Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar chlapi... Omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyl...ale řeším teď velkou životní tragédii... Nemám na nic chuť ani náladu. Celý svět se mi zhroutil... Nevím jak to bude dlouho trvat,ale snažím se s tím bojovat. Dochází mi síly-a každodenní samota tomu moc nepřidá. Snad se z toho dna vyhrabu a vše bude zas dobrý.Omlouvám se za nečinnost tady-ale nemůžu,nic mne netěší... Tak zatím. Michal. inu, tak co třebas konečně dohodnout nějaký ten sraz, pokud by to nějak pomohlo...a i kdyby ne, tak držim palce ať je to všechno kolem alespoň o něco lepší co nejdřív!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
wolfow napsal:Zdar chlapi... Omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyl...ale řeším teď velkou životní tragédii... Nemám na nic chuť ani náladu. Celý svět se mi zhroutil... Nevím jak to bude dlouho trvat,ale snažím se s tím bojovat. Dochází mi síly-a každodenní samota tomu moc nepřidá. Snad se z toho dna vyhrabu a vše bude zas dobrý.Omlouvám se za nečinnost tady-ale nemůžu,nic mne netěší... Tak zatím. Michal. Tak aspon vis kam mas prijit za kamarady, ktery te podrzej.......chlape. Pochvalen buď...ne? Drz se a pamatuj ze vetsinou plati vsechno zly je pro neco dobry.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar chlapi... Omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyl...ale řeším teď velkou životní tragédii... Nemám na nic chuť ani náladu. Celý svět se mi zhroutil... Nevím jak to bude dlouho trvat,ale snažím se s tím bojovat. Dochází mi síly-a každodenní samota tomu moc nepřidá. Snad se z toho dna vyhrabu a vše bude zas dobrý.Omlouvám se za nečinnost tady-ale nemůžu,nic mne netěší... Tak zatím. Michal. Hlavu vzhůru, trenky dolů
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Tak jak jsi na tom Michale? Snad už se tu mezi F-body kámošema brzy objevíš. Pochválen Buď...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ahoj Kamarádi! Snažím se-bojuju. Akorát mám 12 kilo dole z nervů a rozkouřil jsem se jak fabrika...Fakt mne nic nebaví a jen tak přežívám. Věřím,že časem bude líp-ale ne a ne to přijít. Dík,že máte někteří starost. Musíte to pochopit-časem třeba vysvětlím. Je to námět na román...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak se hochu drz!! a obcas si nastartuj v8 to ti snad udela radost!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jako ostatni nevim o co jde, ale pokud je to vazny jak pises tak to rozhodne neres sam. Jestli nemas nikoho v okoli tak te prijedem navstivit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Cestovatel napsal:Jako ostatni nevim o co jde, ale pokud je to vazny jak pises tak to rozhodne neres sam. Jestli nemas nikoho v okoli tak te prijedem navstivit. ja byt pro. Dotahlo by se opet naky maso a kilicka zas pujdou nahoru. Dokud je jeste nejak slusne... to by bylo, aby takova banda magoru tu naladu nezvedla:)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já bych byl teoreticky také pro, pokud by měl Majkl zájem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Koukni na nové číslo CHrom plameny co vyšlo minulý týden !!! Je tam pěkný článek Trans am 79 :d/ !!!!
|
|
|
|
|
No... Kde je vůbec Michalovi konec? Jak mu dopadla ta kola?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Nazdar Hoši!!! Jsem zpět! Prošel jsem mořem sraček a odrazil se ode dna. Začnu zase fungovat-jinak to ani nejde!!! Musím do jara zvládnout ten lak a motor. Takže veškeré rady a doporučení uvítám. Nejlépe bych ten motor i s převodovkou někomu dovezl a nechal mu ho tam třeba 2 měsíce ať se o vše postará. Jířa myslím natrefil na šikovné ruce které by to zvládly-kontakt by byl? Od Trans79 bych potřeboval poradit jaký set koupit a jestli má taky motor Oldsmobil. Připravte se,že teď budu zase otravovat a nedám pokoje!!! Jo,kola už mám-fotky dodám. Sháním ještě nějaká souhrnná a detailní fota černých banditů se zlatými polepy-aby věděli v lakovně jak to má vypadat.Kdo víte-pošlete odkazy. Dále sháním stále zadní žaluzii na okno,ty polepy,možná rozdělovač,el. pumpu.... no je toho moc. Mám na to od ledna 3 měsíce-tak uvidíme.
|
|
|
|
|
colin napsal:Koukni na nové číslo CHrom plameny co vyšlo minulý týden !!! Je tam pěkný článek Trans am 79 :d/ !!!! Zdar-chodí mi to do schránky! Takže vím. Ten tvůj krasavec je tam taky k vidění-v Luštěnicích-se nedá přehlédnout. Já jdu teď také do laku-černý bandit,zlatá slepice atd... Těším se na jaro-že nás už bude víc! To bude hukot!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Huráááá vítej zpět Fénixe! Mně dělal motor Ondra, známý baroneta, co se tady poslední dobou začal často vyskytovat :-) Ovšem už to má s časem trošku na štíru. Možná by baronet věděl víc, jak by na tom byl. Dále máme nového agilního diskutéra jménem Sejki a ten se taky bude hodit na konzultační činnosti ohledně motorů a spol. obecně |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tož vítej zpět! :) Kola moc pěkný, fakt k tomu jdou, akorát z tý zvedlý prdele nemůžu:))
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:tož vítej zpět! :) Kola moc pěkný, fakt k tomu jdou, akorát z tý zvedlý prdele nemůžu:)) Se ani nedivím-když máš nejníž položenou prdel ve střední Evropě! Mezi námi je rozdíl cca půl metru-pamatuješ?
|
|
|
|
|
Já si fotky prohlídnu až doma (už se nemohu dočkat!). S těma pérama to chce do budoucna něco udělat, buď o jedno oslabit nebo koupit nový. Já budu dělat péra na jaře, tak se uvidí, jak se mi osvědčí, co se jízdních vlastností týče. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak to mám ohromnou rados že ses nám vrátil stracený synu Jak ty kola sedí? Vše v pohodě? Nelezou z blatníků?
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Se ani nedivím-když máš nejníž položenou prdel ve střední Evropě! Mezi námi je rozdíl cca půl metru-pamatuješ? co by ne, však jsem onehdá litoval, že jsme na jedné z fotek nepostavili auta vedle sebe:))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Zdarec kamarade! Tak kola jsou super a jeste vic super je, ze jsi se nam vratil
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak to mám ohromnou rados že ses nám vrátil stracený synu Jak ty kola sedí? Vše v pohodě? Nelezou z blatníků? No,abych se přiznal-trochu z blatníků lezou. Pontiac má asi jinak uspořádanou nápravu než Camaro. Takže předpoklady a výpočty ve které jsme doufali,že se budou shodovat,jsou malinko někde jinde. Nemohu tudíž ani tu záď nijak drasticky popustit níž aby nedošlo k drhnutí. Budu teď ale řešit lak a motor. Potom se uvidí. Možná to bude záležitost jen jiných gum-uvidíme.
|
|
|
|
|
Cože tam máš za rozměr gum? já jsem měl problém s 275kama u mých starých kol (špatný backspacing), 255 už se do blatníků vešly. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No,abych se přiznal-trochu z blatníků lezou. Pontiac má asi jinak uspořádanou nápravu než Camaro. Takže předpoklady a výpočty ve které jsme doufali,že se budou shodovat,jsou malinko někde jinde. Nemohu tudíž ani tu záď nijak drasticky popustit níž aby nedošlo k drhnutí. Budu teď ale řešit lak a motor. Potom se uvidí. Možná to bude záležitost jen jiných gum-uvidíme. Pokud ti lezou ven z blatníků, tak už jsi zvolil moc široké gumy. Já to obul do 265 a mám to krásně zároveň s blatníkem. Takže když bych to pustil úplně, tak nejspíš štrejchnu taky. Ale ven to neleze. Tak počítám podle fotek, že jsi na to nazul min. 275/60. Což už je širší jak ráfek a tam by to teoreticky o kousek vylézt mohlo. Protože samotný ráfek mám přesně s baltníkem. Jinak jsme na tom stejně . Taky teď budu řešit motor a následně lak
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK