Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ted jeste trefit pozice dery na uchyceni. Na klice jsou pokud se nepletu 3. Jeslti semohu zeptat na kolik prijde material na ty remenice. Ja chtel ted soustruzit 15 cm podlozky z hliniku a soustruznik mi to vymluvil, ze to bude drahy a ani na to nemel matetrial.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
No dnesni den nebol moc dobry!!!! Ked som zacal robit remenicu na vodnu pumpu tak sa mi to nejak posralo v hlave. Teda v mojej hlave a pustil som spatny posuv na sustruhu!!!!Posral som to na celej ciare!!! Z primeru som musel ubrat 20mm a nevim ci to moze tak byt. A material ? ten som si odlieval sam do plechovek. Je trochu porovy takze do chromu nepojde. Ale neznaly clovek nezisti ci je to doma odliate alebo kupena gulatina. Tak nemozem pomoct kolko stoji material. Mna to vyslo mozno na 20ecek mozno menej neviem. Robim to asi rok takze mi to uz davno vyfucalo z hlavy.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
ptal jsem se soustruznika a ten rikal ze to je nejjednodussi deleni! prej to nemusis nastavovat ani na tom bocnim sejtu ale staci nahore po 120 stupnich! to je vse co vim! takhle mi to vyoslil :D
|
|
|
|
|
Neni som ani sustruznik ani frezar a nerad by som to zmasakroval. Uz som vcera jednu remenicu posral. Ma mensi priemer. Ja som rozmeral diery s kruzitkom takze by som to mohol navrtat aj na stojanovej vrtacke. Ale delicka je delicka. Je to na 105 percent. Zajtra to skusim podla tych stupnov a ked to bude vypadat dobre tak to navrtam.Dik.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Adam66 napsal:Neni som ani sustruznik ani frezar a nerad by som to zmasakroval. Uz som vcera jednu remenicu posral. Ma mensi priemer. Ja som rozmeral diery s kruzitkom takze by som to mohol navrtat aj na stojanovej vrtacke. Ale delicka je delicka. Je to na 105 percent. Zajtra to skusim podla tych stupnov a ked to bude vypadat dobre tak to navrtam.Dik. zkus to nejdriv na kusu dreva nebo silonu! at ji nepokazis! byla by ji skoda :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
To je parada..nevedet to tak bych rek ze jsou novy z obchodu :)
|
|
|
|
|
Parada to bude az to tam dam a vsetko bude pasovat. Makam na tom ale je tam zima jak hovado.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Člověče, ty jsi blázen, ale tak strašně šikovnej. Ty tvoje ruce ti závidim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Namontuvane ale neni to dobre, pozicia servo kluka dobra kluka alternator dobra ale vodna pumpa je zla, zistil som ze hriadel je malinko kriva a remenica hadze asi 5mm Upraveno uživatelem středa 29. prosince 2010 19:09:40(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Mal niekto rozobranu vodnu pumpu? Hriadel neni kriva ale ta nalisovana priruba na co sa srobuje remenica je krivo nalisovana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Mal niekto rozobranu vodnu pumpu? Hriadel neni kriva ale ta nalisovana priruba na co sa srobuje remenica je krivo nalisovana. Než jsem koupil novou tak jsem ji měl rozebranou. O co ti jde?
|
|
|
|
|
Chcem ju rozobrat a skontrolovat hriadel na sustruhu.Kupovat nechcem novu pokial som si neni isty ze je kriva.Da sa to vylisovat?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Chcem ju rozobrat a skontrolovat hriadel na sustruhu.Kupovat nechcem novu pokial som si neni isty ze je kriva.Da sa to vylisovat? Vylisovat nevím, takhle moc jsem ji nerozebíral. Když se sundá ten zadní ktyt tak by možná šla hřídel s celou pumpou upnout mezi hroty a tu přírubu jen zarovnat aby neházela.
|
|
|
|
|
No skusim to. Mozno po tomto pokuse budem potrebovat aj novu pumpu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pumpa ze small-blocku pasuje i na big-block? Mám v garáží původní demontovanou pumpu, protékala. Můžu ti jí nechat, akorát je na poštu dost těžká |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A je to! Pumpa kaput! Musim kupit novu.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:A je to! Pumpa kaput! Musim kupit novu. co je na ni spatne? jde cela rozebrat??
|
|
|
|
|
Zamer bol,ze rozoberem ,opravim alebo vyrobim novu hriadel.Ale dostal som dole len tu prirubu co je na fotke. Skusal som to pod lisom ale nieco tam prdlo a prestala sa tocit. A vylisovat mi to nejde. Tak serem nato, nestoji to za to aby sa to potom pokaslalo na aute.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak jsem si konečně udělal čas a mrknul na to odlejvání hliníku. A koukám, ty si děláš sám i spoustu dalších věcí. To jseš borec, to teda jo! Asi se nechám trochu inspirovat, protože ani garáž nemam, takže budu muset improvizovat na ulici a doma :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Uz par dni uvazujem,ze rozpredam camaro. Dam to zatial sem. Uvidim co mi prebehne hlavou a potom to napisem do bazaru kam to patri. Mam ho 8 rokov a nikdy ma to neprestalo bavit ,ale situacia ma donutila premyslat aj takto. Nechcem to rozoberat ale Johny vie asi preco to pisem.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK