Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Dnes by ti měl dorazit ten starý rozdělovač s oddychovým filtříkem. Tak pak dej vědět. Jsem zvědav hlavně na ten filtřík. Doufám že to proběhne tak jak jsem psal. Tobě filtřík a mě faktura. Jinak ten filtr na tom motoru ještě nesedí. Ten tam opravdu přijde až po seřízení :d/
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
Ano právě proto by se víka lepit neměli, zrovna jako vana převodovky. Mimochodem víka přilepená nebyla bylo tam zánovní těsnění pokud mohu posoudit neteklo to. Jinak ty koníci jsou super:d/ :d/
Koníci se mi také líbí. A tos neviděl písty a ojnice :d/
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
Ano právě proto by se víka lepit neměli, zrovna jako vana převodovky. Mimochodem víka přilepená nebyla bylo tam zánovní těsnění pokud mohu posoudit neteklo to. Jinak ty koníci jsou super:d/ :d/
Koníci se mi také líbí. A tos neviděl písty a ojnice :d/
|
|
|
|
|
Mirku když tak vyfoť ty filtříky u sebe. Jen pro představu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Mirku když tak vyfoť ty filtříky u sebe. Jen pro představu. Tady jinak rozdělovač je tam jak má být viz tady |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Ten filtřík je fakt takovej LIGHT Ale snad dobrý. Účel to musí splnit. A koukám že v tom servise ten rozdělovač otočili. Proto museli ty kabely zpřeházet.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
to video je fakt pekny! hned jsem si ho ulozil!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: to video je fakt pekny! hned jsem si ho ulozil!!! já vím koukni i na ostatní fígl je v tom že musíš pootočit náhonem čerpadla ,jinak to nikdy nebude sedět Upraveno uživatelem středa 7. října 2009 23:28:25(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Baronet74 napsal:
já vím koukni i na ostatní
fígl je v tom že musíš pootočit náhonem čerpadla ,jinak to nikdy nebude sedět
jasny! ulozim si vsechny je to opravdu pekne udelany!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Je něco nového? ne celý den v práci dnes i zítra ,zítra večer budu mít starý rozdělovač u sebe |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
ne celý den v práci dnes i zítra ,zítra večer budu mít starý rozdělovač u sebe
Tak jsem si ještě vzpoměl na tohle video. V 53 vteřině se ozve onen hnusný zvuk. A ten se ozýval už ve 3000 otáčkách. On se pak ozýval i na dále. Jen ne ve třech ale ve čtyřech tis. Ale to jsem byl už o 45 000 lehčí. A o to víc nascranější .
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak jsem si ještě vzpoměl na tohle video. V 53 vteřině se ozve onen hnusný zvuk. A ten se ozýval už ve 3000 otáčkách. On se pak ozýval i na dále. Jen ne ve třech ale ve čtyřech tis. Ale to jsem byl už o 45 000 lehčí. A o to víc nascranější . takhle bych si to představoval |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:takhle bych si to představoval Já myslím že ještě ten kit zapalování od MSD a tím tahání kobyl bude u konce. Pak převodovka, nějaké to vylepšení podvozku, trochu něco udělat s lakem a pak jen litry leštěnky ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Já myslím že ještě ten kit zapalování od MSD a tím tahání kobyl bude u konce. Pak převodovka, nějaké to vylepšení podvozku, trochu něco udělat s lakem a pak jen litry leštěnky ;-)
Dal bych fotky ,ale nechal jsem mobil v práci Takže podrobnosti zítra ,ale jedno vím scháněj nový přívod paliva do karburátoru. Ten starý je jak řešeto 3x svařovaný a teče.Zítra více.Jo a bylo to umě schováno pod tím husím krkem co na tom byl navlečený |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
Dal bych fotky ,ale nechal jsem mobil v práci Takže podrobnosti zítra ,ale jedno vím scháněj nový přívod paliva do karburátoru. Ten starý je jak řešeto 3x svařovaný a teče.Zítra více.Jo a bylo to umě schováno pod tím husím krkem co na tom byl navlečený
Fakt... Telata blbý... No nic... Ještě že jste na to přišli. Musí se koupit njů. Tohle je ono? HOLLEY
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Fakt... Telata blbý... No nic... Ještě že jste na to přišli. Musí se koupit njů. Tohle je ono? HOLLEY jo to je přesně ono :d/ Jinak Ondra se opět vytáhl ,pouzdra na starém rozdělovači jsou nová a perfektně sedí. Takže už je tam ten starý s novýma pružinama karburátor je pochopitelně dole vše vypadá ok, až na ten přívod Zítra pravděpodobně spíš v úterý se chystám změřit tlaky válců ,jednak budu mít jistotu a jednak budu vědět jakou máš reálnou kompresy. P.S věděl si že v tom karburátoru jsou filtry? |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:jo to je přesně ono :d/ Jinak Ondra se opět vytáhl ,pouzdra na starém rozdělovači jsou nová a perfektně sedí. Takže už je tam ten starý s novýma pružinama karburátor je pochopitelně dole vše vypadá ok, až na ten přívod Zítra pravděpodobně spíš v úterý se chystám změřit tlaky válců ,jednak budu mít jistotu a jednak budu vědět jakou máš reálnou kompresy. P.S věděl si že v tom karburátoru jsou filtry? Ty tlaky ve válcích by měly být v pohodě. Ten vršek motoru je dělanej úplně novej. Má to najeto cca 2000 Km
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Ty tlaky ve válcích by měly být v pohodě. Ten vršek motoru je dělanej úplně novej. Má to najeto cca 2000 Km
"By měli být " mě nestačí |
|
|
|
|
slibované foto Staronový rozdělovač (Ondra se vytáhnul) A teď kudy teče tudy léčí (nebo ne) tady tady tady vše v pořádku filtříky pro dnešek dost musím jít do rachoty(rozdělovač už je vyměňněn) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vypadaji dobre. Ty co ti po montazi zbydou si od tebe koupim a Jirovi to rikat nemusime. Upraveno uživatelem úterý 13. října 2009 22:08:34(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
pošli pytlík šroubů pošlu ti je zpátky pozlacený:d/ Upraveno uživatelem pondělí 12. října 2009 19:12:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Fíha jak prokoukly... Koukám že na tom rozdělovači jsou ještě ty staré pružinky. Ty od Jénika tam nepřijdou?
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:slibované foto pro dnešek dost musím jít do rachoty(rozdělovač už je vyměňněn) hele zapopomel jsis trenky v sani!! :))))))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK