Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ok, super, aspoň se nebudu přes vánoce nudit. Už mám nakoupené spreje a tmel :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ok, super, aspoň se nebudu přes vánoce nudit. Už mám nakoupené spreje a tmel :) Co tu robime by sa asi posral aj Mac Gyver.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak vypada to fakt dobre. A napad s alobalem je vybornej. Ja jeste zkusim koupit tu samolepici chromovou pasku a prubnu to vikendu. Pak dam vedet jak to dopadlo.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak jsem dneska začal s tim alobalem. Používám vteřiňák, protože chemoprén dělal pod alobalem hrudky, takhle je to hladší. Ale stejně mám obavy, co to udělá po nástřiku a jestli se ten alobal nezačne na místech, kde není úplně přilepený, odchlipovat... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
xjohny napsal:Tak jsem dneska začal s tim alobalem. Používám vteřiňák, protože chemoprén dělal pod alobalem hrudky, takhle je to hladší. Ale stejně mám obavy, co to udělá po nástřiku a jestli se ten alobal nezačne na místech, kde není úplně přilepený, odchlipovat... Vypada to dobre. Ak budes mat pochybnosti na niektorom mieste tak ten alobal podlep. A ked to budes mat vsetko nalepene nezabudni odmastnit najlepsie liehom,ten ti nenalepta umelu hmotu.
|
|
|
|
|
Čistým lihem? Jednou jsem s nim zkusil vyčistit displej od mobilu a udělal se na něm takovej šedivej povlak, ale to možná byla reakce na nějakou vrstvu. Ještě pak mám hafo Bremsen-Reinigeru :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Čistým lihem? Jednou jsem s nim zkusil vyčistit displej od mobilu a udělal se na něm takovej šedivej povlak, ale to možná byla reakce na nějakou vrstvu. Ještě pak mám hafo Bremsen-Reinigeru :) čistým ten povlak nevadí, neni to naleptané
|
|
|
|
|
Pokračujeme... Testovací část dodělaná, tu stříknu jako první a uvidí se, jak to půjde. Zbytek je příprava (zbroušení) pro tmel a otisk reliéfu. Upraveno uživatelem neděle 20. prosince 2009 22:40:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dobre,neviem sa dockat finale. Ale dobre ten alobal zarez , najlepsie asi ziletkou alebo skalplom.
|
|
|
|
|
Zařezávám to zatím lámacím nožem a to co zbyde řádně přitisknu a vyhladím. Až to budu mít celé, tak ještě překontroluju místa, kde se odchlipuje a odstraním ho nebo přelepim. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Verim tomu , ze to bude stat za tu namahu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Vypada to fakt pekne, nahod nejake detailni foto az to bude hotove.
|
|
|
|
|
Ještě poznámka, ty nápisy LIGHTS a LIGHTER při nástřiku zakryju 2-3 vrstvama (jistota) bílý lepící pásky. Každopádně mám je ofocené a v nejhorším je převedu na vektory a nechám vyřezat v tiskárně na samolepící bílou folii. EDIT: Ještě mě napadla 3. pojistka - vložit kousek papírku mezi pásku a nápisy, aby se náhodou nepřilepily a nestrhnul bych je potom Upraveno uživatelem pondělí 21. prosince 2009 11:40:57(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak toto ti asi neporadim,ale ja by som to spravil s tou bielou foliou. Spal si vobec Xjohny? Alebo si do rana premyslal?
|
|
|
|
|
Jasný, palubku jsem ukončil včera tak v půl osmé. Spalo se mi celkem dobře |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak výsledek lakování nejmenší části: Hodnocení: - alobal je poznat i přes 4 vrstvy bezbarvýho laku - s alobalem je třeba si hodně vyhrát a nenechat nikde zkrabatělý či nedolepený místečka - myslím si, že je nad mé síly to udělat s alobalem tak, aby to nebylo poznat... - asi jsem měl radši zvolit matný bezbarvý, protože se to leskne jako prase - je to pěkná jebárna, takže jsem zvědavej, co si o tom výsledku myslíte |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Možná s tím budeš mít trochu problém - odlesk od sluníčka. Proto se palubky dělají matné. Někteří tuňáci udělají celou balubovku lesklou a pak s tím nejde pořádně jezdit. Ale jinak se mi to docela líbí.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak výsledek lakování nejmenší části: Hodnocení: - alobal je poznat i přes 4 vrstvy bezbarvýho laku - s alobalem je třeba si hodně vyhrát a nenechat nikde zkrabatělý či nedolepený místečka - myslím si, že je nad mé síly to udělat s alobalem tak, aby to nebylo poznat... - asi jsem měl radši zvolit matný bezbarvý, protože se to leskne jako prase - je to pěkná jebárna, takže jsem zvědavej, co si o tom výsledku myslíte Myslim,ze cely problem vznikol tym lakovanim. Mal si to nastriekat matnym ciernym a utriet.Mohol si dat aj 2-3 vrstvy ale vzdy po nastriekani utriet.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Myslim,ze cely problem vznikol tym lakovanim. Mal si to nastriekat matnym ciernym a utriet.Mohol si dat aj 2-3 vrstvy ale vzdy po nastriekani utriet. Jak myslíš, že jsem to dělal :-) Černý matný, utřel, černý matný, utřel a tak dokola... tenhle bezbarvý je jen finiš. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jak myslíš, že jsem to dělal :-) Černý matný, utřel, černý matný, utřel a tak dokola... tenhle bezbarvý je jen finiš. Ten lak si tam ani nemusel davat. Ale vravel som ti aby si dobre zarezal ten alobal.
|
|
|
|
|
Jenomže to se lehko řekne, ale zkus zařezávat tenkej alobal tak, aby se nepoškodila ta hrana... proto to stříkám tím černým, zakryje ty překukující kousky alobalu a já stírám lak jen z té vrchní strany. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jenomže to se lehko řekne, ale zkus zařezávat tenkej alobal tak, aby se nepoškodila ta hrana... proto to stříkám tím černým, zakryje ty překukující kousky alobalu a já stírám lak jen z té vrchní strany. Ved som to skusal tak viem o com je rec. Ale s tupim orezavatkom dotrhas hrany a je po efekte. Mas moju adresu tak mi to posli a ja ti to spravim.
|
|
|
|
|
Tys měl obal od žvýkačky, ten je pevnější, protože má podklad :-) Já to zvládnu neboj... už jsem to načal, tak to dodělám, nebudu riskovat, že to pošta rozláme |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tys měl obal od žvýkačky, ten je pevnější, protože má podklad :-) Já to zvládnu neboj... už jsem to načal, tak to dodělám, nebudu riskovat, že to pošta rozláme kup si v modelarsekejch potrebach skalpel! nebo jestli mas nejakyho znameho ve spitale tak si mu rekni. skalpelem to pujde jak vino!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak výsledek lakování nejmenší části: ... - je to pěkná jebárna, takže jsem zvědavej, co si o tom výsledku myslíte Práce se cení, ale říkám si, jestli by teda fakt nebylo lepší tyhle stříbrný části ručně nabarvit. Jsou modelářský leštitelný barvy, s kterýma by to mohlo vypadat taky dobře. S tím leskem si to rozmysli, zatím není problém to stříknout ještě matným lakem (a setřít ho z "chromovaných" částí). |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK