Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No matně si vzpomínám, že přesně o takovém Jirka hovořil, že ho tam dají. A nakonec tam má zase "obyčejnej". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:No matně si vzpomínám, že přesně o takovém Jirka hovořil, že ho tam dají. A nakonec tam má zase "obyčejnej". Přesně tak. Ale asi se jim nechtělo řešit jiné zapojení. Upraveno uživatelem pondělí 5. října 2009 15:01:36(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jiro, kdyz uz to mas takle rozvrtany nechces vyzkouset to obrouseni vyfukovych ventilu na 30 st. jek popisovali v tech upravach motoru co jsem ti kdysi posilal?
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Jiro, kdyz uz to mas takle rozvrtany nechces vyzkouset to obrouseni vyfukovych ventilu na 30 st. jek popisovali v tech upravach motoru co jsem ti kdysi posilal? Už jsem s tím byl v Jizbicích ;-) Dělalo se to s novejma ventilama. Do Jizbic s tím byla první cesta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baronet: Mirku budeš chtít poslat to těsněňá pod ventilvá víka? Nějak se to tu zakecalo.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Hele... A na němcích. Takže počta by nemusela být tak hrozná. Ehm :)) Artikelstandort: Melbourne, VIC, Australia |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: Jí
Už jsem s tím byl v Jizbicích ;-) Dělalo se to s novejma ventilama. Do Jizbic s tím byla první cesta.
Zase prisel s krizkem po funuse. Tak aspon Pochvalen bud. S toho co bylo v tech clancich popsano aplikovali jste na ten tvuj motor jeste neco jineho? Krome lesteni a dolicovani dilu?
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Zase prisel s krizkem po funuse. Tak aspon Pochvalen bud.
S toho co bylo v tech clancich popsano aplikovali jste na ten tvuj motor jeste neco jineho? Krome lesteni a dolicovani dilu? Přesuňte se prosím do Jirkovy rubriky ohledně takových otázek, tady se bude řešit jen současná oprava ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Baronet: Mirku budeš chtít poslat to těsněňá pod ventilvá víka? Nějak se to tu zakecalo. Ne momentálně nevidím důvod stará vypadají dobře a nejsou od tmelu Jediný místo kde je tmel jsou vahadla ventilů a to je špatně |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Fotky!! Fotky!!! Fotky!!!
|
|
|
|
|
ano fotky (stávající stav)doplním jinak rozdělovač už mám zalepenej i s podlakem a drží :d/ no přiznám že nevím jak dlouho ,ale chvilku to vydrží a na jéééžiška třeba dostaneš novej |
|
|
|
|
Tracking ID pro gumičky :-) Dejte si kdo chce do záložek, pak to smáznu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:ano fotky (stávající stav)doplním jinak rozdělovač už mám zalepenej i s podlakem a drží :d/ no přiznám že nevím jak dlouho ,ale chvilku to vydrží a na jéééžiška třeba dostaneš novej To ještě splou musíme prokonzultovat. Chtěl bych něco lepšího MSD?? Aby to bylo nejen spolehlivé, ale přineslo to i něco do výkonu.
|
|
|
|
|
johnymu jsem posílal odkazy ,ale je to pochopiteně palba i s cívkou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí jo lepší už to být nemůže Upraveno uživatelem úterý 6. října 2009 15:43:58(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:jo lepší už to být nemůže No... Tak ho co nejdříve koupím.
|
|
|
|
|
Tak jsem k tomu seřízenému motoru koupil malou třešničku. U nás v ČR ho mají za 1800 Kč. Takže ještě tu čistící sadu, a hotovo. K&N Upraveno uživatelem úterý 6. října 2009 18:14:26(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Tak jsem k tomu seřízenému motoru koupil malou třešničku. U nás v ČR ho mají za 1800 Kč. Takže ještě tu čistící sadu, a hotovo. K&N Tak ten mam taky.....
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak jsem k tomu seřízenému motoru koupil malou třešničku. Ty máš seřízený motor? Dneska jsem byl v garáži a jediný co tam bylo je tohle Upraveno uživatelem úterý 6. října 2009 23:34:26(UTC)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A poslední věc tady máš fotky toho tmelu Nejdřív pomalý rozjezd a teď maso je to vlastně vulkanizovaná guma a co to udělá když se to dostane do oleje a ucpe to kanálek třeba zrovna na tom koníku si představ sám Stačí fotky takhle ? Upraveno uživatelem úterý 6. října 2009 23:22:28(UTC)
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
zrejme se to tam dostalo pri pokladani ventilovich vik ne? toho si clovek vsimne az kdyz to rozebere podruhe!
|
|
|
|
|
tafna napsal:zrejme se to tam dostalo pri pokladani ventilovich vik ne? toho si clovek vsimne az kdyz to rozebere podruhe! Ano právě proto by se víka lepit neměli, zrovna jako vana převodovky. Mimochodem víka přilepená nebyla bylo tam zánovní těsnění pokud mohu posoudit neteklo to. Jinak ty koníci jsou super:d/ :d/ |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK