelem středa 23. září 2009 0:20:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hm, koukám, že s Ondrou se o tom ještě nikdo nebavil :-D No to jsem zvědavej, jak tahle akce dopadne.
EDIT: Takže baronet možná chápe, že se to bude dělat u něj, to kristepane až v Aši, mě jebne... :)) Ještě s ním hodim řeč. Tak já nevím... Ale mluvil jsem přímo s Ondrou a naše dvě camara jsou očekávána. Jak se s ním Havlas domluví bude jen na něm.
|
|
|
|
|
No Ondra to asi chápal tak, že jsou očekávána u baroneta, tj. v Aši. Kuafix, to je přes celou republiku :-) Ještě se domluvím s baronetem.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No Ondra to asi chápal tak, že jsou očekávána u baroneta, tj. v Aši. Kuafix, to je přes celou republiku :-) Ještě se domluvím s baronetem.. No ty vo*e... Tak to by byla solidní štreka. 130 - 140? Upraveno uživatelem středa 23. září 2009 1:08:28(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
145km od tebe, 170 ode mně To mi vychází na 54 litrů paliva, těpéro :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:145km od tebe, 170 ode mně To mi vychází na 54 litrů paliva, těpéro :)) co tady žvaníte 150 km to máte za rohem, já jel do Luštěnic a zpět za den 500 km poseroutky a vy jste ani nedosmrděli a to to máte z praglu necelejch 50 km, to i maník z prahy dojel fordem T po ose..
|
|
|
|
|
Kdo je u tebe pražák, my jsme hrdí severočeši!! A do luštěnic jsem neměl čím jet beztak :-P
Jinak: Akce se tedy bude konat až v Aši. Mi se udělají emise, to je chvilka, Jířovo Camaro půjde do baronetovy garáže a Havlas, pokud pojede, tak se domluví na místě. Doufejme, že bude krásné počasí! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdo je u tebe pražák, my jsme hrdí severočeši!! A do luštěnic jsem neměl čím jet beztak :-P
Jinak: Akce se tedy bude konat až v Aši. Mi se udělají emise, to je chvilka, Jířovo Camaro půjde do baronetovy garáže a Havlas, pokud pojede, tak se domluví na místě. Doufejme, že bude krásné počasí! No nenechá se nic dělat.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdo je u tebe pražák, my jsme hrdí severočeši!! A do luštěnic jsem neměl čím jet beztak :-P
Jinak: Akce se tedy bude konat až v Aši. Mi se udělají emise, to je chvilka, Jířovo Camaro půjde do baronetovy garáže a Havlas, pokud pojede, tak se domluví na místě. Doufejme, že bude krásné počasí! severočeši :-) nemakáš náhodou v praze? stejně je to vše předměstí prahy [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:severočeši :-) nemakáš náhodou v praze? stejně je to vše předměstí prahy [-o< [-o< Tak ano, pracuji, ale nedojíždim Camarem :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jenik budeš pak mít místo v autě i pro Marušku? Že by jela taky?
Sraz přesně kdy a kde se domluvíme po telesfonovi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Kdyby vas bylo malo tak se take pridam. Mel bych aspon zaminku po ceste navstivit milovanou tchyni v Karlovych Varech. A muzem stoho udelat mini session.
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak ano, pracuji, ale nedojíždim Camarem :))
to by ti z platu asi moc nezůstalo [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Kdyby vas bylo malo tak se take pridam. Mel bych aspon zaminku po ceste navstivit milovanou tchyni v Karlovych Varech. A muzem stoho udelat mini session. Z Hořovic? To by pak bylo docela oklikou ne? My budeme mít, počítám, s Jířou a snad i Havlasem sraz v Mostě, to se ještě uvidí. Jířa: Jistěě, bandu ukrajinců přece nepovezu, takže tam vzadu 2 místa budou :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jestli jsem to pochopil spravne tak jedete do Ase. Je tot ak? Primejsi trasa od nas je pres Marianky, ale vy predpokladam pojedete pres K. Vary. Tak se tam muzem sejit nebo az v Asi. Ja ani zadne serizeni nepotrebuju lepe receno na tu chvili nez Camaro rozeberu to snad nema ani cenu. Prijel bych jen ze by jsme popovidali jestli mate cas.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK