Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
tafna napsal:ja na to koukam s pohledu mechanika a jsem vzdycky zdesen co si zakaznik bude na aute prat. sundat olejovou vanu? nejdriv poloosu! vyndat alternator? sundat svody! predni blatnik? odsroubovat 22 sroubu a co treba svicky na boxeru :)))) vyndat motor! mel jsem 147 rv.02 dvoulitr twinspark. svezeni super brzdy, podvozek, motor! do te doby nez jsem chtel vymenit tesneni pod ventilovim vikem. kdyz jsem videl ty vacky tak jsem se zdesil jeste ten vecer jsem podal inzerat. asi po pul roce to odeme odkoupil jeden bazar a stji to tam dodnes http://alfa-romeo.autoba...Alfa-Romeo-147-7854.html JO, JO, neni nad poradnou ameriku, tam je vsude dost mista.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:ja na to koukam s pohledu mechanika a jsem vzdycky zdesen co si zakaznik bude na aute prat. sundat olejovou vanu? nejdriv poloosu! vyndat alternator? sundat svody! predni blatnik? odsroubovat 22 sroubu a co treba svicky na boxeru :)))) vyndat motor! mel jsem 147 rv.02 dvoulitr twinspark. svezeni super brzdy, podvozek, motor! do te doby nez jsem chtel vymenit tesneni pod ventilovim vikem. kdyz jsem videl ty vacky tak jsem se zdesil jeste ten vecer jsem podal inzerat. asi po pul roce to odeme odkoupil jeden bazar a stji to tam dodnes http://alfa-romeo.autoba...Alfa-Romeo-147-7854.html a už jsi někdy dával nové pístní kroužky na Suzuki Vitara 2,5 V6?:-) to je teprve pamlsek |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá a už jsi někdy dával nové pístní kroužky na Suzuki Vitara 2,5 V6?:-) to je teprve pamlsek
na tomhle aute jsem delal spojku a pohadka! abych pravdu rekl motory nedelam myslim jako klikovi sistem takze pro me by to byl just pamlsek :))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Abyste si nemyslili, že se tady lení, tak kdepak, tady se tuní! Doslova :) Úprava světlovodů aby lépe světlovodily, nalevo před, napravo po aplikaci alobalu... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
pane vachmajstr vi jste hlava!! dobrej napad!! :))
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jsem zvědav jak to bude svítit v palubce.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Jsem zvědav jak to bude svítit v palubce. Všechno pečlivě dokumentuji, abych pak z toho sestavil obrázkovo-videjní extázi, jako obvykle |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jénik zbyla ti ještě ta přední maska? Přemýšlím že bych vyboural ten spodní gril a usadil za něj olejové chladiče. Myslím že špatně by to nevypadalo... obrUpraveno moderátorem neděle 15. listopadu 2009 21:10:41(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Čéče, teď nevim.... byla taková okousaná, tak nevim jestli jsem ji někde shraňoval, ale podívám se. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Jénik zbyla ti ještě ta přední maska? Přemýšlím že bych vyboural ten spodní gril a usadil za něj olejové chladiče. Myslím že špatně by to nevypadalo... Ty mi dáváš normálně jsem se šel podívat do garáže na ten gril ,protože se mi zdálo že to tam takhle nemáš Upraveno uživatelem čtvrtek 29. října 2009 20:45:15(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Tak nemam, asi jsem ji vyhodil do plastů při úklidu garáže |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Tak nemam, asi jsem ji vyhodil do plastů při úklidu garáže třídíš odpad jo? Upraveno moderátorem neděle 15. listopadu 2009 21:12:02(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:třídíš odpad jo? :d/ :d/ No jasně |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Ty mi dáváš normálně jsem se šel podívat do garáže na ten gril ,protože se mi zdálo že to tam takhle nemáš Trocha hraní ve fotošopu a dělá to divy. A myslím že by to i špatně nevypadalo. Přemýšlím že bych to opatrně vyřízl, tím bych z falešného grilu získal funkční gril, za které bych mohl dát oba olejové chladiče. Na vodní chladič to dávat nechci.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí
Trocha hraní ve fotošopu a dělá to divy. A myslím že by to i špatně nevypadalo. Přemýšlím že bych to opatrně vyřízl, tím bych z falešného grilu získal funkční gril, za které bych mohl dát oba olejové chladiče.
Na vodní chladič to dávat nechci.
Dej to na vodní chladič má to svůj důvod Hele http://www.usacarsantl.cz/Fajn chlap a zná. |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
znáš ho??mám to za rohem...
|
|
|
|
|
Já jen že když tam dám ty chladiče oba, tak zakryju prakticky celý chladič vodní. Dále Camaro 78. Ať to tu Jénikovi nezanášíme :-)
|
|
|
|
|
Hmmmm... a na testacích by ani nic nepoznali |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Hmmmm... a na testacích by ani nic nepoznali Ty jo ... cena není špatná...bohužel clo a DPH + přepravní náklady .... Jinak mě by se mooooc líbilo tohle BRRRRMMMM.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hmmmm... a na testacích by ani nic nepoznali na kolik se ta doprava muze vysplhat sem??
|
|
|
|
|
Řekl bych dopravné do 20ti tisíc? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Řekl bych dopravné do 20ti tisíc? kurna to neni zas tolik!? kdyz si vemes ze starej bys prodal? jenze to by nam zas nepobrala prevodovka co??
|
|
|
|
|
No slušnej motor by se možná dal sehnat i za 50+- tisíc. Takže, když si chudák Jirka sečte, co do motoru nacpal (a pořád není hotovej) a co by za to mohl mít za vyladěnou bestii, tak to by se chtělo skoro až brečet Převodovce by snad stačil jinej měnič, jinak nevim, úprava by se měla vejít do desítky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No slušnej motor by se možná dal sehnat i za 50+- tisíc. Takže, když si chudák Jirka sečte, co do motoru nacpal (a pořád není hotovej) a co by za to mohl mít za vyladěnou bestii, tak to by se chtělo skoro až brečet Převodovce by snad stačil jinej měnič, jinak nevim, úprava by se měla vejít do desítky. To by mě docela zajímalo co by se dalo pořídit i s dovozem do 120 ti. Já nevím... Vnitřek motoru není špatnej. Myslím si že pořádný hlavy možná i ještě ostřejší vačka a ta obluda se v tom fakt probudí. Jinak základ to myslím špatnej nemá.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK