Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Zdar,asi to tak dopadne! V Simixu chtějí bezmála 10.000,- bez daně!!! Hrozná to věc! Snad jen průběžně číhat na Ebay,kdyby tam byl nějaký ochotný....[-(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar,asi to tak dopadne! V Simixu chtějí bezmála 10.000,- bez daně!!! Hrozná to věc! Snad jen průběžně číhat na Ebay,kdyby tam byl nějaký ochotný.... muzu se ti jeste zeptat kamose. ten jezdi nekam na vrakace do nemecka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
tafna napsal:muzu se ti jeste zeptat kamose. ten jezdi nekam na vrakace do nemecka. Jo zkus-to bys byl hodný! Ono se to nepo.... Nebudu spěchat...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kdyžtak se to dá vždycky hodit do kontajneru že ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
A už jsi nějak začal s proměnou toho svýho draka?? U mě se vždycky něco vyskytne, teď mám rozebraný hlavy a čekám na nanesení tvrdochromu na ventily, mají vůli. Pak už snad vše bude připraveno na opětovné zkompletování a zprovoznění. Jinak známý mi říkal, že tady u nás na Přední Kopanině někdo pořídil hnědýho a dost zachovalýho fajráka-nenapadá mě jiný než tenhle : ) ...takže až ho vystopuju, což podle zvuku a velikosti téhle vísky nebude tak těžké, přitáhnu ho do klubu aby rozšířil naše řady : )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
tenhle fajrak je od Hvězdy z AmerkyHK sehnat kontakt na majitele by nebyl problem!!! :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Vím že je od něj, chodil jsem na ty stránky slintat a netrpělivě očekávat další fotky. Jenže hned po převozu byl fuč-což se ani nedivím...Ale stejně si myslim, že jde o tohle auto. Určitě ho tu dřív nebo pozdějc potkám. Ovšem největší prdel bude, až on tu potká mě-určitě si myslí, že je tu jediný, kdo tu má takový fáro : ) Na takový chvíle se vyplatí počkat : )
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To je nádhernej fták Taky jsem přemýšlel, kdopa si ho asi koupil a zda se u nás ukáže. Tak pokud můžete, tak ho sem dotáhněte :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
JJ-je to kousek! Nádherný! Já jen čekám až se vrátí majitel lakovny(jel si jen tak na Zambezi na rafty...) a hned to tam vezu. Vyndají i motor... Nemusím tedy vyndavat já a převážet jen kastli. Už abych začal shánět ty šikuly co ten motor trochu "oživí"... [-o<
|
|
|
|
|
Hmm, tak pán jel do Afriky, na černošky!! Já jsem už teď zvědavej, až sem uveřejníš nějaký fotky-budu se těšit jak malej kluk!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tak do Afriky na Safari bych jel mimo jiné taky, ale minimálně na 10 dní. A to máte tak, že si musíte koupit letenku tam i zpět, plus pojištění, nechat se naočkovat, nakoupit oblečení atd. plus za každý započatý den 200 éček. Takže wolfowe, je jasný kdo mu tento výlet zaplatí:-)))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Tak do Afriky na Safari bych jel mimo jiné taky, ale minimálně na 10 dní. A to máte tak, že si musíte koupit letenku tam i zpět, plus pojištění, nechat se naočkovat, nakoupit oblečení atd. plus za každý započatý den 200 éček. Takže wolfowe, je jasný kdo mu tento výlet zaplatí:-)))) No,jsme tak trochu kámoši-takže vím kdo mu to platí-funguje to tam fakt dost dobře... Jezdí si takhle po světě pořád... Občas potápět,občas na raft,sem tam na člun na moře.... A s tím očkováním? Má prý v sobě snad už všechno-preventivně! Jo chlapi-někdo si to umí zařídit.... Každý svého štěstí strojvůdce! Ale důležité je,aby se jim to povedlo a na jaře jsme se shledali všichni v hojném počtu a proběhlo pořádné "dunění" motorů a terorizování místních obyvatel!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
No mám také kamaráda, který pracuje asi 2 měsíce a pak jede do teplejch krajin. Myslím tím, do zemí jižněji od ČR, kde je vyšší teplota:-)
Jaká to bude tedy barva? Černá s ftákem na haubně? No akorát já Vám do toho budu trošku dýmit dýslákem, ale pojedu jako safety car. |
HD's coming |
|
|
|
|
Černá se stříbrným ftákem tuším se říkalo... už se těším. Jake safety car by sis měl pořídit žlutý výstražný světla |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Černá se stříbrným ftákem tuším se říkalo... už se těším. Jake safety car by sis měl pořídit žlutý výstražný světla Žluté výstražné světla mám:-) ale bude to bez majáku, ten nemám registrovaný:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Jasný-černá vs. stříbrná! Možná bude i krásná paní na sedadlo smrti... Prostě tomuhle roku já prostě fandím hošííí!!! :d/ Co HD? Viděl jsem jeho camaro v Ch-Pl. ????? Končí? Nebo má zálusk na lepší Wágen?
|
|
|
|
|
nic proti HDmu ale takhle to dopada kdyz si clovek koupi americke auto jako doplnek k americke motorce :)))
|
|
|
|
|
Kuwa,a já do něho vkládal takové naděje!!! No,já to málem taky zabalil,ale z úplně jiných důvodů(fuj!),ale naštěstí zvítězil zdravý rozum a.... jedu v tom vlaku dál! A ještě přihodím pod kotel!!! Si piš!!!!
|
|
|
|
|
hd, alias místní řečník už se pěknou dobu neukázal. Akorát obnovuje inzeráty na prodej Camara. Škoda ho :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To jo teda, pěkně se tady na to vysral s dovolením:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá To jo teda, pěkně se tady na to vysral s dovolením:-) to řiká zrovna ten pravej :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jasný-černá vs. stříbrná! Možná bude i krásná paní na sedadlo smrti... Prostě tomuhle roku já prostě fandím hošííí!!! :d/ Co HD? Viděl jsem jeho camaro v Ch-Pl. ????? Končí? Nebo má zálusk na lepší Wágen? Hoj brachu, žiju, ale chci prodat camarko a zatim nechci ameriku, mám zálusk na HD se sajdou veteránka předválečného, využiju to více jako camaro...koupil jsem ted i přítelkyni harleye, tak auto je pasé, nebyl by na to čas atd..a co ty?? Co se děje s autem? četl jsem něco o laku??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:nic proti HDmu ale takhle to dopada kdyz si clovek koupi americke auto jako doplnek k americke motorce :))) Neserrrrr nebo si tě najdu Nevím kdo tu sní o Mustangu
|
|
|
|
|
xjohny napsal:hd, alias místní řečník už se pěknou dobu neukázal. Akorát obnovuje inzeráty na prodej Camara. Škoda ho :-) žiju draku...jen sem se nedostal k přeinstalaci mozily, tak jsem dnes vletěl na explorer a jde mi to přihlásit, to byl celej můj problém, že sem se tu nezjevoval, jsem hroznej já vím
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:to řiká zrovna ten pravej :) že jo, aspoň se mě někdo zastal
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK