Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Si mě blejsknul pacholku a zezadu Dobré zprávy dnes dorazí zbytek dílů z lakovny ,ještě by mohlo přestat sněžit[-o< |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Si mě blejsknul pacholku a zezadu Dobré zprávy dnes dorazí zbytek dílů z lakovny ,ještě by mohlo přestat sněžit[-o< Hihi... Pěkně zákeřně Příští týden má být až +14. Tak snad to klapne :-) Už jsou ty lakované věci doma? [-o<
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hihi... Pěkně zákeřně Příští týden má být až +14. Tak snad to klapne :-) Už jsou ty lakované věci doma? [-o< ne až v 22:45 |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:ne až v 22:45 Jak to?
|
|
|
|
|
Mirku nevíš kde by se dalo sehnat tohle? Dále v Camaru 78...
|
|
|
|
|
Ochutnávka:d/ Sorry za kvalitu ve skutečnosti je barva mnohem tmavší jako na autě ,vyfotím zítra na slunci jestli nějaký bude price je 466 Upraveno uživatelem sobota 17. října 2009 1:05:39(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Ochutnávka:d/ Sorry za kvalitu ve skutečnosti je barva mnohem tmavší jako na autě ,vyfotím zítra na slunci jestli nějaký bude Super!!! Pak to vyfoť rovnou na autě :d/
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
|
Myslím že po Mirkovo péči to už nehrozí :d/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Myslím že po Mirkovo péči to už nehrozí :d/
¨ Slíbené porovnání ve skutečnosti to tak stejný není nový nástřik je trochu světlejší .I když v krabici se nám to zdálo dost tmavý Tohle aby se s měl na co těšit Tak teda jdu na to Schválně jestli víš co se mi tady nelíbí |
|
|
|
|
měl bych otázku proč si vlastně použil právě tyhle hlavy? Z novějšího modelu |
|
|
|
|
Na pravé původní hlavě se mi odloupl kus sedla. Zkusilo se to zavařit, ale nedrželo to. Tak se sehnala hlava ze Z/28 ročník 81. Nižší otáčky pohoda. Ale ve vysokých otáčkách se to hádalo. Nevědělo se proč. Ale pak se zjistilo že na té hlavě jsou nějaké odlišnosti, takže se nedá použít samotná. Puze v páru. Tak jsem koupil hlavy ze Z/28 1993. Na hliníkový jsem v tu chvíly neměl. Takže tohle bylo pro mě nejschůdnější východisko. Koukám že jsi i vypulíroval kabely ke svícím Co se ti tam nelíbí? Netuším Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 0:19:41(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
nelíbí, ta vystuha má být po celé délce, museli jí uloupnout(všechny) aby se tam vešla ta velká vahadla.Má to vliv na pevnost a těsnost. jo kabely jako nové :d/ ty hlavy mi tam nějak nepasujou no podle mě mají i jiné průtokové parametry atd. no jo ale když nebylo zbytí a staré hlavy máš? Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 0:19:18(UTC)
|
|
|
|
Jo máš pravdu. S těma vahadlama byl problém. Říkal mi že s tím budou muset něco vymyslet a nebo nové kryty. Tak vydím co vymysleli. Ale musím říci že to neteklo. Staré hlavy mám. Ale použitelná je jen jedna. Tyhle by měly být lepší jak ty původní ne? Jinak ten budík půjde ven pod nárazník. Inspirovalo mě jedno EL Cmaino Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 0:19:27(UTC)
|
|
|
|
|
Momentální stav je asi tak No a budík máš tady Ani se neptej proč leží na těch závitnících Dneska jsem myslel že to dodělám ale zjistil jsem že jsou všude orvané závity. Takhle vypadají všechny Takže jsem dnes nakoupil šroubení,závitové tyče a matičky a budeme pokračovat. Víš že karburátor je vždy na šteftech aby šel správně utáhnout? Tak zase bude šrouby jsem zahodil stejně byl každej jinej:d/ Kdyby se ti zdálo že se stím moc seru tak řekni, ale myslím si že na motoru 400PS nesmí vybrovat(žádný šrouby) nic jiného než sanice vystrašeného řidiče. P.S nemyslím že jsou lepší protože jsou určený pro injection system=májí menší průtoky Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 0:19:03(UTC)
|
|
|
|
A třešnička |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Baronet74 napsal:A třešnička
a má ho tam
|
|
|
|
|
Tak to je paráda!!! Fakt nezkutečně krásná práce Nemám slov. Prokouklo to nádherně [-o< A že se s tím stak sejříš? To je jen dobře. Alespoň někdo z mehániků tomu dává maximální péči. Mám velkou radost a jsem nadšenej!!! Ale ty šrouby jsou fakt prasárna Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 0:15:12(UTC)
|
|
|
|
|
Tam už chybí k dokonalosti jen to MSD zapalování
|
|
|
|
|
Ten budík... Ten je rovnou použitelnej Mirku a nebo se musí ještě nějak upravovat? (přívod trubiček a ventilek)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ten budík... Ten je rovnou použitelnej Mirku a nebo se musí ještě nějak upravovat? (přívod trubiček a ventilek)
musíš sehnat ještě to T s tím ventilkem[-o< |
|
|
|
|
Napsal: Jí Tam už chybí k dokonalosti jen to MSD zapalování K dokonalosti tomu chybí .............. vyndat motor a poskládat celý pořádně jak má být tesnění olej pumpa atd atd. |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:K dokonalosti tomu chybí .............. vyndat motor a poskládat celý pořádně jak má být tesnění olej pumpa atd atd. nekaž mi teď radost [-o< :d/ :d/
|
|
|
|
|
To téčko budu muset někde nechat vyrobit. Nebude to asi k sehnání
|
|
|
|
|
ne já myslím že teď to nějakou dobu bude OK ale je to paráda co trocha barvy dělá zázraky To T dělá stejná firma jako budík FESTO P.S koukám že jsi to dal i na U.S motors Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 1:04:17(UTC)
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK