Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Neserrrrr nebo si tě najdu Nevím kdo tu sní o Mustangu letos jsem objel par srazu a mustanga bych nechtel ani za nic!!!!! vim ze mi to tu par lidi rikalo a meli pravdu!!!!!! mustanga ma kazdej druhej mladak v praze
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:letos jsem objel par srazu a mustanga bych nechtel ani za nic!!!!! vim ze mi to tu par lidi rikalo a meli pravdu!!!!!! mustanga ma kazdej druhej mladak v praze To máš recht, kup moje camero, těch je v čr do pěti kusů:-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Ják to říká ten pravej?:-D já sem chodím pořád a Camaro mám pořád, akorát změnilo značku a vyzáš:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:To máš recht, kup moje camero, těch je v čr do pěti kusů:-) tvoje camaro bych bral! ale tak za 150 tis a pred rokem
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Ják to říká ten pravej?:-D já sem chodím pořád a Camaro mám pořád, akorát změnilo značku a vyzáš:-) se ti nějak nafouklo ze steroidů co
|
|
|
|
|
tafna napsal:tvoje camaro bych bral! ale tak za 150 tis a pred rokem to bych bral taky [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal:se ti nějak nafouklo ze steroidů co To víš, asteroidy dělají svoje:-) i motor se nafoukl..ale až budete chtít někdo něco odtáhnout, tak se koupil i přívěs:-) takže pěkně po americku |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá To víš, asteroidy dělají svoje:-) i motor se nafoukl..ale až budete chtít někdo něco odtáhnout, tak se koupil i přívěs:-) takže pěkně po americku Kolik bereš ? 15Kčs na kilometr, jako Avie?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Kolik bereš ? 15Kčs na kilometr, jako Avie? Pro kamarády 10Kč:-) Ti dám ávii Upraveno uživatelem čtvrtek 7. ledna 2010 23:19:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pánové, na tlachání máte jiná témata, tak se tam prosím přesuňte. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pánové, na tlachání máte jiná témata, tak se tam prosím přesuňte. pardón :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Díky-je to boj!!! Docela se mi líbí ty "custom" samolepky-nejsou tak kýčovité... No nevím... Upraveno moderátorem sobota 23. ledna 2010 23:45:27(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Jak jsi dopadl s telefonátem? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Jak jsi dopadl s telefonátem? Zdar! Zítra ti dám vědět!!!
|
|
|
|
|
To je přesně ono! Myslím,že je to ta "Custom" slepice z Phoenix graphic. Líbí se mi že není tak obrovská a kýčovitá...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Kdyz uz jdes do novyho laku tak nech udelat take poradny airbrush a neflikuj to obtiskem.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Cestovatel napsal:Kdyz uz jdes do novyho laku tak nech udelat take poradny airbrush a neflikuj to obtiskem. ale to by měla být origo nálepka - z těch phoenixgraphics - nalepit a zalakovat a bude to epesní. Airbrush by byl asi mastnej
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jak jsi dopadl s telefonátem? Sorry-včera mi to už nevyšlo... Ale dnes jsem volal jednomu motorářovi a je někde od Vás!!! Nějaký Aleš Fišer-neznáš ho?Je asi z Litoměřic. Snad to není ten,na koho Jířa tolik spílal!!! Dostal jsem na něho kladné reference. Ani on nebyl proti-prý to zmákne.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Kdyz uz jdes do novyho laku tak nech udelat take poradny airbrush a neflikuj to obtiskem. Samolepka na T.A. je originál věc- chodilo to tak už z fabriky... A myslím,že by mi to většina asi neodpustila,kdybych tam tu slepici nedal... Prostě k tomu autu to tak nějak patří...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Tak to držím palce , dej vědět jak to dopadlo !
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
wolfow napsal:Sorry-včera mi to už nevyšlo... Ale dnes jsem volal jednomu motorářovi a je někde od Vás!!! Nějaký Aleš Fišer-neznáš ho?Je asi z Litoměřic. Snad to není ten,na koho Jířa tolik spílal!!! Dostal jsem na něho kladné reference. Ani on nebyl proti-prý to zmákne.
To je přítel jedné kolegyně od nás z práce-měl by být v pohodě : )
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Taky jsem sehnal originál polepy FORMULA celou sadu a už je mám na autě a nelituji !
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Sorry-včera mi to už nevyšlo... Ale dnes jsem volal jednomu motorářovi a je někde od Vás!!! Nějaký Aleš Fišer-neznáš ho?Je asi z Litoměřic. Snad to není ten,na koho Jířa tolik spílal!!! Dostal jsem na něho kladné reference. Ani on nebyl proti-prý to zmákne. He! Kuafix to mám za rohem :D http://ales.fiser.sweb.cz/Neznám ho, ale jeden kluk v LTM má dvojkový Camaro, takže ho teoreticky dává k němu... Jirku vypekli v Prahe |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK