Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Kluci chci se zeptat jak se mi ted vytrhnul sem dolní čep tak sem udělal rovnou GO pžední nápravy....všechno ramena,čepy,tlumiče ložiska brzd.destičky hadičky kotouče a řízení a nový pružiny....na pravý straně sem to už udělal komplet ale dal jsem obráceně pružinu :( na spodní rameno má jít ta část kde pružina končí závitem a nahoru do polorámu tam kde končí v rovině(je seříznutá na konci) a já to samozřejmě prohodil a uvědomil si to na druhý straně...a ted vadí to moc?mám tu druhou stranu udělat stejně resp. dát ji taky ´´špatně´´ aby to bylo na obou stránách stejně a nebo ji dát tak jak má bejt správně a opravit tu první co sem dal špatně?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak si snažim vybrat přední pružiny ale vůbec netušim na co koukat, kde bych zjistil jak to bude vysoký. Chtěl bych snížení zachovat nechtěl bych aby to bylo vysoký. Chtěl bych aby to mělo 14´ momentálně to mám pod 14
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já bych risknul ty Moog 5642 :-) Ještě zjistit váhový rozdíl mezi Pontiac a Chevy motorem, pokud bude nějak znatelný. Roli bude hrát i klima - máš/nemáš? Případně jistota ve formě Hotchkis. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
|
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
váží stejně taky to má okolo 450 lb a klimatizaci mám.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
|
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Vtip je v tom že snížení jde snadno dosáhnout i dobrým výběrem pružin od Mooga a vyjde to o polovic levnějš. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vtip je v tom jakej typ vybrat :-D A nebo koupit stock a říznout je! :-D
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vybral jsem si ty 5610 podle toho co tam, povídali, doufám že to bude ok protože to jsou péra na 3.generaci :-D
|
|
|
|
|
Tak se necháme překvapit :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK